Deadsquad 1st CW+TG Server - SKINSHOT
IP: ds1.deadsquad.cz:27482
Deadsquad 2nd CW+TG Server - LAGSHOT
IP: ds2.deadsquad.cz:27988
PwN3R_B0T's Server [AC] - SKINSHOT
IP: ac.deadsquad.cz:27668
PwN3R_B0T's Server [AC] - LAGSHOT
IP: ac2.deadsquad.cz:27617

Last CW matches
nCi
TLD
DL
VR
TLD
K1
WuTang

All detailed results

Results
Projects
Test Project

Process: 5%

Actualization: 09.10.2023

Forum Threads
Newest Threads
uMED
Join application
Application
[..GunMakeeBloooD..]
Lopez
Hottest Threads
No Threads created

Users Online
Guests Online: 22
Members Online: 0

Total Members: 713
Newest Member: Tesquir
Ds team (2016)
Project Partners

clanlist.deadsquad.cz

General Partners

uslclan.de

Partners
bskklan.sk

fol.mzf.cz

http://ogs-clan.cz

Icons

GTA.cz SA-MP.com
Web klanu HoMieS LSR
USL AMB
EeP - R.I.P NTP
Traffic website
View Thread
 Print Thread
TAFFIK27
T27
- Nehádat se s členy klanu ted pred el clasicem to bude tezke
- Nebýt clanhoper j
- Věková hranice 15 let j
- Minimální FPS 30 j
- Maximální PING 80 j

Tvůj nick ve hře: TAFFIK27
Kontakt (ICQ, Facebook): Pesna s iconem maji.
Předešlé nicky: /
Klanová historie: SHERIFF, eFys, uGT, Ds
Věk: 18
Od kterého roku hraješ samp: 2011 asi
Denně hraješ: Podle casu a jak je potreba.
Proč chceš k nám do klanu: Tak myslim, ze tu nemusim jako kazdy psat, co je Ds v momentalni rozpadscene zac, takze asi tak.
Tvoje FPS / Tvůj PING: 101 / 60+
Ohodnoť svoje dovednosti se zbrani Sawnoff ( 0-10): 6
Něco o sobě (Nepovinné): /

Pokuď přihláška nebude vyplněná podle tohoto vzoru,bude ignorovaná nebo rovnou smazaná.

- Předmětem přihlášky bude tvůj aktuální nick ve hře.
Edited by Pesna on 09-08-2017 20:10

Eamby
HIHIHIHIHIHI
media.giphy.com/media/dspjD05WWREe4/giphy.gif

Pesna
Za me urcite ne. Zname se dlouho, jsi v pohode, problem je v tom, ze uz si jednou u nas byl a rohodoval ses mezi Ds klanem a pozici moderatora na wtls, vybral sis druhou moznost, a to je muj jediny duvod proc ti davam ne. Uvidime co na to ostatni, Smoukyho uz nemuzes podplatit, jelikoz na wtls nehrava, tak to budes mit tezke.

Roc
Zbavil si se postu administrátora na WTLS, nebo proč si se najednou tak rozhodl pro Ds ?
i.imgur.com/82prAfd.png
i.imgur.com/2Zs85z6.gif
i.imgur.com/LOVwUmW.gif
i.imgur.com/kmJ0ig1.png
i.imgur.com/dRno3BP.gif
i.imgur.com/qnSNuBo.gif
i.imgur.com/r7GIAKg.gif

i.imgur.com/wTMAXFD.png

i.imgur.com/PUmyMSY.png
i.imgur.com/bhhut9T.png

https://www.deadsquad.cz
T27
Pro Ds sem se najednou nerozhodl. Od zacatku sem mel jasno v tom, ze jestli na wtls jako administrator skoncim tak se budu chtit vratit zpet, ikdyz sem to nejak vazne nebral, protoze sem byl toho nazoru, ze jestli nekdy s adminovanim skoncim tak proto, ze me samp prestane bavit. A ano, tehdy vybral sem si pozici moderatora pred klanem..
Co se tyce meho odchodu z at tak ten byl z moji strany, protoze sem zacal mit po jednom incidentu naprostou nechut s necim nadale na serveru pomahat.

Pesna
T27 napsal:

Co se tyce meho odchodu z at tak ten byl z moji strany, protoze sem zacal mit po jednom incidentu naprostou nechut s necim nadale na serveru pomahat.

Brzo ti doslo to, co tvrdim celou dobu *pesna*

Ykonstar
Snad ještě nikdy se nestalo, abych s Pesnou nesouhlasil co se týče názoru na lidi, kteří se snaží dostat k nám. Od roku 2011 válčím za Ds a jinde už nikdy válčit nebudu. Každopádně tohle je snad poprvé, kdy u přihlášky napíšu trochu jiný názor - zrovna u tebe.

To že jsi u nás už někdy byl, to je jasné.V Ds jsi byl vždy platným hráčem a klan Ds jsi (troufnu si říci) vždy prezentoval jen v dobrém.

Odchodem od nás ze dne na den do admin teamu WTLS jsi mě strašně urazil a hlavně mě to mrzelo - odešel jeden z mnoha, do kterého bych to třeba neřekl. Vím, že o tom píšu jak kdyby jsi odešel z nějaké rodiny v realném životě ikdyž je to jenom hra, ale sám víš a né jen ty, ale všichni zde, že toto je v podstatě "druhá" rodina, protože co se tu podařilo sdružit je až neuvěřitelné.

Nasral jsi mě tím, jak jsi se k tomu postavil, že jsi mi, nebo nám .. v podstatě už ani nevím jak to bylo .. neřekl o tom, že usiluješ o admin team (ikdyž vím, že jsi x let dělal helpera). Vadilo mi, že jsi ze dne na den sundal Ds tag a bylo tomu konec.

Každopádně ->nevybral sis jiný klan, vybral sis adminování na public serveru, kde jsi nejspíš očekával trošku aktivnější přístup ke hře, více zábavy a dalších věcí ...

Konec konců, pochopil jsi, že to asi není to pravý ořechový a že ti něco chybí a že to jsme nejspíš právě my.

Jsem rád, že ti to došlo a proto i já tohle všechno hodím za hlavu a dám ti druhou šanci, protože si vážím toho, že se zase chceš vrátit mezi nás a né jinou bandu debilů.

Třeba se nad tím zamyslí právě tak jako já i ostatní a přeju ti, abych mohl dávat ownedy když na spawnu píšeš a já zbaběle střílím do zad hráči _Ds]T27.

Jsem pro, ale jestli zítra v elclasicu vyhraje real, určitě pro nebudu Bigsmile

ic.
Edited by Ykonstar on 22-04-2017 23:01
... jednou _Ds, navždy _Ds ...
IMPOSSIBLE TO CHEAT

www.deadsquad.cz/images/userbars/nissan_gtr.png
www.deadsquad.cz/images/userbars/sa-mp.gif
www.deadsquad.cz/images/userbars/barcelona.png
www.deadsquad.cz/images/userbars/jennifer_aniston.png

http://www.deadsquad.cz
Roc
Vždy mě fascinovalo jak se icon dokáže vyjadřovat. Z ničeho nic se mu v hlavě nahromadí kupa slov a vypíše slohovku s obsahem, kde zmiňuje i sám sebe. No, to bylo trochu mimo...

My se asi moc neznáme, nebo aspoň já jsem tě nikdy nějak extra nepoznal, když nepočítám to, že jsem tě několikrát viděl adminovat na WTLS serveru. Vzhledem k tomu, že už jsi tu byl, což samo o sobě značí tvou vyjímečnost, tak se zkusim přiklonit k většině.

Real Madrid *one*
i.imgur.com/82prAfd.png
i.imgur.com/2Zs85z6.gif
i.imgur.com/LOVwUmW.gif
i.imgur.com/kmJ0ig1.png
i.imgur.com/dRno3BP.gif
i.imgur.com/qnSNuBo.gif
i.imgur.com/r7GIAKg.gif

i.imgur.com/wTMAXFD.png

i.imgur.com/PUmyMSY.png
i.imgur.com/bhhut9T.png

T27
Diky, cenim si toho

Jsem pro, ale jestli zítra v elclasicu vyhraje real, určitě pro nebudu

68.media.tumblr.com/56a4a89bf939f0cdaa8cbab5592fb549/tumblr_o50y785UUo1qesncyo3_500.gif
Edited by Roc on 21-11-2018 00:48

Pesna
Prijd dnes v 8 na tg.

Wonder
Dám ti jo, ale dúfam že zasa neodbehneš do AT. *samopal*Ajtak to wtls stojí už zapiču, divim sa že ťa to bavilo. *two*
i.imgur.com/GCVFS2G.jpeg

i.imgur.com/wKjiZtb.jpeg

T27
Pesna hovoril neco o vetsi vyplate nez kdysi, takze by to melo byt v cajku *rozmluva*

TopStar
My vote is more like No, because you are switching from side to side but I will let others to decide. NEUTRAL
24.media.tumblr.com/tumblr_m0y17tpydU1qimxepo1_500.jpg

skru
som sa tešil na teba že prídeš na tg a ty nič Sad

T27
Psal sem pesnovi, ze vsechny moje fanousky ma na tg odvolat. Nebyl jsem doma

Pesna
Psal mi to no, problem byl, ze jsem taky neprisel. Vsak dalsi nedeli Screw, sezenu jiny klan, neboj.

Fourthex
media.giphy.com/media/H3YPbqPIUpSxO/giphy.gif
[CTU Engineer]

[img]https://www.imgup.cz/images/2016/02/04/DeadSquadFINAL.png[/img] is not a valid Image.

Roc
s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/82/10/b2/8210b2510cb3b9fadba7575a6d626e56.gif
i.imgur.com/82prAfd.png
i.imgur.com/2Zs85z6.gif
i.imgur.com/LOVwUmW.gif
i.imgur.com/kmJ0ig1.png
i.imgur.com/dRno3BP.gif
i.imgur.com/qnSNuBo.gif
i.imgur.com/r7GIAKg.gif

i.imgur.com/wTMAXFD.png

i.imgur.com/PUmyMSY.png
i.imgur.com/bhhut9T.png

Pesna
Treba to tady vyresit. Ses kvalitni vyliz ritka, tak me kazdy pise na fb at te vezmem, hlavne icon, to by me zajimalo jakou sluzbicku si mu prokazal ze te tu tolik chce.

Byva pravidlem, ze vetsina vs. Pesna = Pesna win, ale v Ds a konkretne v hlasovani prijeti hrace do klanu se snazim, aby hlasy mely stejnou vahu a plati to i u tebe. Mas tu ne odemne, jedno HIHIHIHI, asi ze dva neutraly a ostatni hraci te tu chcou.

Prijat, ale dame ti mesic test, pro jistotu, ze by si zase chtel zdrhnout, ovsem to by pro tebe znamenalo cervenou kartu v Ds. GL, clantag Ds.]t.haffik

Jump to Forum:
Social Media

Login

Forgotten your password?
Request a new one here.
Shoutbox
You must login to post a message.

· 04-11-2024 15:24
Ešte to tu žije? Yes

· 05-10-2024 17:53
ahoj, hotove

· 28-09-2024 23:58
Ahojte, prosím upravte odkaz na nový ...Bsk klan web: https://bskklan.sk/. Díky Sun

· 12-08-2024 22:30
Pesna

· 12-08-2024 22:30
Pesna

· 12-08-2024 14:44
Pesna

· 10-08-2024 15:53
Jdeme si pro 700 zapasu Pesna

· 25-07-2024 20:47
Coje coje tady

· 21-06-2024 12:39
Pesna