Hs
|
frozenhrozen |
Posted on 11-09-2018 15:14
|
Gangster
Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
1) Název klanu / Clantag: Hs-Heavy skill
2) Web: http://www.heavyskill.clanweb.eu/news.php
3) Počet hráčů [xVsx]: 3v3-2v2
4) Druh zápasu [TG,TCW,CW]w
5) [RUN] Kola x Body / [WALK] Base kola x Arena: 3x30
6) Datum / čas: pátek nebo sobota, jak se vám to hodí v 8
7) Kontakt: https://www.facebook.com/vladimir.jerabek.37
8) Server: váš
9) Něco k zápasu (nepovinné): |
|
|
|
Pesna |
Posted on 11-09-2018 21:18
|
Site Administrator
Headquarters
DeadSquad
Clan-history: HoMieS, art, DX
Clanname [clantag]: Ds
|
Hraju tu hru dost dlouho, natoz abych si nedokazal overit hrace ktere mas v klanu. Bohuzel pro vas nestaci kdyz si hrac zmeni ip adresu a nicky, vzdy si zjistim kdo to je. Tak tady mas sveho fesaka pod nickem Sp4wn
https://www.youtu...PCDIch6nas
https://www.youtu...A&t=6s
Cw neprijmem i kdyby hral nekdo jiny, ono kdyz je v klanu takovy hrac, tak ten klan stoji za prd.
Podival jsem se ti na hrace, protoze me prekvapila tvoje rychla chut do odvety po zapase, ktery jste nemohli vyhrat, jelikoz jste hrali ciste. Takze to ted zkousite takhle.
|
|
|
|
frozenhrozen |
Posted on 13-09-2018 05:44
|
Gangster
Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
Tak to si děláš srandu ne? Co na těch videích mám za 1x vidět a vy by jste prohráli už předtím... Grove neměl ten den kolečko protože se mu rozbilo, to jste viděli a já a mathys když jsme hráli potom 2v2 tak to bylo 30:29 ne jak VY jste si zase napsali... Takže pokud si myslíš že tvůj klan je fakt tak dobrej jak si zatím jen myslíš, tak to příjmy a zahrajeme po dobu cw můžeš kdykoli zápas stopnout... A změň aspoň to skore když už. |
|
|
|
Fourthex |
Posted on 13-09-2018 14:14
|
Global Moderator
Headquarters
DeadSquad
Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
Když už nejsi ani natolik inteligentní, aby jsi si rozklikl report z cw na hlavní stránce (kde máš podrobně statistiku z cw), tak ti tady zasílám screen z 2v2.
https://ibb.co/fV...
Mimo to, rozhodně nejsi v pozici, kdy tu můžeš pochybovat o našem zapsaném score. Na tvém webu máš Hs clan since 2015 a do teď tam nemáš zapsanou ani jednu cw.
A za třetí ano, máš v klanu hráče, který hrál s cheaty. Nehrajeme tu hru tak často jako vy a když už si máme jít zahrát, tak nebudu hlídat tvoje potenciální hráče, jestli něco nezapli, toho už mám dost.
Zapiš cw, dej do klanu čistý hráče, napiš report atp. ať to k něčemu vypadá a zůstaň aktivní. Pokud dodržíš tyhle základní pravidla po nějakou dobu, tak budu určitě pro odvetu.
[img]https://thumbs.gfycat.com/FoolishRequiredBasil-size_restricted.gif[/img] is not a valid Image.
A když ne, tak je tu jistě několik jiných klanů, kteří s Vámi cw určitě zahrají, jelikož tam budou podmínky stejné na obou stranách. Neber to jako hate, ale tohle jsou fakta s důkazy a vy máte jako všichni ostatní jen mylné komentáře.
[CTU Engineer]
[img]https://www.imgup.cz/images/2016/02/04/DeadSquadFINAL.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
frozenhrozen |
Posted on 13-09-2018 14:38
|
Gangster
Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
Hele dívej.. Tehdá na mě taky pesna jak jsem furt zaplej a nevím co a naposledy jsem dostal ban pomalu 5 let zpátky za to že jsem si šel z prdele zacheatovat na wtls ani jsem tehdá nevěděl co to je za server... A jestli máte nějáký důkaz že spawn měl nějáké cheaty, tak jsem s tím... Ale já s ním hrávám a vím jak hraje. Já se tu nebudu hádat, ale pro pesnu mám takové info. Spawn nikdy v ab nebyl je to tak měsíc co zase začal hrát a jestli ty se díváš do ip hráče, tak sis mohl i všimnout, že i já mám občas v ip třeba nick icon. |
|
|
|
Pesna |
Posted on 13-09-2018 19:06
|
Site Administrator
Headquarters
DeadSquad
|
Dobra. Dame cw na anticheatu od Pwnera, uvidime co zahrajete tam, kdyz s nama uhrajete nad 70 bodu, mate muj respekt.
Co ted bude prichazet od tvojich hracu? Hadam ze "nejede mi to" "kickuje me to" "nefunguje to" napisu pwnerovi at vam tady vysvetli co stahnete pro funkcnost anticheatu.
Tady mas to svoje 3.kolo, uz i server lze. 29 bodu, tobe se o te hre uz i zda. Nedelej ze sebe jeste vetsiho osla. I kdyz muzes... Tim ze reknes ze na tom anticheatu hrat nebudete (:
A pro tvou informaci, vsechny nase odehrane vysledky jsou zapsane se spravnym score ktere v zapase bylo, tak tohle zkousej na nekoho jineho.
Hrace Spawn nepotrebuju dale resit. Ja jsem si overil, ze je to Moti, co tento hrac (spawn) rekl tobe, me nezajima. Kdyz si nedokazes overit hrace, ktereho prijmes do klanu, tak je tvuj problem.
[img]https://www.imgup.cz/images/2018/09/13/Bez-nazvu.md.png[/img] is not a valid Image.
Edited by Pesna on 13-09-2018 20:58
|
|
|
|
PwN3R__BoSs |
Posted on 13-09-2018 19:24
|
Editor
Elite Member
DeadSquad
Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
I would like to play this clanwar on the server I made with Anti-Cheat-protection.
IP: 82.208.17.10:27668
Before you join you have to download the anti cheat, otherwise you will get kicked by the server.
To download the Anti-Cheat click on the link you see on the picture.
https://www.pic-u...d.png.html
The Anti-Cheat gets accused of a virus, because of the way how it is packed and because it can detect macro-cheats which makes anti-virus software think it is suspicious BUT DO NOT WORRY IT IS CLEAN!!!
So to be able to make it run and download you should disable your anti-virus software (also windows defender) and FOLLOW the readme.txt
Also make sure that you play without mods, since the Anti-Cheat can detect any mods you have and it can kick/ban you. Also Cleo-users will get kicked.
Edited by PwN3R__BoSs on 13-09-2018 19:33
|
|
|
|
frozenhrozen |
Posted on 13-09-2018 21:07
|
Gangster
Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
Fajn, takže pátek nebo sobota? tvůj respekt nepotřebují, stačí když uvidíš že i Hs je čistej klan a za něco stojí... |
|
|
|
Pesna |
Posted on 14-09-2018 18:13
|
Site Administrator
Headquarters
DeadSquad
|
V nedeli nebo jiny den v tydnu
|
|
|
|
Pesna |
Posted on 14-09-2018 19:45
|
Site Administrator
Headquarters
DeadSquad
|
nebo dnes v 210
|
|
|
|
frozenhrozen |
Posted on 15-09-2018 08:56
|
Gangster
Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
v 210 tu už asi nebudu, takže zítra |
|
|
|
Pesna |
Posted on 16-09-2018 19:34
|
Site Administrator
Headquarters
DeadSquad
|
Vazne si mi napsal v sobotu rano, ze to nestihnes v patek v 210? Kde je ten zapal do odvety, kluci nechcou hrat na anticheatu? Dej termin v tydnu kdy muzete.
|
|
|
|
frozenhrozen |
Posted on 18-09-2018 20:34
|
Gangster
Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
Dívej Pesno... Prvně jsem ti na to už ani nechtěl odepsat ale... Co ty si vůbec myslíš? že na tvoje slovo budu večer dřepět na pc a domlouvat cw? Pokud dobře vím cw se domlouvá do předu ne že napíšeš sem a já mám za hodinu hrát víš co já chodím ven narozdíl od zevláku z gta... A naposledy co jsi hochu bereš do huby moje členy copak já ti tady valím do členů? nikdo z Hs problém s anticheatem nemá, spawn se ještě smál, když jsem mu řekl že podle tebe je zaplej a že si zahraje na anticheatu klidně... A pokud dobře vím vy nejste jedinej čistej klan nebo na co si tady hraješ Predy třeba u tebe měl cheaty a taky jsi to hned nevěděl... Ale já se snažím udržovat klan aby nikdo nehrál jak kokot s cleem a pak zbytečné hádky na cw Pokud se bojíš prohry jelikož už mám lepší hráče a grove už nemusí střílet 4shooty protože má novou myš... A vidíš to je další věc, kdyby kluci z Hs měli cheaty tak grove zapne autoscroll ale střílel 4shooty Tak si to přeber v té tvé velké hlavičce jak si mi na wtls psal jak seš chytrej že máš maturitu a že jsi pomalu můj tata a nevím co vše jsi mi kolikrát vypisoval a přitom se chováš ještě hůř jak 15 letej klacek.. Takže buď se zamysli a uvědom jsi si určité věci a na toto odepiš nějákým normálním stylem a pokud to nepůjde a zase budeš chtít obviňovat moje členy, tak na to ani neodepisuj sherife. Já se tu snažím domluvit normální cw a místo toho tady spamujeme jak... |
|
|
|
Pesna |
Posted on 19-09-2018 21:18
|
Site Administrator
Headquarters
DeadSquad
|
Vazne po mne chces abych v chatlogu nasel tvoje soukrome zpravy co sis psal s clenem Hs? Kdyz uz se snazis ze sebe delat cisteho hrace, tak to zkus aspon nenapadne a nevypisovat o tom na serveru.
Me je jedno kdy tu cw budem hrat, ja ti rekl, at mi das termin a podle toho ti reknu, jestli my muzeme, vyzvu si napsal ty, tak nam tu dej termin, moje jedina podminka je anticheat. Smutne je, ze sis musel nabrat do klanu hrace aby si mel "silnejsi" klan, my jsme silni tim, ze v klanu mame hrace co jsou tady X let. S Predym mas pravdu, ten se mi priznal, ze mel nejaky cheat na public serveru wtls, okamzite dostal kick z klanu, bez vahani
Hrac Spawn, ktery se mimochodem pokousi fejkovat Spawna z OGS, ktery mel presne takhle napsany nick s 4, je Moti. Ale to se nedivim ze to nevis, kdyz prijimas hrace ze dne na den jen aby si mel silnejsi klan.
Tak, kazdy jsme si napsali svoje a ted se vratime k vyzve, napis tady ten datum kdy to muzete odehrat. Pro me za me, at je to klidne za tyden, 2.
|
|
|
|
Pesna |
Posted on 21-09-2018 17:25
|
Site Administrator
Headquarters
DeadSquad
|
Budeme muset pockat na jineho clena Hs klanu, ktery by se normalne domluvil. Hrozenfrozen to psychicky nezvladl.
Kdyz nikdo nenapise, hrat se nebude.
|
|
|