Pro přijetí do našeho klanu musíš splnovat tyto podmínky:
- Nemít spor s některým členem klanu y
- Nebýt clanhoper y
- Věková hranice 17 let y
- Tím, že podáš přihlášku zároveň potvrzuješ, že aktuálně nepůsobíš v jiném klanu y
- Minimální FPS 30 y
- Maximální PING 80 y
Vzor přihlášky
1) Tvůj nick ve hře:KyKyRyKy 2) Kontakt(ICQ, Facebook...): https://www.facebook.com/vladimir.jerabek.37 3) Předešlé nicky:FrouZzeN 4) Klanová historie a důvody k odchodu z klanu: [color=#cc0000]EoS- staré EoS se rozpadlo, pak se obnovilo, a nabrali se tam špatní lidi kteří cheatovali, tak jsem leavnul, Hs- Rozpad RnS- Majitel všechny vyhodil a začal klan znovu.. BtS- Inactive, xXx- odešel jsem, a zaboha si nemohu spomenout už proč a další klany si už snad ani pořádně nepamatuji.. 5) Věk:18 6) Od kterého roku hraješ samp: 2010+- 7) Denně hraješ:podle času, plánů, nálady atd... Když mám den kdy nic nemám, nemusím se učit atd, tak třeba i 5h, když něco mám tak příjdu z venku nebo něco a na 2h to zapnu 8) Proč chceš k nám do klanu:Teď jsem nějákou dobu byl inactive a začal jsem to zase hrát, tak jsem si řekl že bych se mohl někam zakotvit, ne že bych potřeboval uplně cwčka, ale pohodku... občas si zahrát cw/tg a nehrotit to, jak ostatní klany. Tady právě vím, že ta komunita je už o něčem jiném a funguje to tady na pohodku no. 9) Tvoje FPS / Tvůj PING:Fps 90-100 Ping: 20-50 10) Používáš nějaké modifikace, jestli ano, tak které ?ne teď hraju se vším default. 11) Ohodnoť svoje dovednosti se zbrani Sawnoff ( 0-10) 8 12) Hrál si někdy walk? Pokud ano, tak s jakou zbraní? (V případě, že si walk nikdy nehrál, pole nevyplňuj): eagle, m4, sniper. 13) Něco o sobě (Nepovinné):vlastním jménem jsem Vladimír, studuji v Tišnově na SŠ ve 2háku. Koníčky momentálně jen procházky se psem, s kamošema někam posedět.. A nevím teď mě nic moc nenapadá co sem napsat.
Ahoj. Hodne hracu pred tebou mi psalo na fb jestli maji sanci u nas apod. Tak samo jak jim ti odpovim, ze momentalne nebudeme brat do klanu zadne nove hrace a celkove bych to videl, ze uz do klanu nikoho jineho nechci, gl jinde.