- Nemít spor s některým členem klanuY - Nebýt clanhoperY - Věková hranice 17 letN - Tím, že podáš přihlášku zároveň potvrzuješ, že aktuálně nepůsobíš v jiném klanuY - Minimální FPS: 30Y - Maximální PING: 80Y
Vzor přihlášky
REAL INFO 1) Jméno:Dan Šmejkal 2) Věk:15 3) Tvůj nick ve hře:]RasStaMaNiK[ 4) Předešlé nicky:Ronny 5) Kontakt (ICQ, FB, skype, Discord):ŠmejKy#6844
SA:MP INFO 6) Od kterého roku hraješ SA:MP?:2012 7) Denně hraješ:Podle času, ale najdu si třeba 2-3hodiny. 8) Klanová historie a důvody k odchodu z klanu:(Swe-B3P), RaS, (Swe-B3P se rozpadlo.) RaS - Odešel jsem, protože mi tam někdo nevyhovoval a situace v té době nebyla dobrá. 9) Za jakých příležitostí jsi se poprvé dozvěděl o klanu?:Od Fourthexe 10) Proč chceš k nám do klanu?:Už nějakou tu dobu jsem chtěl jít do Ds, ale nikdy jsem na to neměl skill. Dobrá komunita 11) Na kterých serverech hraješ?:WTLS,SFDFD, Ds 12) Používáš nějaké modifikace, jestli ano, tak které?:Ano - Sawny, timecyc. A druhý gta mám origo. 13) Používal jsi někdy cheaty, jestli ano, tak které?:Ne 14) Tvoje FPS / Tvůj PING:FPS - 100 PING - 20
SA:MP SKILL 15) Hrál jsi někdy walk? Pokud ano, tak s jakou zbraní?(V případě, že si walk nikdy nehrál, pole nevyplňuj):Ano, hrál jsem c-bug se zbraní desert eagle 16) Ohodnoť svoje dovednosti se zbrani Sawnoff (0-10):7 17) Hraješ i jiné hry, jestli ano, tak které?:FiveM, OSU, 18) Ostatní dovednosti (scriptování/programování, mapování, grafika):Sony Vegas Pro 16
NA ZÁVĚR 19) Jsi připraven se případně podílet na klanových aktivitách?:Ano 20) Něco o sobě (nepovinné):Ahoj, jmenuji se Dan a je mi 15 let. Ve svém volném čase rád sportuji, ale i rád si zahraji samp.
Mám rád přírodu, cestování, rád jezdím na kole, jsem rád stále v pohybu.
Někdy si jdu zaběhat do lesa, kde je ticho, nebo jdu na motorku a odreaguji se od učení.
- You can’t have any issues with our clan members.Y - You must not be a clanhoperY - Required minimum age: 17N - You must not currently belong into any other clanY - Minimum fps: 30Y - Maximum ping: 150Y
6) Since which year do you play SA:MP?:2012 7) How frequently do you play SA:MP?:Depending on the time, but I'll find 2-3 hours. 8) Clan history and reasons of leaving: (Swe-B3P), RaS, (Swe-B3P disintegrated.) RaS - I left, because someone didn't suit me there and the situation was not good at that time. 9) In which occasions did you learn about our clan for the first time?:From Fourthex 10) Why do you want to join our clan?:I've been wanting to go to Ds for some time now, but I've never had a skill for that. Good community 11) What servers do you usually play on?:WTLS,SFDFD,Ds 12) Do you use any modifications? If so, what kind?: Yes - Sawny, timecyc. And the second gta I have origo. 13) Did you use any cheats in the past? If so, what kind?:No 14) Your FPS / Your PING:FPS - 100 PING - 20
- Skill -
15) Rate your skill level with sawnoff shotgun (1-10):7 16) Did you ever play walk? If so, which weapons do you prefer? (In case you have never played walk, don’t fill this question):Yes, I played a c-bug with a desert eagle weapon 17) Do you play other games, if so which one?FiveM, OSU, 18) Other skills (scripting/programming, mapping, graphic stuff):Sony Vegas Pro 16
- Conclusion -
19) Are you ready to participate on clan activities?:Yes 20) Tell us about yourself:Hi, my name is Dan and I'm 15 years old. In my free time I like to play sports, but I like to play samp.
I like nature, traveling, I like cycling, I like to keep moving.
Sometimes I go for a run in the woods, where there is silence, or I go on a motorbike and I relax from learning.Edited by Rastamanik on 25-11-2020 16:47
Z mojeho pohledu nema smysl zkouset te, jak jsi na tom herne. Hral jsem proti tobe i s tebou nekolikrat tg, v clan warech jsme se taky dost krat potkali. Vim ze mas sve kvality a na tak mladeho hrace mas i dost zkusenosti. U mne mas ano, zpetne u prihlasek jsem sice tvrdil, ze je nas hodne, ale je hrac a hrac. Nemuzeme ted davat sance nezkusenym. Takove hrace beru v dobe, kdy je nas naopak v klanu malo.
Kdyz jsi odesel z ras, tak si ostatni hraci ras klanu mysleli, ze jsem ti nakecal at jdes do ds, vicemene udelali ze me tweaka. Budu se opakovat, kdyz reknu, ze ja jsem proti pretahovani z klanu do klanu. Tvoje duvody k odchodu byly jine.
// Vekovy limit by mi vadil, kybych te neznal. Pri nejhorsim jak by byl nejaky problem, fourthex by te zpracoval Edited by Pesna on 25-11-2020 15:51
Tak Rassto hráli jsme kdysi spolu i v SwE a už v té době jsi hrál hodně dobře jak teamplay tak skillově, na to kolik ti je tak máš dle mého názoru slušně chování a jsi bez problémový hráč... Za mě jasné ANO
Sice ti je 15 ale chováš se lépe jak někteří dospělí ze samp takže já s tím problém nemám Skillově a při tp si vedeš dobře jen to chce být asi aktivnější. Já dávám ano
Posts: 262 Joined: 03.04.13 Location Brno Discord X Clan-history: AK, SKHY, _art], BoSA, TSHC, OGS, RsT, Ds Clanname [clantag]: _Ds
Ahoj,
Až nevídané v dnešní době, že se někdo umí chovat alespoň na požadované úrovni ve tvých letech.
Myslel jsem si a s Pesnou jsme se bavili o tom, že je nás v klanu tak akorát a pro nějakou dobu stačí. Naše aktivita se zase pořádně rozjela a plánujeme další věci. Někdy se ale bavíme o výjimce, kterou teď pravděpodobně (nechci předbíhat) uděláme. Pokud dobře vím, nikdo od nás s tebou nemá problém, nikdy jsi nebyl žádným terčem narážek a tak podobně. Každopádně uvidíme, po vyjádření všech.
Jsem rád, že si uvědomuješ alespoň trošičku hodnoty Ds - co mi tak vychází z tvé přihlášky. S přihláškou sis vyhrál a to je pro mě důležitý faktor. Důslednost totiž vždy ukáže jak moc má někdo zájem. Odfláknout takovou "banalitu" jako přihláška umí každý babrák.
Vím jak hraješ a to mi pro rozhodnutí stačí.
Budu rád, pokud rozšíříš našiDeadSquad fam.,jak by řekl Skrů:"boh ti želaj "
i dont know you that well, i have played few times with you. your skill are really good and as i can see everyone likes you here, not much to say Yes from me.
Clearly everyone wants you here, I'd judge you based on your performance on tg, but everyone is obviously satisfied with your skill level so I think I'd be satisfied as well.Therefore I'm joining the others with the positive vote. DEUS VULT
Takhle jednoznacnou prihlasku jsme tady dlouho nemeli. Neni o cem, s klukama jsme se rozhodli na 4 mesicniho testmembera, pouzivej tedy v clantagu t. Vice te pozname, ty poznas nas, na konci testu si rekneme jestli jsme oba spokojeni. Vitej a hodne stesti.