Ban
|
aydameqq |
Posted on 05-04-2021 23:40
|

Guest

Location Czechia
Discord
Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
Zdravím.
Ban mi byl udělen na nick prdelodildodick
Důvod banu: cheat
Jsem zaregistrován
Ban mi udělil lopez
Ban jsem dostal na Deadsquad 1st CW/TG SKINSHOT
Situace byla taková, že na úplně jinem serveru (konkrétně na UIF) jsem hrál proti lopezovi s cheatama. Ten to očividně psychicky neunesl a tak začal brečet v chatu. Už mě nebavily jeho kecy tak jsem si šel zahrát na ds, kde jsem si pohodvě hrál a nezapl jeden jedinej cheat. Po chvíli se připojil lopez, kterej dostal pár minut zpět vyliskáno a bez jakýchkoliv důkazů že bych na ds cokoliv zapínal mi udělil ban s důvodem cheat. Celkem by mě zajímalo jestli je zmiňovaný lopez tak vymletej a misto mozku ma dutej prostor nebo byl v tu dobu zhulenej a tohle mu přišlo jako dobrej nápad. Proto, aby mi udělil ban neměl jedinej důvod a tak bych chtěl požádat někoho, kdo to má v hlavě srovnané o unban.
Hezký zbytek večera  |
|
|
|
Lopez |
Posted on 06-04-2021 00:18
|

Rookie

Location OSTRAVA
Discord
Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
jaká drzost, doufám že se nám podaří eliminovat tyhle ty exempláře jako jsi ty |
|
|
|
aydameqq |
Posted on 06-04-2021 01:01
|

Guest

Location Czechia
Discord
Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
:DDDD Výsměch kamarádko. Jediný, co se podařilo eliminovat, byla hodnota tvého IQ. Celej ten příspěvek je jen čistá pravda. Máš snad jediný důkaz, že bych cheatoval na ds??
Radši si přiznej že jsi jen zakomplexovaný dement a neunesl jsi to co se stalo. K tomu abys mi dal ban jsi neměl jediný důvod. Srovnej si věci v hlavě a neber tu hru tak vážně ;) |
|
|
|
Lopez |
Posted on 06-04-2021 10:11
|

Rookie

Location OSTRAVA
Discord
Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
ještě bych potřeboval překladač, ani google mi to nechce přeložit |
|
|
|
Lopez |
Posted on 06-04-2021 10:40
|

Rookie

Location OSTRAVA
Discord
Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
napíšu to jsem tak jak to vnímám já,,,
nemám rád když se hráči zvýhodnuji pomocí cheatu nad ostatními... Cortez mi může potvrdit že si nás úmyslně nenechal trénovat... a měl jsem za to že je samp komunita ohroženým druhem tak se musí cheateri eliminovat všude kde by mohly kazit hru ostatním nebo nedej bože se rozmnožovat... proto trvám na udělení banu i na ostatnich serverech i když semnou možná nebudou ostatní souhlasit ale za pokus o očistu to stojí ... nesmí tohle procházet nikomu.. navíc přiznáváš že jsi na uif cheatoval tak nedělej ze mě hlupáka že necheatujes i na ds nebo jinde... když jsem ještě nebyl člen Ds tak jsi proti me například několikrát zapnul frajerinky... to by šlo možná dohledat v chatlogu ds kde sis ztoho dělal legraci |
|
|
|
Pesna |
Posted on 06-04-2021 20:54
|

Site Administrator
 Headquarters
 DeadSquad

Clan-history: HoMieS, art, DX
Clanname [clantag]: Ds
|
Na konci mesice dostanes unban, avsak jestli mas v uvahu stale cheatovat a budes za to znova banovan na nasich serverech, unban uz se konat nebude
|
|
|