-Nemít spor s některým členem klanu -Žádný nemám. - Nebýt clanhoper -Nejsem. - Věková hranice 17 let -Za měsíc mi bude 17. - Tím, že podáš přihlášku zároveň potvrzuješ, že aktuálně nepůsobíš v jiném klanu -Nepůsobím. - Minimální FPS: 30 - Ano - Maximální PING: 80 -Ano
Vzor přihlášky
Jméno: Jarda Kopřiva Věk: 16 let Tvůj nick ve hře: shisui. Předešlé nicky: CuTeR Kontakt: live:shisuiuchiha_12
Od kterého roku hraješ SA:MP ?: Od roku 2015 s menšími pauzami. Denně hraješ: Minimálně 3-5h. Klanová historie a důvody k odchodu z klanu:Bohužel jsem zatím nebyl v žádném klanu. Za jakých příležitostí jsi se poprvé dozvěděl o klanu ?: Na vašem CW/TG serveru. Proč chceš k nám do klanu ?: Vypadáte jako vpohodě a dobří kluci/holky, takže jsem zkusil poslat přihlášku. Na kterých serverech hraješ ?: SuperPařba a na Vašem CW/TG serveru. Používáš nějaké modifikace, jestli ano, tak které ?: Timecyc a zkoušel jsem FPSUnlocker. Tvoje FPS / Tvůj PING: S FPSUnlockerem jsem měl 200fps+ / Ping mám vždy pod 40.
Ohodnoť svoje dovednosti se zbrani Sawnoff (0-10): Asi 8/9
Něco o sobě: Dobrý den, jmenuji se Jarda za měsíc mi bude 17, pocházím z Olomouce. Jsem v druhém ročníku střední školy. Hraji fotbal a věnuji se mu už 12 let. Kdyby vás něco zajímalo tak se stačí jenom zeptat.
Cau, konecne prihlaska a vyjadrovani k jednotlivym bodum na urovni. Bohuzel si myslim, ze tenhle klan pro tebe neni dobry krok, duvod je jasny - jsme neaktivni. Nemas zadnou zkusenost s klany, my nejsme momentalne dobry klan pro
tvuj zacatek. Potreboval by jsi klan ktery je aktivni, hraje.
Posts: 262 Joined: 03.04.13 Location Brno Discord X Clan-history: AK, SKHY, _art], BoSA, TSHC, OGS, RsT, Ds Clanname [clantag]: _Ds
Ahoj,
připojím se s názorem k Pesnovi, tento klan je více neaktivní než aktivní a ty potřebuješ vzhledem k tomu jak často denně hraješ nějaký klan, kde se pořádně vyhraješ. Neber to zle, ale spíš jako motivaci aby jsi byl lepší. Co mě těší je samozřejmě to, že jako první klan by jsi chtěl nás a toho si vážíme.
... jednou _Ds, navždy _Ds ... IMPOSSIBLE TO CHEAT