Čauko. Dostal som ban že som napísal 1 hráčovi že je koko* lebo som si myslel že ma cheaty. Len jedná nadávka a ban? A pritom on mi písal že pič* má tiež vulg. Chápem nemal som urážať ale bol som v zlej nálade. Prepáčte už sa to nebude opakovať. Chcem hrať na vašom Clanlist Servery zdokonaľovať sa v sawnovaní . Ďakujem za pochopenie.
Posts: 262 Joined: 03.04.13 Location Brno Discord X Clan-history: AK, SKHY, _art], BoSA, TSHC, OGS, RsT, Ds Clanname [clantag]: _Ds
Ban jsi dostal z jednoho prosteho duvodu:
Duelovali jsme spolu asi 10 minut, cca 3x jsem ti dal owned a ty jsi zacal psat, ze mam aimbot, potom ab a takove hovadiny. Kdyby jsi zacal psat jeste cc kamos nebo kto kamos, caf kamos, dostal by jsi ban hned na miste. Samozdrejme jako vzdy jsem byl hodnej a pockal sem si co z tebe vyjde dal. Postupne ses zacal rozepisovat az z tebe vypadlo, ze jsem kokot cheater nebo neco takoveho. V tu chvili jsem naprosto pravem udelil BAN, protoze by sis mel uvedomit, ze si vyskakujes na serveru na hrace ktery je adminem, ze zneuctivas slova aimbot na hrace ktery by si to vzivote ani nestahnul a ze nejsi u sebe doma aby si mohl kokotovat jak chces. Ano, ja mluvil sproste, ale to je vec moje, protoze sem na svym serveru a az budu nekde jinde, nejprve se rozmyslim ze tak chci mluvit.
Unban dostanes, ale pocitej s tim ze jakmile jeste jednou neco takoveho zopakujes, uz si s nama nezahrajes.
icoNN66.
... jednou _Ds, navždy _Ds ... IMPOSSIBLE TO CHEAT