FoH vs Ds
|
sallen |
Posted on 06-06-2017 14:45
|

Rookie

Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
1) Název klanu / Clantag: Fighters On Da Hood / FoH
2) Web: foh.hys.cz
3) Počet hráčů [xVsx]: 3v3
4) Druh zápasu [TG,TCW,CW]: CW
5) [RUN] Kola x Body / [WALK] Base kola x Arena: 3x30
6) Datum / čas: Sobota nebo neděle tento týden, na času se domluvíme tu, nebo pesna má fb muj.
7) Kontakt: tu nebo pesna má muj fb
8) Server: váš
9) Něco k zápasu (nepovinné): At vyhraje ten lepší, a chtěl bych poprosit aby dostal Korfík, unban na clanwar, děkuju.
GL |
|
|
|
Pesna |
Posted on 06-06-2017 19:47
|

Site Administrator
 Headquarters
 DeadSquad

Clan-history: HoMieS, art, DX
Clanname [clantag]: Ds
|
Na Madovi jsme se domlouvali, ze by sis ho pohlidal, ale i presto nemam chut hrat proti takove spine. Nehleda na vaseho testmembera, ktery nedavno ode mne dostal ban za noreload.
To ze me daval 3x, 4x po sobe bylo v poradku, vzhledem k moji nove mysi a postizackemu kolecku, ale u posledniho killu se zapomel a strilel 2 shooty nerealne rychle, mozna to byl umysl, kdyz mel nick sampjesracka, tak aspon ukazal, diky komu tomu tak je. |
|
|
|
Omen |
Posted on 07-06-2017 12:23
|

Rookie

Location Bratislava
Discord
Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
*two* Rešpekt Pesna. |
|
|
|
sallen |
Posted on 07-06-2017 14:12
|

Rookie

Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
Mada jsi mohl vidět na TG, jak hrál to 1 kolo. Ale i tak si ho dokážu uhlídat.
A s korfíkem, jsem domluven, že muže točit, natočí gta složku, gta cleo složku, plochu, a hru klidně.
Takže, bych si je dokázal uhlídat, ale ted je jen na vás, jestli příjmete výzvu.
A ted k omenovi, nevím, kdo tu psal že nás "dáte" a potom jsi začal pičovat na všechny z clanu FoH, kvuli tomu že jsme vyhráli kvuli tp, v posledním kole. Takže se tu radši nevyjadřuj omene díky x) |
|
|
|
T27 |
Posted on 07-06-2017 18:01
|

High-Roller

Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
Uhlidat tyvole, co to je za slovo? Takove pojebane cheatery ani v klanu nemas mit a ne si je hlidat, aby nahodou neco ze svych mnoha sracicek nezapli |
|
|
|
sallen |
Posted on 07-06-2017 18:02
|

Rookie

Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
S madem jsem byl v několika clanech, a neměl nic, to stejné s korfíkem, taky jsem byl s ním v několika clanech, a neměl nic.
Edited by Ykonstar on 08-06-2017 22:03
|
|
|
|
Omen |
Posted on 07-06-2017 18:05
|

Rookie

Location Bratislava
Discord
Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
Sallen. Nebudemsa tu hadat a napisem ti len tolkoto. Na zaciatku CW som napisal ze to je asi jasna prehra pre nas inak by si nas nevyzval. Na CW bolo pritomnych 5 clenov AW ktory to hraju tak dlho ako ja a ich skusenosti su moc moc bohate. Ty si do CW zaradil niekoho menom Mad na kotreho som musel pouzit Buffy od timu AW a aj tak sme ho museli davat dvaja dole ako Rbčko.
Dalsi tvoj hrač Korfik.. Nebol schopny natocit ked si daval prihlasku do Crymore ze je cisty.. preco by to tocil pocas CW? To bude jedna z tvojich dalsich kuleh... povie ze to tocil vy ich porazite a on potom povie ze mu to nenahralo. Najprv si daj prosimta dokopy web aspon nadpis.. Sak ja ani neviemco FoH znamena nikde na webe to nemate. Potom zacni hrat CW. A Ps... nevymyslaj si na mna hluposti prosimta dobre? |
|
|
|
Omen |
Posted on 07-06-2017 18:07
|

Rookie

Location Bratislava
Discord
Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
BTW sallen Korfik sa sam priznal na publicu ze pred rokom mal aimboty silenta a sobeita... ale ze podla jeho slov odvtedy nic. Tak co tu zase meles... s korfikom si bol dlho vsade a nic nemal ked sam povedal ze mal. |
|
|
|
sallen |
Posted on 07-06-2017 18:22
|

Rookie

Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
Heh, korfíka jsem ani před 1 rokem neznal, takže zavři pusinku. A s korfíkem jsem domluvenej, že bude klidně točit na cw )
A je mi jedno, že nenatočil video když měl app u Crymore, a už se tu nevyjadřuj, je to diskuze jménem FoH vs Ds. A né proti CryMore x) |
|
|
|
Omen |
Posted on 07-06-2017 18:34
|

Rookie

Location Bratislava
Discord
Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
Sallen na publicu si mi hovoril ze korfika poznas uz velmi dlho cez rok a teraz pises ze ho rok nepoznas. Sak ty strasne klameš  |
|
|
|
sallen |
Posted on 07-06-2017 18:36
|

Rookie

Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
Přes rok jsem nepsal x) Znám ho nějak od Srpen/záři, jak jsem po 1 přišel na SFDFD. Takže zavři už pusu. |
|
|
|
Pesna |
Posted on 07-06-2017 18:45
|

Site Administrator
 Headquarters
 DeadSquad

|
Nechci te urazit Sallene, ale Mad hraje delsi dobu jak ty a prave tu dobu, kdy zacinal, tak cheatoval.
Nechame to tak, pozdeji, az se zas podivam na nejake bustedy na Mada z cw budu mit jasno (: Neradi bychom tohle resili my, uz toho mame po krk. |
|
|
|
Omen |
Posted on 07-06-2017 18:58
|

Rookie

Location Bratislava
Discord
Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
Sallen sak ale pesna ti nepovedal ze hrat CW nebude.. Sak nech nehra Korfik a Mad.. Hracov tam mas dost ci ti klan tahaju len 2ja hraci?  |
|
|
|
sallen |
Posted on 07-06-2017 19:11
|

Rookie

Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
Vím že hraje mad delší dobu jak já, a to nezapírám, ale vim jak ted poslední dobou hraje.
A ted zase k omenovi, omene na tu to cw potřebuju nejlepší hráče z clanu, což jsou oni dva. |
|
|
|
Roc |
Posted on 07-06-2017 22:53
|

Site Administrator
 Web Maintenance
 Elite Member
 DeadSquad

Location Sweden
Discord
Clan-history: THC, RaS, BoSA, RST, FROST, Ds
Clanname [clantag]: DeadSquad [Ds]
|
Tak to tu trochu uklidníme.. a jinak, Taffik to vystihl tuším nejpřesněji.
|
|
|
|
Ykonstar |
Posted on 08-06-2017 22:06
|

Global Moderator
 Headquarters
 DeadSquad

Location Brno
Discord X
Clan-history: AK, SKHY, _art], BoSA, TSHC, OGS, RsT, Ds
Clanname [clantag]: _Ds
|
Sallen, jak můžeš napsat teda, že nikdy nic neměl a neznáš ho ani rok ?.
   :                          
+1 Taffikův názor.
Trošku ses do toho zamotal, ale to je asi jedno, protože stejně bych proti Vám nechtěl hrát. Ztráta času, rozčilovat se nad amatérama.
-> DO MĚ <<
... jednou _Ds, navždy _Ds ...
IMPOSSIBLE TO CHEAT
|
|
|
|
Omen |
Posted on 09-06-2017 01:15
|

Rookie

Location Bratislava
Discord
Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
iconnster RESPEKT+ Sallen mi minule nalozil ze ci som jebnuty ze co sa vobec divim na tom ze korfik hral v5tich rokoch sawny.. ze to je uplne normalne ze v skolke ked bol tak hral samp  |
|
|
|
sallen |
Posted on 09-06-2017 12:47
|

Rookie

Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
Korfíka neznám ani rok, to máš pravdu, mada znám 1,5 roku. Tak to lockni icone, nebudeme to tu zdržovat, když nechcete hrát.
A ted zase k pošahanému omenovi.
Co se sem vubec sereš? Je to výzva FoH vs Ds a ne proti CryMore, tak radši zalez šašku, každý hráč muže začít kdy chce se sawnama, klidně je muže hrát od 4 let, to už je jeho věc. A navíc, ty jsi začal pičovat na Ds serveru, když jsi mi hned psal že dali přednost vám na cw, tak si neser do huby x) |
|
|
|
Pesna |
Posted on 09-06-2017 17:55
|

Site Administrator
 Headquarters
 DeadSquad

|