Posts: 8 Joined: 18.02.19 Location Francie Discord $αιηтєяι Clan-history: AkS, FoL, eFys, RnS, 16, LGD, RtK, BFS... a další. Clanname [clantag]: AkS
1) Název klanu / Clantag:Aktuelements / AkS 2) Web:http://aktuelemen...z/news.php 3) Počet hráčů [X vs X]:3vs3 4) Druh zápasu [TG, TCW, CW]:CW 5) [RUN] Kola x Body:3x30, ale můžeme klidně přidat podle domluvy. 6) Datum / čas:Domluvíme se. 7) Kontakt:$αιηтєяιησ#5371 8) Server:82.208.17.10:27395 9) Něco k zápasu (nepovinné):Těšíme se. =P
Posts: 8 Joined: 18.02.19 Location Francie Discord $αιηтєяι Clan-history: AkS, FoL, eFys, RnS, 16, LGD, RtK, BFS... a další. Clanname [clantag]: AkS
1) Pořad kazdej z nás určitě nosí tagy klanu, ve kterých jsme byli, co už nefungujou, ale ze by někdo od nás hrál cw za jiné klany, zatím o nikom nevim. Takže ano.
2) ja osobně bych hrál radši skin, protože lag je pro můj ping smrtelnej, každopádně můžeme dat v budoucnu i lag.
Ano, pokuď se vám bude chtít hrát bez maďarů, protože si nepřejeme proti nim hrát. Já jim neberu instantně hp a larwis a nemik mají menší potíže s internetem poslední dobou. Ale jinak nejsme proti odehrát cw.
Ano, pokuď se vám bude chtít hrát bez maďarů, protože si nepřejeme proti nim hrát. Já jim neberu instantně hp a larwis a nemik mají menší potíže s internetem poslední dobou. Ale jinak nejsme proti odehrát cw.
To myslis vazne? Jak, ze jim neberes? Vzdyt Madarsko je stejne daleko od vas, jak Cesko, nikdo z nasich zahranicnich clenu nema vysoky ping, vysoky pl nebo nizke fps. Kdyz zminujes madara, tak toho mame jednoho, Corteze, ktery denne odehraje 2-3 hodiny, vymlouvat se ze mu nebere jen proto, ze je lepsi jak ty, je dost hloupe, nemyslis?
Tvuj navrh kazdopadne napripada v uvahu, bud si zahrajeme dobrou cw s temi nejlepsimi co mame vy a my nebo se na to muzeme vysrat, to mi hlava nebere, ta tva podminka.
A jestli z toho vycouvate tak to bude pekny podraz z vasi strany, jelikoz domluva byla 1x skin a 1x lag.
Edited by Pesna on 27-03-2020 22:26
Proč bych se vymlouval, když je někdo lepší, co blázníš Každej maďar mě dokáže pokaždý vypnout s jedním hp a ne, že by byl lepší, jen protože, že ho nemůžu sundat, tak to dopadlo v naší první cw, nejsme v lolku, aby jste měli tanky, co vydrží 80 hitů a pak jdou dodělat celej tým soupeře. Každopádně, jestli se vám to nelíbí a bojíte se bez nich odehrát cw, tak není problem jí zrušit. Jako podraz si to můžeš brát, ale já nemám čas na cw, kterou vím, že dopředu prohrajeme a to samé kluci v klanu. Jedna věc, kterou ti můžu poskytnout k té "výmluvě". Pohled v podobě videí na cw proti vám na skinu z naší strany.
Tady nejde o to, ze "bychom se bali bez nich odehrat". Spise jde o to, ze je to celkem nesmysl. Oni jsou cleni naseho klanu, stejne jako jsme my. My tvorime ten TYM. Dohromady. Zahranicni hraci, co hraji s nami v klanu se na tom podili stejnym dilem, jako vsichni ostatni.
Navic, bylo by celkem nerozumny nasadit proti vam sestavu, ktera by se skladala z hracu 2012/2013, jenom kvuli tomu, aby ta CW "byla nejak vyrovnana". Ano, nejsme v eSportu, vsichni to hrajem vicemene pro zabavu uz, ale idea vsech tymu, klubu apod. je nemenna. Hrajes, aby si vyhral.
Jeste dodam k tomu, co uz psal Pesna. Vsichni tu vicemene pochazime ze Stredni Evropy (stabilni ping, PL, FPS), po technicke strance neni zadny problem.
Je mi jasný, že to jsou členi týmu a asi teď i nejaktivnější, co se Ds týče, i my nejsme nejmladší v té hře. Jen mi jde o to, že nás nebaví hrát proti hráčům, co jsou prakticky skoro nesmrtelný. Nemáme vůbec nic osobního proti nikomu z nich, též tu hru hrajeme ze zábavy, bohužel i zábava má své beze a přestáváš se nad tou hrou bavit, když se tak moc snažíš vyhrát tu cw pro klan, ale prostě to nejde ačkoliv toho oponenta trefíš pokaždé, ale on stejně ne a ne umřít. To je důvod, proč s nima nechceme hrát, je to zkrátka o hovně hra potom, jen jdeme pokaždý na porážku a neuděláme s tím nic.
Hrali jste proti RaS, kde Tweak je take zahranicni hrac, jestli to tak muzu napsat. Tam nejakym zahadnym zpusobem problem nebyl? Takze celkove to nema nic spolecnyho s tim, ze to jsou zahranicni hraci. Nevim, kdo podle vas byli ti "nesmrtelni", ale je to uplne absurdni vymluva z vasi strany. Jak pises... nic osobniho
Tweak je též případ no, bohužel měl slabší členy v sestavě, takže se to ještě dalo nějak uhrát.. Víceméně nejsme určitě sami, kdo jim nedává damage. Každopádně naši hráči prostě takhle hrát nechtějí, stejný problem byl i v cw, když jsme hráli za FoL. Neděli ruším a můžete si klidně zapsat 90, pokuď se cítíte podrazený. Můžete zavřít tuhle diskuzi, nemám víc co napsat.
Tweak je též případ no, bohužel měl slabší členy v sestavě, takže se to ještě dalo nějak uhrát.
Jak to tak chapu, tak generalizovany problem je proste v tom, ze vy povazujete nektere hrace od nas za skillove silnejsi.
Neděli ruším a můžete si klidně zapsat 90, pokuď se cítíte podrazený.
Vek kontumaci uz davno skoncil (neni pro to nejaky padny duvod), alespon pro nas. Jestli nemate zajem hrat, tak nemate zajem hrat. Ale stale jsem se nedozvedel, kdo jsou ti "nesmrtelni" u nas. Jestli jste nekomu nemohli ubrat, tak to bude spis spatnou muskou nebo slabsim skillem, nez necim takovym jako nesmrtelnost. Eventualne pak, jak jsem psal - technicke problemy, ovsem s tim pocas CW nebyly.
A jinak zrovna u Corteze, ktery denne natoci 10 videi a odehraje 5 hodin (s nadsazkou) bych i pocital, ze hraje tak, jak hraje. Specoval jsem celou dobu pocas CW, a vasi hraci ubirali nam, stejne dobre, jako nasi ubirali vam.
Trochu si vybavuju hru proti FoL, a i tam zadne problemy nebyly, tam se hral tusim lagshot a dokonce k vasi libosti i bez "zahranicnich hracu", v dobe, kdyz jsi tam pusobil ty.
Az si to ujasnite, vyresite u vas a meli byste chut opet hrat, tak treba dejte vedet. Nebranime se hram proti potencialne silnym souperum, kde jsou hry celkem vyrovnane i zajimave na podivanou.
To jsem jeste za dobu co hrajou nezazil, kdy mi souper bude urcovat kdo muze a nemuze hrat, pritom rozdily jsou jen v aktivite a kvalitniho skillu ze strany nasich zahranicnich hracu oproti nam, co uz tu aktivitu nepobirame. Akorat vy mate problem s tim, ze je nekdo lepsi a nedokazete si to pripustit tak nam date podminku kterou nas chcete oslabit promin, tohle jsem jeste neresil, kazdopadne mi to prijde usmevne. Jako podraz to beru, domluva byla o dvou cw, pricemz prvni bude skin, druha lag. Ale tohle mne zas na druhou stranu neprekvapuje a setkavam se s tim cim dal vic, bohuzel takhle to v teto dnesni hre chodi, ze hrac nedodrzi slovo.