Deadsquad 1st CW+TG Server - SKINSHOT
IP: ds1.deadsquad.cz:27482
Deadsquad 2nd CW+TG Server - LAGSHOT
IP: ds2.deadsquad.cz:27988
PwN3R_B0T's Server [AC] - SKINSHOT
IP: ac.deadsquad.cz:27668
PwN3R_B0T's Server [AC] - LAGSHOT
IP: ac2.deadsquad.cz:27617

Last CW matches
bTd
bTd
nCi
TLD
DL
VR
TLD

All detailed results

Results
Projects
Test Project

Process: 5%

Actualization: 09.10.2023

Forum Threads
Newest Threads
uMED
Join application
Application
[..GunMakeeBloooD..]
Lopez
Hottest Threads
No Threads created

Users Online
Guests Online: 11
Members Online: 0

Total Members: 715
Newest Member: MONST3RKO
Ds team (2016)
Project Partners

clanlist.deadsquad.cz

General Partners

uslclan.de

Partners
bskklan.sk

fol.mzf.cz

http://ogs-clan.cz

Icons

GTA.cz SA-MP.com
Web klanu HoMieS LSR
USL AMB
EeP - R.I.P NTP
Traffic website
View Thread
 Print Thread
torii
torii
Ahoj, vítám vás u mé přihlášky přihlášky.
Mé jméno je Tomáš, Je mi 17 let, bydlím v Praze v Hlavním městě. narodil jsem se v ČR. Ve volném čase hraju fotbal A profesionálně basketbal, celostátní nejvyšší ligu U19. Chodím ven s kámošema, na cw /tg si najdu čas jak bude potřeba, mám rád zábavu a komunikaci. Preferuji řád a smysl pro humor ať už černý či bílý.

*Pro přijetí do našeho klanu musíš splnovat tyto podmínky:

- Nehádat se s členy klanu
- Nebýt clanhoper
- Věková hranice 15 let
- Minimální FPS 50
- Maximální PING 80

Vzor Přihlášky:

Tvůj nick ve hře: torii
Předešlé nicky: MarkeR_ asi 3 mesice, u3 2 mesice.. ted uz asi 4 roky mam nick torii
Kontakt (Skype,Nejlépe je u nás FB protože tam máme skupinu.): tomqo5- skype kde nejsem skoro vůbec, ale na FB jsem furt Bigsmile FB popřípadě dodám Smile
Věk: 17
Tvoje clan historie: eFys, iN,RHS
Jak dlouho hraješ denně: Podle času a hlavně chuti
Od kterého roku hraješ SAMP: 2010
Tvoje FPS / PING : 101/20-30
Tvoje dovednosti se sawnama (1-10) nevim třeba 6
Něco o sobě..
Začal jsem hrát v Prosinci roku 2010 jako každý nováček , vůbec jsem nevěděl co jsou nějaké sawny, byl jsem rád že jedu v autě s kámošema a byl jsem z toho udělanej Bigsmile Postupem času asi v půlce roku 2011 jsem se dostal k sawnům a zbraním vůbec, moje působení začlo v klanu eFys kde mě vzal pod křídlo hráč Craig a začal mě učit sawny.. Postupem času jsem se zlepšoval a zlepšoval. Následně jsem přestal se sawnama a vrátil jsem se na přelomu roku 2012/13 byl jsem ve for fun teamu 7K který vedl hráč Dawe kde jsem vydržel téměř rok. Na začátku roku 2014 jsem šel do clanu který nesl název iNSANE [iN] ]tenkrát mi dal šanci hráč skuff, který to vedl [dnes RaS] tam jsem byl cca 3 měsíce, následně šel clan do inaktíve. v tu dobu obnovil hráč OneBlood s FreaKem eFys. .... ]kam jsem se rád vrátil drželo to asi půl roku, ale clan šel nakonec stejně do inactive. Pak jsem založil s hráčem hAND clan jménem RHS [Right Hell Skill] táhli jsme to po dobu cca 2 let. Všechno super, docela jsme i vyhrávali.. Pak od nás ale postupem času začali odcházet hráči a upadli jsme... Několikrát jsme se to pokusili obnovit... Bohužel neúspěšne.. Domnívám se že mám celkem dost zkušeností ve hře 3v3. FPS 102 PING 20-30.. "aktivně" hraji na serveru WTLS za gang triad jinak klasicky na serveru Ds, protože jinej dobrej mod na CW/TG téměř neni... Preferuji LAGSHOT než SKINHIT.
• Vlastnosti: Dokáži se ovládat pokud do mě někdo nejede a nesnaží se vyvolat hádku... Myslím že jsem spolehlivý a rozumný.
+ Jsem Optimista, vše vidím s nadhledem a snažím se ve všem hledat správné rešení. Plním slovo a mluvím pravdu. Dřív jsem byl krypl co se neuměl chovat,, ale už jsem dá se říct dospěl a nejsem ten krypl, co dělá píčoviny..

*Pokuď přihláška nebude vyplněná podle tohoto vzoru,bude ignorovaná nebo rovnou smazaná.

Těm co přečetli přihlášku celou děkuji Smile

Pesna
http://deadsquad....ead_id=346

Pamatujes jak si podal tuto fake prihlasku a ja ti slibil ze nikomu nereknu, ze si to byl ty pod fake? Nikdo to nevedel do ted. Davat k nam app je blbost, nejda ani tak moc o to, ze je to tvuj nejaky 6 pokus, ale jde o to chovani a celkove pristup. A moc se mi nechceverit ze ses nejak zmenil za tak kratky cas, za me ne.

torii
Jo pamatuju si to moc dobre, tak jsem podal appku pod fake nickem, je to celkem doba a uz to nevratim byla to chyba, vic ti k tomu asi nereknu..
Vis Pesno, od ty doby co jsem prestal tak intenzivne hrat samp a odnaucil jsem se vsem nadavat a bejt takovej bazilišek, protoze kdyz na wtls nejses zmrd ale jsi dobrak, kazdej s tebou vyjebe, mozna to bude tim ze za posledni pul rok, no spis od podani prihlasky Fortak jsem nahral maximalne 70hodin, a jestli se ti nechce verit ze jsem se hodne zmenil za ten pul rok, no nebudu ti tu mazat med okolo pusy, dulezite jsou činy a ne kecy, ovsem v tehle dobe te uz asi tezko dokazu presvedcit o opaku, museli bychom se pobavit na fb nebo tak, kdyz bys mel chut jsem k dispozici a muzem si popsat a vse vyresit, i kdyz nevim co, nijak obhajovat se nemohu, jelikoz jsi v pravu, ale to ze jsem si podal 2 fake app uz nezmenim, byla to blbost

skru
čo si myslíš o Putinovi

torii
O putinovi si nemyslim nic, nesleduju politiku v čr natož abych sledoval zahraniční, tudíž jsem nestranný

Roc
skru napsal:

čo si myslíš o Putinovi

s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/e9/06/a3/e906a35636e47d583dbb973a9770ba8e.jpg

3.bp.blogspot.com/-Ep7CwNwXJ1Q/UxOuvqVso_I/AAAAAAAAB3Q/rFPgGDQMqi4/s1600/putin_stalin.jpg
i.imgur.com/82prAfd.png
i.imgur.com/2Zs85z6.gif
i.imgur.com/LOVwUmW.gif
i.imgur.com/kmJ0ig1.png
i.imgur.com/dRno3BP.gif
i.imgur.com/qnSNuBo.gif
i.imgur.com/r7GIAKg.gif

i.imgur.com/wTMAXFD.png

i.imgur.com/PUmyMSY.png
i.imgur.com/bhhut9T.png

https://www.deadsquad.cz
Eamby
BigsmileBigsmileBigsmileBigsmileBigsmileBigsmileBigsmile šefik
media.giphy.com/media/dspjD05WWREe4/giphy.gif

skru
ako biblia ovplyvnila tvoj život?

torii
Nejsem věřící Bigsmile

Tyvole skru Bigsmile Kde na tyhle blbáboly chodíš ? Bigsmile

BlackTwoOo
Naivní si myslet, že v 17 letech víš, že si změnil svoje chování. Až svoje chování změníš, budeš věřit, že nebude potřeba to nikde psát. Sám to poznáš, až si toho lidi/hráči všimnou.

torii
Jediny kde jsem potreboval menit chovani byl samp, protoze prave samp me naucil byt zmrd, nebo spise hraci sampu, vsichni si nadavali a byli zli, zabijeli se atd.. Nikde nevladlo dobro, vsude jen zlo nadavky, tak jsem se pridal a nejakej cas me to i bavilo takhle prokovat lidi tu hru to zpestřovalo, pak me to ale prestalo, pote nastal zlom kdy jsme se chtel zmenit, chtel bejt jinej, tak jsem prestal psat do chatu blbosti, prestal jsem psat do chatu vubec. A vysledek? Furt me brali jako blbce.. po roce uz to bylo v pohode, a ted jsem sam svym panem nikomu nepisu, nenadavam a jsem spokojenej a vsichni okolo take, takze blacktwoo, nevim jak bych to mel jinak poznat ze je vse v poradku, nez kdyz mi na serveru napise treba 6 lidi a chtej se bavit... ted kdyz nekdo mi nadava do chatu.. myslis ze me to vytoci? Ne uz se tomu smeji, je smesne nadavat a nevazit si druhe osoby, ktera je proste lepsi a nedokaze to zkousnout, takze misto toho aby potrenoval radsi napise "lol ab, nebere ti" treba dnes na wtls hrac zeldo... Iconn je svedek brecel tam pokazde kdyz jsem ho zabil, ignoroval jsem ho a jen jsem se mu smal, protoze nedokazal zkousnout ze jsem proste lepsi nez on
Takze blacktwoo, opravdu vím v 17-ti letech ze jsem zmenil sve chovani a nez si toho komunita hracu vsimne, uz nejspis hrat nebudu

Pesna
Na fb jsme dosli k zaveru ze te neprijmeme. Historii nesmazes, gl jinde.

Jump to Forum:
Social Media

Login

Forgotten your password?
Request a new one here.
Shoutbox
You must login to post a message.

· 10-03-2025 23:47
Dull

· 09-03-2025 13:38
FIXNETE PLS TY HB JSOU UPLNE NA HOVNO DIKY Smile

· 08-03-2025 10:45
jsem gej

· 07-03-2025 03:29
Beer

· 20-02-2025 19:31
Middlefinger

· 05-01-2025 14:01
Ano

· 04-11-2024 15:24
Ešte to tu žije? Yes

· 05-10-2024 17:53
ahoj, hotove

· 28-09-2024 23:58
Ahojte, prosím upravte odkaz na nový ...Bsk klan web: https://bskklan.sk/. Díky Sun

· 12-08-2024 22:30
Pesna

· 12-08-2024 22:30
Pesna

Birthdays
02.04 NrK (28)
02.04 tadexiiceK_ (23)
bd  03.04 Give (25)
04.04 Fourthex (103)
05.04 Pesna (30)
06.04 Jendaw0w (93)
06.04 Ratamahatta (22)