1) Název klanu / Clantag: xXx
2) Web: xxx.clanweb.eu
3) Počet hráčů [xVsx]: 2v2/3v3
4) Druh zápasu [TG,TCW,CW]: CW
5) [RUN] Kola x Body / [WALK] Base kola x Arena: 4x30
6) Datum / čas: 21.4.2016.Dohodujem to do predu .. lepšie sa môžete pripraviť vy aj my.
7) Kontakt: every8256
8) Server: Váš alebo náš.Nášmu nejako jebká na hlavičku pretože nejako laguje..ak nebude lagovať odohráme na vašom.Je to jedno.
9) Něco k zápasu (nepovinné): Očakávam vyrovnanú,čistú hru a hlavne bez hádok.Nikto z nášho clanu nemá proti vašim členom žiadny problem takže to vidím na normálnu cwčku.Ako posledné kolo by sme mohli zmeniť mapu na nejakú pičovinku..kludne aj vesnicu nejakú;D.To je všetko..ak nedáte proti nám cw tak sa nič nedeje a GL v ostatných cwčkach.
Jak uz jsem psal Menymu, jsem inactive a ja se urcite teto cw nezucastnim, jestli bude. Celkove je nas klan momentalne neaktivni, a tim ze momentalne nehraju, to nechavam na iconovi.
No meny mi písal niečo o tom že ti písal ohladom CW.Ale nevedel som ako si sa vyjadril .No tak myslím si že iconn,matt,eamby,topstar by to mohli proti nám zahrať celkom dobre.Odohralo by sa to až na budúci pondelok takže času dosť trénovať.Popri tom kludne nejake TG dať proti nám.To je všetko odomňa.Je to už len na vás tak sa k tomu nejdem vyjadrovať.
Posts: 262 Joined: 03.04.13 Location Brno Discord X Clan-history: AK, SKHY, _art], BoSA, TSHC, OGS, RsT, Ds Clanname [clantag]: _Ds
Čau .
Já jsem určitě proti. Sám teď sleduju jenom web, občas si jdu zahrát, ale to je tak vše. Ke všemu co si čtu v našem shoutboxu, do toho všeho mi je nablití a už jen skrz toto se chci CW vyvarovat.
Není to nic proti tobě, ani tvýmu klanu. Na nic nenarážím a nikoho nechci urážet. Takže pokud si budete myslet, že nechci CW aby jsme prohráli, myslet si můžete, ale není to tak.
Doufám, že jsem ti podal jasné vysvětlení. Tímto to u mě končí a počkáme, co na to řeknou třeba i ostatní.
... jednou _Ds, navždy _Ds ... IMPOSSIBLE TO CHEAT