ReVs vs DS / lagshot
|
EveRy |
Posted on 01-11-2020 18:48
|
Rookie
Clan-history: RsT,FoL,Kloko,MoG,xXx,uS,OwN atd
Clanname [clantag]: ReVs
|
1) Název klanu / Clantag: Revellers Of Satan / ReVs
2) Web: revsclan.clanweb.eu
3) Počet hráčů [X vs X]: 3v3 / 4v4
4) Druh zápasu [TG, TCW, CW]: CW
5) [RUN] Kola x Body / [WALK] Base kola x Arena: run 5x30
6) Datum / čas: 10.11.2020
7) Kontakt: EveryyxP#2492
8) Server: ds lagshot ac
9) Něco k zápasu (nepovinné): nic, 4fun, ziadne ego picoviny, lagshot je klasika |
|
|
|
Fourthex |
Posted on 01-11-2020 21:48
|
Global Moderator
Headquarters
DeadSquad
Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
No from me.
Reasons:
I have recorded busted videos on korfik and nemik as many other players in the past and I could find more materials on your "top players" band as you are saying, including you faking players in videos with meny.
I believe a rabble like yours will never ever be legit.
[CTU Engineer]
[img]https://www.imgup.cz/images/2016/02/04/DeadSquadFINAL.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
EveRy |
Posted on 01-11-2020 22:43
|
Rookie
|
načo píšeš anglicky? kto koho fejkuje s menym to čo píšeš za shity, kde neni na koho busted? a bude sa hrat na AC takže ma nejake bustedy nezaujímajú vobec.Tvl človek si chce zahrat CW a bude tu niekto bustedy vytahovat, ja som nevidel ziadny busted na nemika ani na korfika ja hram s nimi TG na AC takze nevidim dovod preco by si tu mal plakat. |
|
|
|
Pesna |
Posted on 02-11-2020 06:02
|
Site Administrator
Headquarters
DeadSquad
Clan-history: HoMieS, art, DX
Clanname [clantag]: Ds
|
Utery? Celkem cipaty den, muzem to dat v nedeli?
|
|
|
|
skru |
Posted on 02-11-2020 12:18
|
Global Moderator
Elite Member
DeadSquad
Location Hell
Discord
Clan-history: RsT, BtS, BsB, art, STOKA
Clanname [clantag]: screw
|
I would not really mind playing against these trash dudes but even in a stupid request for cw this Evelyn guy cannot hold his anger, frustration and hate outside the keyboard. For a reminder, this filth made a video with his retarded buddy meny where they used my nickname and "fakebusted" me. Luckily they were dumb enough to make a similar "fakebusted" video on an other player on our server and also they didn't got my name right. If they were a wee bit smarter, I could have been kicked out of Ds and I could have "a cheater" written all over me because of them. Actualy they could cause significant amount of an really unfair injustice to a lot of players and whole clans/communities if they'd have smarter brains. This duo is the absolute bottom of samp cz/sk gaming society.
|
|
|
|
EveRy |
Posted on 02-11-2020 14:29
|
Rookie
|
Na cw som sa hadal naposledy v 2013 tak co pises za shity ze neudrzim svoje nervy atd?
Meny neni somnou v clane tak co places o nejakom bustede?
Ked tak vidim jak tu placete az na pesnu tak ani nemam chut uz s vami hrat cw, je rok 2020 a budu sa tu vytahovat stare detske veci.
Budte radi ze niekto chce hrat a este k tomu na lagshote,vyzvu rusim hrajte si dalej len proti klanom o ktorich viete ze ich porazite na 100% .
Screw a ty uz sa zobud z roku 2013, kazdu cw co som hral tak bola kludna a bez hadok, naposledy som sa hadal s clanom NSA preroze cheatovali a to je 2013 rok.Screw a nabuduce si pozri mojich members ked pises ze nechces hrat proti mne a menymu :axe:
PS: ziadny fake busted neexistuje ty stary cheater
Edited by EveRy on 02-11-2020 14:37
|
|
|
|
skru |
Posted on 02-11-2020 14:38
|
Global Moderator
Elite Member
DeadSquad
Location Hell
Discord
|
odporucam hodiny slovenciny, ten prejav je na urovni studenta zakladnej skoly o gramatickych chybach nehovoriac. Tesi nas ze s nami nemas chut hrat, maj sa pekne
|
|
|
|
EveRy |
Posted on 02-11-2020 14:40
|
Rookie
|
Nevidim ziadne chyby.Ty uz nefetujD |
|
|
|
skru |
Posted on 02-11-2020 14:46
|
Global Moderator
Elite Member
DeadSquad
Location Hell
Discord
|
|
|
|
|
EveRy |
Posted on 02-11-2020 14:49
|
Rookie
|
Screw tak to lockni ne? Alebo fakt stojis az za take hovno ze ked ani nehras tak ti tu nedali aspon prava lockovat prispevky?😁😁 |
|
|
|
skru |
Posted on 02-11-2020 14:53
|
Global Moderator
Elite Member
DeadSquad
Location Hell
Discord
|
|
|
|
|
EveRy |
Posted on 02-11-2020 15:36
|
Rookie
|
Yes laying: |
|
|
|
alfonz |
Posted on 02-11-2020 18:27
|
Guest
Location idk
Discord
Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
Edited by alfonz on 02-11-2020 22:16
|
|
|
|
skru |
Posted on 02-11-2020 18:55
|
Global Moderator
Elite Member
DeadSquad
Location Hell
Discord
|
[img]https://pics.me.me/please-fuck-off-see-im-polite-55983432.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
EveRy |
Posted on 02-11-2020 19:02
|
Rookie
|
screw preco kazis krasnu cw na anticheate...napisal som 4fun cw, ziadne ego.Jediny pesna nema problem.Mohol si zahrat aj ty a bolo by vsecko pohode.Lagshot je srdcovka ne dopici? A radsej si zahram cw s klanom ktory tu posobi vela rokov a neco dokazal nez s random clanmi..ale menim nazor teda.Nikdy som proti tebe nic nemal, jak som bol v RsT a rst sa rozpadlo tak si ma ohovaral ani nevim za co. |
|
|
|
skru |
Posted on 02-11-2020 19:10
|
Global Moderator
Elite Member
DeadSquad
Location Hell
Discord
|
ale veď mi daj pokoj nezaujímaš ma, nech sa klan rozhodne jak chce mne je to jedno nikde som ani nenapísal, že som proti cw ty imbecil. Len som pripomenul čo si za tchora ako reakcia na tvoju reakciu na Fourtha. LOL
|
|
|
|
EveRy |
Posted on 02-11-2020 19:18
|
Rookie
|
Fourthex pise nezmysli, kazdy bol nejaky a na kazdeho je nekde busted.Tu sa bavime o cw na anticheate takze som iba napisal ze bustedy ma nezaujimaju, na anticheate sa cheatovat neda. |
|
|
|
portable |
Posted on 02-11-2020 19:47
|
Guest
Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
Celkom by ma zaujimalo, ci public release bypassu na sampcac len 2 mesiace dozadu nema nahodou nieco spolocne s Everyho navratom na samp. :whisper:
Edit: link na bypass som dal prec. Pwner ma source, to staci.
Edited by portable on 02-11-2020 21:56
|
|
|
|
EveRy |
Posted on 02-11-2020 21:01
|
Rookie
|
Nevim o com pises, 2 mesiace do zadu som ani GTA v pc nemal.Hram to tyzden po roku
su to profici na cheaty jako crasher a spol a hraju to furt, tak nevim co riesis mna.Ja hram Cw,tg na sampcac od kedy vysel .. a neviem naco by niekto hladal link jak obchadzat anticheat a good job ze si sem dal rovno link teraz bude zas kazdy cheatovat.Dilino |
|
|
|
portable |
Posted on 02-11-2020 21:13
|
Guest
Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
Teba riesim preto, lebo si niekolko rokov hral s cheatmi, nech uz to bolo b2, scroll, pedstats, silent, pripadne cokolvek ine o com neviem a zhodou okolnosti si znovu active prave ked vysiel ten bypass. Co je ale najvacsi skvost tak ze sa tu teraz hras na neviniatko a dokonca este aj popieras ze si na skrewa natocil fake busted i ked si to musi pamatat minimalne on spolu s celym Ds ktore si vyzval na cw lol. To ze som tu dal link na ten bypass zmeni len to, ze aj hraci ktori necheatuju budu vediet ze nieco take existuje a pripadne pwner nebude stracat cas robenim niecoho co nema vlastne uz ani zmysel.
Btw. paci sa mi ako si si vyhonil ego ale vobec si nepoprel ze si zacal znovu hrat prave preto lebo to existuje. Peace *peace*
Edited by portable on 02-11-2020 21:19
|
|
|