Deadsquad 1st CW+TG Server - SKINSHOT
IP: ds1.deadsquad.cz:27482
Deadsquad 2nd CW+TG Server - LAGSHOT
IP: ds2.deadsquad.cz:27988
PwN3R_B0T's Server [AC] - SKINSHOT
IP: ac.deadsquad.cz:27668
PwN3R_B0T's Server [AC] - LAGSHOT
IP: ac2.deadsquad.cz:27617

Last CW matches
bTd
bTd
nCi
TLD
DL
VR
TLD

All detailed results

Results
Projects
Test Project

Process: 5%

Actualization: 09.10.2023

Forum Threads
Newest Threads
uMED
Join application
Application
[..GunMakeeBloooD..]
Lopez
Hottest Threads
No Threads created

Users Online
Guests Online: 8
Members Online: 0

Total Members: 715
Newest Member: MONST3RKO
Ds team (2016)
Project Partners

clanlist.deadsquad.cz

General Partners

uslclan.de

Partners
bskklan.sk

fol.mzf.cz

http://ogs-clan.cz

Icons

GTA.cz SA-MP.com
Web klanu HoMieS LSR
USL AMB
EeP - R.I.P NTP
Traffic website
View Thread
 Print Thread
Neks_
Neks
• REAL INFO
1) Jméno: Nikolas
2) Věk: 21
3) Tvůj nick ve hře: Neks_
4) Předešlé nicky: 01001110
5) Kontakt (ICQ, FB, skype, Discord): FB:
nikolas.vavra, skype: neks285 ale tam moc nechodím
• SA:MP INFO
6) Od kterého roku hraješ SA:MP ?: 2011
7) Denně hraješ:
Teď skoro vůbec ale na když už jsem na počítači rád bych si samp zahrál jen nevím kde
8) Klanová historie a důvody k odchodu z klanu:
Byl jsem pouze v týmech na akce a pod klany žádné jinak NITRO, RallyT a G_P
9) Za jakých příležitostí jsi se poprvé dozvěděl o klanu ?:
Prostě už vím, že tu jste to by snad měl vědět každej co chce držet v ruce sawny
10) Proč chceš k nám do klanu ?:
Když už mám čas tak bych si rád zahrál to je všechno. Skill pro to snad mám a chci to zkusit.
11) Na kterých serverech hraješ ?:
Momentálně nikde hrál jsem na WTLS přes 6k nahraných hodin ale byl mi deaktivován účet nejspíš samotným majitelem.
12) Používáš nějaké modifikace, jestli ano, tak které ?:
Používal jsem a né málo ale výrazně jen ty díky kterým jsem mohl ojebávat server ne hráče takže object finder a různé další vychytávky pro vlastní obohacení mám proste mysl hackera a když vidím mezeru v systému chci ji využít ve svůj prospěch nikdy jsem se nesnažil být zmetek na hráče to určitě ale nesdílelo mnoho lidí se kterýma sem hrával ještě mezi cheaty co jsem používal bylo samozřejmě WH a autosroll WH jsem se zbavil asi před rokem po posledním perma banu na wtls a stejne tak scrollu. Se kterým jsem střílel pomalu od dob co sem začal ale pomohlo mi to v tom že se člověk soustředil pouze na aim nic jiného a když jsem se dostal do přehazovaní pěkně jak má být aim zůstal a pořád si dávám. Jinak si hru rád vylepšuju graficky ale nic přehnaného. Vyznám se trochu ve Zmodeleru a upravuju si po svým základní skiny auta ale i stažený a třeba jim opravit vyjebaný stíny přidat odebrat nějaký části skloubit díly z více modelů dohromady a tak.

13) Tvoje FPS / Tvůj PING: 60-100 / 40-80
• SA:MP SKILL
14) Hrál jsi někdy walk? Pokud ano, tak s jakou zbraní? (V případě, že si walk nikdy nehrál, pole nevyplňuj): Přímo nehrál
15) Ohodnoť svoje dovednosti se zbrani Sawnoff (0-10): Nechci se přeceňovat takže 6
• NA ZÁVĚR
16) Něco o sobě (nepovinné):

Sem v poho férovej kluk nemám zapotřebí někomu lhát a vytahovat se něčím. Rád se učím novým věcem a nebudu z někoho dělat dementa když něco dobře vím budu si za tím stát ale když nevím držím hubu a umím poslouchat. Tuhle přihlášku podávám hlavně proto, že samp je moje srdcovka sice na něj nemám zrovna nejvíc času a nebudu u toho trávit dny ale kdyby byla možnost zahrát si s fajn lidma budu jen rád. Napsal jsem hlavně na popud nedávného blogu, kterej někdo zvás sdílel na webu wtls a s názorem, který tam byl prezentován jsem naprosto souhlasil. Vím o tom svoje sám sem cheater a pohybuju se v těchto věcech a jediný o co mi kdy šlo byla fér hra začal sem s cheatovaním protože se to proste mohlo a nikdo s tím nic nedělal, dělali to ostatní a trest nikde párkrát jsem se spálil a troufl si moc a ban dostal ale zbytek byla jen zabedněnost administrátorů, kteří proste nepochopí že necheatuju a protože sem už cheater tak musím cheatovat dál a to nechci zaměří se radši na mě ale přímo pod nosem jich mají dalších 10 a je jim to jedno, na tuhle skutečnost jsem se teď pokusil upozornit pana majitele bez urážek a zbytečných keců po dobrým jsem mu napsal více méně to co stálo ve vašem blogu AC je proste zastaralý a nepozná druhy cheatů, které tu jsou už několik let a přitom by šli snadno odhalit vím o tom svoje protože ty cheaty sem několik let používal a hned jsem mu napsal i řešení jak nějakým věcem zabránit. Dokonce jsem mu už dříve pomohl vyřešit i závažnější bug a jiné drobnosti. Ale teď bez jakékoli odpovědi jsem se dočkal pouze zablokování učtu jak na serveru tak na webu.

ENG version

• REAL INFO
1) Name: Nikolas
2) Age: 21
3) Nickname ingame: Neks_
4) Previous nicknames: 01001110
5) Contact information (ICQ, FB, skype, Discord): nikolas.vavra, skype: neks285 don't use it very often
• SA:MP INFO
6) Since which year do you play SA:MP ?: 2011
7) How frequently do you play SA:MP ?: Now almost not at all but when im on PC I would like to
8) Clan history and reasons of leaving: nothing important just teams which were doing events and shit on wtls
9) On which occasions did you hear about our clan for the first time ?: I already known you are here, everyone who holds sawns shoud know that.
10) Why do you want to join our clan ?: When I have time, I'd like to play. That's all. I have some skills I want to try it.
11) What servers do you usually play on ?: Now nowhere, I played on WTLS had over 6k hours, but my account was deactivated, probably by the owner.
12) Do you use any modifications? If so, what kind ?:
I used and not a little but only things that game me advatige agains the server not the players like object finder and various other upgrades for my own good. I just have hacker's mind and when I see a gap in the system I want to use it for my own benefit. I know some people that I played with didn't have menatality like this. Among other cheats I used, of course WH and autosroll. WH I got rid of about a year ago after my last perma ban on WTLS and scroll the same. I had scroll since i started that helped me to focus on aim now i just learned how to scroll on my own and my aim is still the same. Otherwise, I like to improve the graphics but not to mutch. I know a little in Zmodeler and I edit basic car skins but also downloaded ones, maybe fix them for some shabby shadows, add some parts, combine parts of multiple models together and so on.
13) Your FPS / Your PING: 60-100 / 40-80
• SA:MP SKILL
14) Did you ever played walk? If so, which weapons do you prefer? (In case you never played walk, don’t fill this question):Not directly
15) Rate your skill level with sawnoff shotgun (1-10): Don't want to overestimate myself so 6
• OTHER
16) Tell us about yourself (optional):
I'm a good kid. I don't have a need to lie to someone or flaunt with something. I like to learn new things.When i know something i speak up when i don't i shut up and listen. I mainly posting this application because samp is my heart, even though I don't have mutch time for it. I wont spend days playing but when i play I woud love to spend my time with good fellas like you. I write this also becouse of blog post which one of you shared on WTLS website and I fully agreed with the view that was presented there. I know about many things, I'm a cheater and i know a lot about it. Only thing that i ever cared for was a fair game and it wasn't even at the begining. I started cheating because it just happened and nobody did anything about it, the others did it and the punishment for it was nowhere. Yes i got banned a few times but the rest was just the impudence of the administrators who just do not understand . They think I already cheat so I have to cheat again and they only focus on me but right under their noses have 10 other cheaters and they don't care. I wanted to talk about this fact with the owner, without any insults and wasteful bits. I wrote him more or less what was in your blog. Anticheat is outdated some kinds of cheats that have been here for a few years are still undetectable on his server. I know that cuz i used them there years ago a i still can now. I wrote him a possible solution for some of the holes that the system have. I even help him in past to solve some bugs and little thing. I got no respond and my account on website and server was deactivated.

K tomu co psal roc
Pohoda chápu, že nikde nehrajete wtls byl muj main server ale neměl bych probrem si zkusit cw. Právě kvůli tomu přihlášku podavam. Libí se mi tento styl hrani občas potrenovat a pak nějaké ty clan wary jestli kvůli, že jsem byl na wtls cheater a modifikace používal nebudu přijat v pořádku vím jak se věci mají a takové hráče proste nechcete. Napsal jsem to upřímně. Rád bych si zahrál na úrovni s někým u koho budu vědět, že taky nic nemá a nemusím se spoléhat na nějaký AC nebo administrátory jde mi jen o to zabít volný čas na PC s partou fajn lidi. Jestli je moje minulost takový problém neva aspoň sem to zkusil. Tu nejmenovanou skupinu hráčů jak si zminil moc dobře znám a jelikož už ty sračky nepoužívání rozhodne ne v takovém množství jako oni, popravdě s ab jsem nehrál nikdy. Ještě upřímněji jo ale tak 10 minut protozě je ta hra pak o ničem. Zkusil sem to po dobrým ne zneužívat ale dohodnout se a zlepšit ochranu proti takový špíně a nahoře si můžeš přečíst jaké odpovědi jsem se dočkal.
Edited by Neks on 15-12-2018 12:07

Roc
Neksi...

Je pekne videt, ze jsi se vypsal k prihlasce a narovinu jsi napsal, jak to s tebou bylo v minulosti a je ted. Avsak zminujes stale dokola WTLS server. My nejsme zalozeni na zadnem publicu nebo RP serveru, sem tam si nekde zahrajem, ale nestojime na zadnych takovych zakladech. Ovsem to neznamena, ze tolerujeme cheatovani na public serverech.

Nicmene, kdyz uz jsi zminil WTLS...
Tvuj styl mi trochu pripomina jine nejmenovane hrace z jineho klanu, ktery jak jsem slysel byl kvuli temto picovinam permanentne zabanovany na WTLS. Ti si taky vzali slova od majitele ohledne AC az moc k srdci a zacali zneuzivat chyby a jine bugy v systemu atd. Sam moc nechapu tomu, proc to delate a co z toho mate (v tomto konkretnim SA:MP ohledu)...

Ke tvoji minulosti asi jen to, ze hned ze zacatku mas - za tvoje cheatovani. Je jedno, kde jsi cheatoval, a co to jsou za cheaty jestli nejaky vcelku "zbytecny" object finder, anti-crasher, a dalsi blbosti tohoto druhu. Obecne, ja konkretne nezastavam ten nazor, ze "jednou cheater, navzdy cheater" nebo tak podobne, protoze i z minulosti jsem si pamatoval spoustu hracu, kteri sem tam neco pouzili, ale nehrali s tim permanentne, nevyzivali se tim a byli jinak v pohode. Ale neco to do sebe ma a ten hrac uz povetsinou automaticky ztraci pocatecni duveru

Parada, ze jsi vyplnil i anglickou verzi prihlasky, ale vzhledem k okolnostem vyse ti to asi moc neprida

Pockej si na vyjadreni ostatnich
*neo*
Edited by Roc on 12-01-2019 07:03
i.imgur.com/82prAfd.png
i.imgur.com/2Zs85z6.gif
i.imgur.com/LOVwUmW.gif
i.imgur.com/kmJ0ig1.png
i.imgur.com/dRno3BP.gif
i.imgur.com/qnSNuBo.gif
i.imgur.com/r7GIAKg.gif

i.imgur.com/wTMAXFD.png

i.imgur.com/PUmyMSY.png
i.imgur.com/bhhut9T.png

https://www.deadsquad.cz
skru
i.imgur.com/cUbCfVC.jpg
Edited by Roc on 14-12-2018 23:22

T27
12) Používáš nějaké modifikace, jestli ano, tak které ?:
Používal jsem a né málo ale výrazně jen ty díky kterým jsem mohl ojebávat server ne hráče takže object finder a různé další vychytávky pro vlastní obohacení mám proste mysl hackera a když vidím mezeru v systému chci ji využít ve svůj prospěch nikdy jsem se nesnažil být zmetek na hráče to určitě ale nesdílelo mnoho lidí se kterýma sem hrával ještě mezi cheaty co jsem používal bylo samozřejmě WH a autosroll WH jsem se zbavil asi před rokem po posledním perma banu na wtls a stejne tak scrollu. Se kterým jsem střílel pomalu od dob co sem začal ale pomohlo mi to v tom že se člověk soustředil pouze na aim nic jiného a když jsem se dostal do přehazovaní pěkně jak má být aim zůstal a pořád si dávám. Jinak si hru rád vylepšuju graficky ale nic přehnaného. Vyznám se trochu ve Zmodeleru a upravuju si po svým základní skiny auta ale i stažený a třeba jim opravit vyjebaný stíny přidat odebrat nějaký části skloubit díly z více modelů dohromady a tak.

Ne

Pesna
Cau. Libi se mi, ze si to tady vypsal na rovinu vse, ale bohuzel tohle neni klan pro tebe. Cca rok zpatky dostal jeden clen z Ds kick za pouzivani cheatu na public serveru, nas klan je proti cheatum, proto vytvarime ruzna opatreni na nasich serverech.

Sem tam te vidim na wtls, neznam te, ale dostatecne ses popsal, za coz ti diky.

Mej se a hodne stesti v jinem klanu.

EDIT R8: Bylo to asi 2 roky zpet uz
Edited by Roc on 12-01-2019 07:05
www.deadsquad.cz/images/userbars/pesna1.png
www.deadsquad.cz/images/userbars/pesna2.png
i.imgur.com/GqSfaYG.gif

Jump to Forum:
Social Media

Login

Forgotten your password?
Request a new one here.
Shoutbox
You must login to post a message.

· 10-03-2025 23:47
Dull

· 09-03-2025 13:38
FIXNETE PLS TY HB JSOU UPLNE NA HOVNO DIKY Smile

· 08-03-2025 10:45
jsem gej

· 07-03-2025 03:29
Beer

· 20-02-2025 19:31
Middlefinger

· 05-01-2025 14:01
Ano

· 04-11-2024 15:24
Ešte to tu žije? Yes

· 05-10-2024 17:53
ahoj, hotove

· 28-09-2024 23:58
Ahojte, prosím upravte odkaz na nový ...Bsk klan web: https://bskklan.sk/. Díky Sun

· 12-08-2024 22:30
Pesna

· 12-08-2024 22:30
Pesna

Birthdays
02.04 NrK (28)
02.04 tadexiiceK_ (23)
bd  03.04 Give (25)
04.04 Fourthex (103)
05.04 Pesna (30)
06.04 Jendaw0w (93)
06.04 Ratamahatta (22)