REAL INFO
1) Jméno: Daniel
2) Věk: 17
3) Tvůj nick ve hře: Zahradnik
4) Předešlé nicky: pyzo, danodnb
5) Kontakt (ICQ, FB, skype, Discord): fb:Zebrak Smutni
SA:MP INFO
6) Od kterého roku hraješ SA:MP ?: 2014
7) Denně hraješ:5h
8) Klanová historie a důvody k odchodu z klanu: Zadna
9) Za jakých příležitostí jsi se poprvé dozvěděl o klanu ?: Zeptal jsem se co znamena to co maji hraci pred nickem " clan tag "
10) Proč chceš k nám do klanu ?: Chtel bych do clanu z duvodu ze docela umim sawny a chci mit nejaky clantag
11) Na kterých serverech hraješ ?: SFDFD
12) Používáš nějaké modifikace, jestli ano, tak které ?: Nepouživám
13) Tvoje FPS / Tvůj PING: 60 / 20
SA:MP SKILL
14) Hrál jsi někdy walk? Pokud ano, tak s jakou zbraní? (V případě, že si walk nikdy nehrál, pole nevyplňuj):
15) Ohodnoť svoje dovednosti se zbrani Sawnoff (0-10): 7/10
NA ZÁVĚR
16) Něco o sobě (nepovinné):
Zdravím,
je mi 17 let rád bych se stál členem DS a mám zkušenosti s pawnem 2 roky +- takze bych jako clen ds mohl i pomoct neco na server.
Dekuji predem vsem za pozitivni i negativni komentare.
Odbyta prihlaska, ze ktere hned citim takovy "nijaky" nezajem. Nedal sis s ni zalezet, predpokladam, ze nikdo z nasich clenu te ani nezna, tudiz ani nevi, co od tebe ocekavat.
Nechci delat nejaky ukvapeny zaver, ale toto jsou nejspis hlavni duvody, proc ti davam negativnihlas. Zkusenosti a skill jsou nyni neco, co by se dalo "eventualne" v ramci moznosti doucit, ale popravde to celkove s tebou nevidim nejak ruzove, mozna bys mohl zkusit nejaky "lehci" a hlavne aktivnejsi klan na zacatek.
Resime to spis individualne (jak kdo), ale tak obecne je to dobry zaklad k moznemu “uspechu”. Samozrejme, jsou tam i jine a mozna i zasadnejsi aspekty, ktere jsem vypsal vyse, nez to, ze to ze jsi se vice nerozepsal a nepouzil “spravne barvy”... ool: