Deadsquad 1st CW+TG Server - SKINSHOT
IP: ds1.deadsquad.cz:27482
Deadsquad 2nd CW+TG Server - LAGSHOT
IP: ds2.deadsquad.cz:27988
PwN3R_B0T's Server [AC] - SKINSHOT
IP: ac.deadsquad.cz:27668
PwN3R_B0T's Server [AC] - LAGSHOT
IP: ac2.deadsquad.cz:27617

Last CW matches
nCi
TLD
DL
VR
TLD
K1
WuTang

All detailed results

Results
Projects
Test Project

Process: 5%

Actualization: 09.10.2023

Forum Threads
Newest Threads
uMED
Join application
Application
[..GunMakeeBloooD..]
Lopez
Hottest Threads
No Threads created

Users Online
Guests Online: 12
Members Online: 0

Total Members: 713
Newest Member: Tesquir
Ds team (2016)
Project Partners

clanlist.deadsquad.cz

General Partners

uslclan.de

Partners
bskklan.sk

fol.mzf.cz

http://ogs-clan.cz

Icons

GTA.cz SA-MP.com
Web klanu HoMieS LSR
USL AMB
EeP - R.I.P NTP
Traffic website
View Thread
 Print Thread
R1P vs DS
StemYk
1) Název klanu / Clantag: R1P
2) Web: https://samp-server.cz/r1p-klan
3) Počet hráčů [xVsx]: 2v2 , 3v3
4) Druh zápasu [TG,TCW,CW]CryingW
5) [RUN] Kola x Body / [WALK] Base kola x Arena: RUN 3x30
6) Datum / čas: necháme na vás, domluvíme se
7) Kontakt: fb Pavel Ziemniok skype live:stemyk
8) Server: klidně váš
9) Něco k zápasu (nepovinné): Budu doufat, že se CW uskuteční, rádi bychom si zahráli a budu doufat, že vše proběhne v přátelském a klidném duchu a nebudou žádné zbytečné hádky a skillerkoviny.cs
Jsme poskládání z obyčejných hráčů, co hrají na SFDFD, kteří hrají čistě a každé CWčko točíme, takže nemusíte mít obavy skrz cheaty a nebo tak, videa z cw vždy dodáme.
Nikdo za nás nefejkuje, všichni jsou v klanu oficiálně a nemají žádný jiný klan. Pokud by byl nějaký problém, vše se dá vyřešit.

Pesna
Jak dlouho je tento klan? Mas v tomto klanu hrace, kteri maji 2 a vice klanu zaroven?
www.deadsquad.cz/images/userbars/pesna1.png
www.deadsquad.cz/images/userbars/pesna2.png
i.imgur.com/GqSfaYG.gif

StemYk
Klan byl založen včerejším dnem. V klanu není nikdo, kdo by měl nějaký další klan a ani nebude. Můžete si to samozřejmě ověřit, seznam members:
korfik, stemyk, meny, nemikosss, gugula, kedlubna

StemYk
+ každý z nás by tu CW točil celou, takže nechci slyšet žádné "proti cheaterům nehrajeme". Je to klan, kterej zastupuje SFDFD a nebudu dělat ostudu sfdfd tím, že by někdo z nás cheatoval, to je doufám všem jasný.

Pesna
Kazdy hrac ma svoji minulost, ja si o tvojem klanu a o tvojich hracich zjistil par info. Korfik, hrac ktery je nescetnekrat vybanovan na prave zminovanem sfdfd, tak mi tady nepis neco o ostude na jmeno tohoto publicu.

Meny, odpad ktery nataci fejkove videa na ostatni hrace (1x natacel na F4K hrace s Everym pod Fake nicky F4K, pricemz ten koho natacel byl zapnuty) muzu podlozit screeny z chatlogu a konverzaci s Menym, neni problem. Nehlede na to, ze natocil tim stejnym zpusobem i fejk busted na Screwa, ale uz se mu rosvitilo v palici, tak to nenatacel na nasem serveru, poucil se. Na konec ty, video kde priznavas v skype rozvohoru ze hrajes s autoscrollem.

Vazne si myslis, ze by jsme nekdy prijali cw s takovymi hraci? Urcite ne, ke vsemu tomu vasemu klanu s temito hvezdami davam tak tyden.

Nechavam jeste odemcene k tvojemu vyjadreni, jestli to povede k hadce, zamykam.
i.imgur.com/GqSfaYG.gif

StemYk
Ano, to že jsem měl autoscroll, jsem normálně přiznal a ví to snad každej. Měl jsem ho, za to se nestydím. Ale lepší otázka je, mám ho teď?
Být předpojatý vůči přítomnosti skrz minulost, je nesmysl. Co natočil Meny za videa, nemá s nějakou cw absolutně nic společného. Že Korf ode mě dostal někdy před 2 roky ban za aimbot, taktéž nehraje roli. A že já měl jednu dobu autoscroll, taky nehraje roli. Každej někdy podváděl, ať už při testu ve školy a nebo na sampku. Otázka zní, kdo z těch lidí se poučil.
Určitě mám v plánu zapnout nějaký hovadiny, když píšu, že vám každý z nás celé cw natočí.
Co bylo, bylo. Obraťme list a soustřeďme se na to, co je nyní.

Pesna
Pro tebe nehraje roli nic, mas klan stary 2 dny, my mame Ds 8 let a nebudeme tento klan spinit statistikou proti vasemu klanu, kdyz vime ze jste nehrali a pro me i ted nehrajete ciste. Je mi jasne ze se nechces divat na minulost, kdybych ji mel v teto hre jako ty, tak uz to davno odinstaluju, nez abych pouzil cheat, priznal to a nestydel se za to.

To, ze si napsal u vsech hracu ze nic nehraje roli, to neni moc dobra obhajoba, s tim se muzes vyfotit. Zapas neprijimame, hrajem to pro zabavu, ne pro nervovani se nad skupinkou cheateru. A dik za vyzvu, myslim si, ze tohle ovlivni vase dalsi cw, proto jsem vyse psal, ze ten klan mate tak na tyden.
i.imgur.com/GqSfaYG.gif

StemYk
Já si spíš myslím, že prostě víte, že byste prohráli a Ds je známý tím, že si prohry nechce zapisovat a vybírá si proti sobě jenom slabší klany.
Taky hrajeme pro zábavu, ty to moc hrotíš. Je to jen hra a co kdo měl za cheaty, je úplně jedno. Důležitý je, co je teď a to že ty se vymlouváš na blbosti, že Meny natočil a nebo nenatočil nějaký videa.. co to má jako společného s touhle cw? A to že já jsem kdysi měl autoscroll na zkoušku a potom jsem to přiznal, že jsem to měl - opět, co je na tom? Vyzkoušel jsem si to, smazal jsem to. Jednoduchý, prostý. Nemusím se za to stydět, protože to moje nynější výsledky nijak neovlivňuje a jestli nevěříš, že bychom hráli čistě, celé to natočíme a cw nebude započítána, dokud to neuploadneme všichni.
Jenže ty to nevezmeš, protože se prostě bojíš prohry, nic víc za tím není. Už jste proti nám prohráli dřív a odmítli si to zapsat, protože za nás hrál někdo, kdo byl u nás a zároveň v jiném klanu. Teď už jsou všichni pouze v našem klanu. Nikdo cheaty nemá, každej bude točit. Nevím, co víc chceš. Smile

Pesna
Smarja synecku precetl jsem si prvni odstavec a stacilo mi, dal to cist nebudu. Podivej se na nase zapasy, kolik mame proher a pak mi tady neco vykladej. Nemuzu za to, ze jsi zacal hrat rw v dobe kdy mame same zelene, nase zapasy jsou vzdy podlozeny dukazy a vubec, ze ja se s tebou tady o tom bavim, kdyz ani nevim kdo jsi.

Zamykame. At se dari v klanu kde cleni hazi spinu jeden na druheho, cirkus.
i.imgur.com/GqSfaYG.gif

Ykonstar
Dejme tomu, že se mi zdá o tomhle všem co jsi napsal jenom sen a že se pak probudím a budu opravdu vědět, že tohle byl jenom šaškec. Myslel jsem si, že se to trošku sklidnilo, ale jak se tak dívám, startujeme něco nového Bigsmile

Chlapče, ty se neopovažuj navážet do Ds clanu, jeho historie, jeho nezapisování CW, nebo na jeho členy. Protože vidno z tvýho psaní, že to co píšeš nejsou tvoje zkušenosti ale napsali ti to další lidi.
Tento klan je na této scéně déle než ty vůbec samp znáš. Když u nás byl cheater, tak jsme ho vyhodili. Možná by ses obhájil, že to trvalo déle. Ano, měli jsme tu Predyho, který použil údajně lag.cs a po určité době byl stejně vyhozen. Celou tu dobu se jen čekalo na důkazy, ale k tomu se nechci vracet. Vždy jsme se snažili a snažíme dělat jen to dobré a vést tento klan správnou cestou a jen proto, že jsme takhle arogantní a upřímní znamená, že se bojíme ?

Tento klan za působení 8 let v této, jak se dívám pro některé primitivní hře, dokázal spoustu věcí. Odehrál například nejvíce SAMP Clan Warů a pokud se dobře podívám a budu si myslet že nejsem barvoslepej .. vidím, že tam je kurva hodně červený barvy a že to jsou prohry. Je jich tam hodně, tak mi o nezapisování CW nemluv. Pokud teda pochopím to, co jsi napsal znamená, že jsi dříve cheatoval a cheatovali i další z tvého super klanu. Takže když jsme si údajně nezapsali s Vámi už jednu CW z minulosti, tak to znamená, že jste v ní cheatovali, je to tak ? A ty po nás chceš, aby jsme si zapsali CW kde jste cheatovali ?BigsmileBigsmileBigsmileBigsmileBigsmileBigsmileBigsmile

Poslouchej, nám nevadí prohra. Jsme lidi, kteří tady fungují jako rodina a je nám uplně u prdele jestli prohrajeme nebo vyhrajeme. Důležité je, jak prohraješ. Ty tady píšeš, jak je všechno minulost vole a jak je to ted jenom o přítomnosti. V tom případě když budu ta největší kurva která bude cheatovat 5 let v kuse, tak ten další rok projdu proměnou a jsem najednou čistej jak víno ? Prosimtě s tímhle jdi totálně doprdele, protože pokud takovou metodou žiješ i v reálným životě, tak jsi akorát hlupák. Zkus se nad tím prosimtě zamyslet, než vyplivneš další hovno, protože tohle číst je tak akorát nato abych se rozběhl a skočil do zdi. Ano, je to jenom hra a je to pro zábavu, ale tak to taky celé Ds všechny ty roky bere.

To my jsme klan, který dělá turnaje pro ostatní klany, to my jsme klan, který má členy kteří se nepomlouvají a neházejí jeden na druhého fake videa a pičoviny kolem. TO Ds JE KLAN, KTERÝ ZALOŽIL STRÁNKU CLANLIST, aby si clany navzájem mohli psát a domlouvat CW. Ds je klan na úrovni a stojí tu 8 let a podporuje SAMP scénu a kdyby na úrovni nebyl, tak se tu o čísle 8 nebavíme.Tímto klanem prošlo tolik skvělých lidí a především TOP hráčů dřívější doby, kteří kdyby tohle mohli číst, tak by jim akorát ruplo v péru. Tvůj klan je sice parádní protože má historii dvou dní, ve kterých jste si akorát stihli založit web, ale tohle co tu píšu jsou fakta a ty si je prosimtě přečti. Nevím co jsi zač, nevím proč jsem ztratil asi 10 minut psaním této slohovky, ale doufám že ti to trkne do hlavy a pochopíš, o co tady jde.

Ještě jednou opakuju .. NIKDO SE TADY TEBE ANI MENYHO ANI DALŠÍCH NEBOJÍ, NIKDO SE NEBOJÍ V Ds ZAPSÁNÍ PROHRY.

Směšné, jak se zakládají nové klany fungující týden aby vyzvali Ds a zkusili vyhrát, tohle se mi zdá opravdu zoufalý Bigsmile. Nedokážu to jaksi pochopit Smile

zkus mě semka vpálit nějaký hejt, abych se zasmál, nechám ti to tady odemčené.

ic.

Edited by Ykonstar on 05-09-2017 23:15
... jednou _Ds, navždy _Ds ...
IMPOSSIBLE TO CHEAT

www.deadsquad.cz/images/userbars/nissan_gtr.png
www.deadsquad.cz/images/userbars/sa-mp.gif
www.deadsquad.cz/images/userbars/barcelona.png
www.deadsquad.cz/images/userbars/jennifer_aniston.png

http://www.deadsquad.cz
T27
Je to klan, kterej zastupuje SFDFD a nebudu dělat ostudu sfdfd tím, že by někdo z nás cheatoval, to je doufám všem jasný.

Bigsmile Bigsmile Bigsmile Bigsmile
Zadnou ostudu mu delat nemusis, tenhle server si ostudu dela sam jen tim, ze je *tleskam*

Akatsuki
Hosi nedoporuju proti nim hrat stemyk hraje s aimbotem a b2 cele kola dodam videjko, ale to uz asi vite cg. Smile ale neumi tp borec

Jump to Forum:
Social Media

Login

Forgotten your password?
Request a new one here.
Shoutbox
You must login to post a message.

· 04-11-2024 15:24
Ešte to tu žije? Yes

· 05-10-2024 17:53
ahoj, hotove

· 28-09-2024 23:58
Ahojte, prosím upravte odkaz na nový ...Bsk klan web: https://bskklan.sk/. Díky Sun

· 12-08-2024 22:30
Pesna

· 12-08-2024 22:30
Pesna

· 12-08-2024 14:44
Pesna

· 10-08-2024 15:53
Jdeme si pro 700 zapasu Pesna

· 25-07-2024 20:47
Coje coje tady

· 21-06-2024 12:39
Pesna