Reálné informace: 1) Jméno: Daniel 2) Věk: 17 let 3) Tvůj nick ve hře: Zahradnik 4) Předešlé nicky:pyzo, Tr3zz 5) Kontakt (ICQ, FB, skype, Discord): fb.com/pyzo69
[bcolor=#006600]SA:MP Informace:
6) Od kterého roku hraješ SA:MP ?: 2014 7) Denně hraješ: 4-5 hodin 8) Klanová historie a důvody k odchodu z klanu: Žadná, nikde jsem app nepodavál. 9) Za jakých příležitostí jsi se poprvé dozvěděl o klanu ?:Dozveděl jsem se o klanu přes kamaráda a zaujali mě sawny. 10) Proč chceš k nám do klanu ?: Chtěl bych dopilovat sawny abych je uměl alespoň na 90% (pomoc od členu ds) 11) Na kterých serverech hraješ ?: SFDFD, SuperPařba 12) Používáš nějaké modifikace, jestli ano, tak které ?: Používám maximálně na zlepšení grafiky. 13) Tvoje FPS / Tvůj PING: 60 / 20
SA:MP SKILL 14) Hrál jsi někdy walk? Pokud ano, tak s jakou zbraní? (V případě, že si walk nikdy nehrál, pole nevyplňuj): 15) Ohodnoť svoje dovednosti se zbrani Sawnoff (0-10):6/10
NA ZÁVĚR 16) Něco o sobě (nepovinné): Zdravím, mé jméno je Daniel rád bych se chtěl stát členém DS klanu a dopilovat trošku můj skill v sawnách, umím také programovat takže bych mohl pomoct i ze serverem, rád trávim čas s rodinou, a s přáteli.