Posts: 80 Joined: 11.10.15 Location VM Discord Clan-history: Clanname [clantag]:
:-D Tak tohle už snad ani nemyslíš vážně. Unban jsi dostal jen kvůli cw, kde jsi pindal tak jako obvykle... plus k tomu to, co jsi tu minule předváděl- to si opravdu myslíš, že Ti ten unban necháme? :-D Wake up!
Posts: 262 Joined: 03.04.13 Location Brno Discord X Clan-history: AK, SKHY, _art], BoSA, TSHC, OGS, RsT, Ds Clanname [clantag]: _Ds
Bohužel si musíš uvědomit, že nejsi v pozici, kdy by ses měl chovat jako malej spratek. Mě je tvoje chování úplně uprdele, je mi jedno jestli ti je 8 let nebo 50. Nezajímáš mě, ale vyjadřuji se jen z toho důvodu, aby ses zamyslel nad tím jak se chováš ke klanu, kde máš konec konců banána. Na serveru píšeš, jak kdyby ti kus světa odpadl od prdele, ale neuvědomuješ si, na jakým parketu tančíš. To je jen tak na zamyšlení, jinak to NECHBEJT, protože všichni v Ds jsme jinak čůráci, všichni jsme postížení a největší pičus je icon a Pesna, ale to vlastně už žádná novinka není.
#PEACE -> i.Edited by Ykonstar on 13-12-2016 19:05
... jednou _Ds, navždy _Ds ... IMPOSSIBLE TO CHEAT
Posts: 262 Joined: 03.04.13 Location Brno Discord X Clan-history: AK, SKHY, _art], BoSA, TSHC, OGS, RsT, Ds Clanname [clantag]: _Ds
1) Buď sis to přečetl a děláš jen machra, což chápu, protože na to se moc odpovědět nedá.
2) Nebo sis to opravdu nečetl a tím pádem máš nějakej unban v piči a je to vyřízený.
... jednou _Ds, navždy _Ds ... IMPOSSIBLE TO CHEAT