Pro přijetí do našeho klanu musíš splňovat tyto podmínky
- Nehádat se s členy klanu✔ - Nebýt clanhoper✔ - Věková hranice 15 let✔ - Minimální FPS 30 ✔ - Maximální PING 80 ✔ ............................ Vzor přihlášky ............................
1) Tvůj nick ve hře: strm 2) Kontakt (ICQ, Facebook, Skype):SKYPE: marek1cisar 3) Předešlé nicky: stOr[m], SaNd, CoCh 4) Klanová historie: BtS, F4K, uS, RnS, EoS, RHS 5) Věk: 15 let [14. 5. 2000] 6) Od kterého roku hraješ samp: SAMP jsem spustil v roce 2013 ale to jsem hrál jen takový servery jako je např. wtls, RSgame a další.. prostě pro srandu. O skill jsem se začínal zajímat začátkem roku 2014. 7) Denně hraješ: Jsem dost aktivní, mám čas skoro pořád až na některý dny ale každý den si sednu k počítači..víc jak 4 hodiny určitě. 8) Proč chceš k nám do klanu: Jste spolu strašně moc dlouho, držíte při sobě a jste dost aktivní klan což je pro mě dobré protože jsem také aktivní. Navíc je tu dobrá komunita, dobrý lidi a chtěl bych se už někde konečně usadit a zůstat! ale hlavně zkusit zapadnout do party. 9) Tvoje Fps / Tvůj Ping:Fps: 102+ // Ping: 30/40 10) Ohodnoť svoje dovednosti se zbraněmi: - SawnOff:7 - Deaglle: 5 - Brokovnice: 4 - Combat:4 - M4:6 11) Něco o sobě [Nepovinné]: Takže čau, jmenuji se Marek a je mi 15 let, bydlím v Hradci Králové, jsem přátelský člověk, upřímný a nejsem nějak nervní, nehádám se s nikým jen tak bezdůvodně. Můj koníček je fotbal a hrozně moc mě baví a také jsem velký fanoušek Realu Madrid. Chodím hrozně rád běhat a rád chodím na tréninky jak při samp tak i v realitě. Při volném čase jdu do posilovny a nebo ven s kamarády. No nevím co jiného ještě napsat tak asi všechno takže kdyby jste chtěli něco vědět tak se ptejte, odpovím na cokoliv...
Posts: 80 Joined: 11.10.15 Location VM Discord Clan-history: Clanname [clantag]:
Nic proti Tobě nemám, ale přeci jen musím připomenou situaci, která se přihodila, pár měsíců zpět, na skype. Jednalo se o to, že jsem byla přidána do hovoru, kde bylo x hráčů- a pokud si dobře vzpomínám, přeposílaly se tam složky s AB a dalšíma sračkama. A pokud si správně pamatuji, tak jsi byl jeden z nich, který se k této frašce přidal. Jak už jsem psala, naprosto proti Tobě nic nemám, ale chceme hrát čistě a u Tebe si nejsme 100% jisti, že tyto podmínky splňuješ.
V pohodě je to tvůj názor. Jinak ano, poslal jsem tam spread který teda nepoužívám a jestli sis všimla, odešel jsem z 3 klanů kde se používali cheaty, takže taky chci hrát čistě.
Edited by strm on 09-03-2016 13:26
Přibližně vím kdo jsi a co jsi zač, proto tuto přihlášku uzavřu s tím, že jsi nepřijat. Gl jinde. Přihláška ale pěkná, snad nejpěknější co jsem tady viděl.