7) Denně hraješ: Teď 4-5 hodin denně podle času a nálady, přes školu tak 2-3 hodiny ale spíše ve večerních hodinách.
8) Klanová historie a důvody k odchodu z klanu: sD - V době co jsem tam byl se klan stal inactive. SwE - Taky asi po měsíci co jsem tam byl šlo do inactive. FnK - Byl to jeden z těch WtLS klanů který odehrál pár CW a pak se zrušil RaS.n - U tohohle klanu jsem čekal super komunitu, žádné spory mezi hráčema, ale opak byl pravdou, proto jsem tento klan opustil.
9) Za jakých příležitostí jsi se poprvé dozvěděl o klanu?: Tak asi při první CW v roce 2015 za sD
10) Proč chceš k nám do klanu?:Myslím si že tu je jedna z nejlepších komunit co se týče CZ/SK/EN scény, a mně jde hlavně o super komunitu, a o super komunikaci mezi členy
11) Na kterých serverech hraješ?: WtLS občas SFDFD a pak CW/TG servery Ds1, Pwner Skinshot, DtK
12) Používáš nějaké modifikace, jestli ano, tak které?: Mám jen změněný crosshair a sawny.
14) Hrál jsi někdy walk? Pokud ano, tak s jakou zbraní? (V případě, že si walk nikdy nehrál, pole nevyplňuj):×
15) Ohodnoť svoje dovednosti se zbrani Sawnoff (0-10):7/10
NA ZÁVĚR
16) Něco o sobě (nepovinné):Tuto část u app nemám 2x rád, ale když něco chci, tak o to musím bojovat a nějak to přežít, tak abych se nějak představil jmenuju se Jan ( Honza ), miluju sport ( Florbal, Běhání apod.. ) jinak jsem asi takový ten klasický kluk v mém věku, co chodí ven s kamarády, miluju chození po horách, a dost rád hraju videohry, nějak mi k srdci přilnulo SAMP. Nevím co tu zde ještě napsat, tak snad to stačí, kdyby jste chtěli něco doplnit, nemám s tím problém.Edited by WOLF on 26-05-2020 11:19
Cau, vim jak hrajes, jak se chovas, casto jsme proti sobe hrali tg. Zajimaji mne jine veci, konkretne...
Trosku jsem si te proklepl, jako kazdeho kdo si poda prihlasku...
Klany NCA, pH, GsE, HnS, PDF, dF, uG, eLf... mohl bych pokracovat... Tohle vse jsou jen nejake public tymy? Mimo jine jsi byl i v klanu uGs, RtK, nCt?
Ovsem nejdulezitejsi otazka na tebe. Co mas ve spojeni s hracem GiovyGFX? Ja si tohoto hrace pamatuju jako cheatera, tak mne konkretne tohle dost zajima.
Edited by Pesna on 24-05-2020 12:07
Hele s hráčem GiovyGFX nemám nic společného, je to možná jen shoda IP, nikdy jsem o tomto nicku neslyšel, a ano zapoměl jsem na klan uGs k mé klan Historii, jinak v jiných klanech jsem nebyl.
eLf nebyl ani klan ale spíš taková WtLS crew
A GsE byla taková WtLS forma, kde jsem ve finále zjístil že byli cheateři, a hned po tom jsem to opustil.
Hele s hráčem GiovyGFX nemám nic společného, je to možná jen shoda IP, nikdy jsem o tomto nicku neslyšel, a ano zapoměl jsem na klan uGs k mé klan Historii, jinak v jiných klanech jsem nebyl.
eLf nebyl ani klan ale spíš taková WtLS crew
A GsE byla taková WtLS forma, kde jsem ve finále zjístil že byli cheateři, a hned po tom jsem to opustil.
Pouzival jsi nekdy nicky Zidlicka, Fakanaha? Promin ze te tak zpovidam, ale nicky GiovyGFX, Wolf, Pilsfree se propojuji s tvou ip adresou, dokonce nekolikrat pod stejnou ip adresou. Tak ci tak, rad menis ip adresu co jsem si vsiml.
Posts: 31 Joined: 23.10.17 Location Serbia Discord dedecek#4253 Clan-history: T V BB BA RZ NO Hitman pWn Ds Clanname [clantag]: Ds
Hi Wolf,
I asked ur previous members (RaS) for some feedback and they don't seem to appreciate the way you dealt with the clan at the end. Apparently u just left without previously talking to them and try to state ur reasons for leaving, or even bother to change something about it.
There're plenty of things that are still being unclear to me, but for now, my vote is No.
i still think we are enough and we have a strong and loyal team, ofc we have inactive members but it doesn’t matter... we can’t accept everyone in case we do, there will be no one to play against. no
Takhle. Podle me si udelal chybu, ze jsi opustil fajn a super klan jenom za ucelem, aby ses zkusil pripojit sem. Opustil jsi RaS, protoze podle tvych slov, pusobeni tam nenaplnilo tvoje ocekavani. Co kdyz i zde se tvoje ocekavani nenaplni? Proc si myslis nebo proc mas takovy dojem, ze je u nas jedna z tech nejlepsich komunit?
Dalsi vec, co me zarazi je nepresnost teto prihlasky s tou, kterou si sem daval pred rokem: https://deadsquad...ead_id=475
Abych to nějak uvedl na pravou míru, a nějak rozepsal můj odchod z RaSu, RaS jsem bral jako klan který bude v klidu a nebudou žádné spory mezi členy, ale jelikož je tam jeden nejmenovaný hráč, kterému když napíšeš aby se choval na TG slušně a ostatním nenadával tak tě s tím pošle do háje, a ve finále si stěžuje u Clan Leadera že jsem ho nějakým způsobem urazil a neustále do něj jedu, tak mi to nepříjde 2x fér vůči mně, já o sobně si nemyslím že jsem nějak konfliktní hráč který by dělal problémy, ale to je asi každého názor, nejspíš jsem si s tím daným člověkem nesedl, ale podle toho co se dozvídám tak asi nejsem jediný komu chování toho člena vadí.
U vás v klanu neznám snad žádného člověka s kterým bych měl někdy v minulosti nějaké spory, a příjde mi že máte i celkem slušné, a rozumné názory
A ještě abych se vrátil k té APP před rokem, tam jsem se překlikl a nejspíš jsem si toho ani nevšiml místo 17 tam mělo být 16, a nCt jsem nebral úplně jako klan ale spíš jako WtLS skupinu lidí.
Kdyby si ještě potřeboval něco vědět tak mi napiš, rád zodpovím tvou otázku.
Žádný problém s tebou nemám. Znám tě dlouho a nikdy jsi problém s chováním neměl. Poslední měsíc ses taky dost zlepšil ale největší + u tebe je asi aktivita za mě ANO
NAY, imho uz mame dost hracov do "druhej vlny". Na tazke cw je tu stale rovnaky vyber hracov aj ked sme v poslednych mesiacoch prijali viacero novych tvari. Prepac, nevidim cim by si skillovo prispel v tomto klane a hracov u ktorych je potencial a potreba vypracovat sa tu uz mame dost, dalsieho nepotrebujeme z mojho pohladu.
Boh s tebou