1) Tvůj nick ve hře: [DvS_[M]aliceK_] 2) Kontakt (ICQ, Facebook): Mám jen skype: lion78900 3) Předešlé nicky: Vždy jen Malíček a něco kolem 4) Klanová historie: Teď nevím jak to myslíte, ale jestli to dobře chápu, tak jsem byl ve dvou clanech: SAW a DvS, kde teď momentálně jsem 5) Věk: 16 6) Od kterého roku hraješ samp: 2013 7) Denně hraješ: 5/6 h. 8) Proč chceš k nám do klanu: Líbí se mi váše komunita a jsou tu good lidi ze serveru 9) Tvoje FPS / Tvůj PING: Ping: 50-70
FPS: 95-120 10) Ohodnoť svoje dovednosti se zbraněmi - SawnOff: 70% - Deaglle: 40% - Brokovnice: 40% - Combat: 35% - M4: 50% 11) Něco o sobě (Nepovinné): Čus, jmenuju se Kuba a je mi 16 let. Momentálně studuju střední školu v Teplicích. Moje hobby je rodina, PC, fotbal a jiné.
Posts: 262 Joined: 03.04.13 Location Brno Discord X Clan-history: AK, SKHY, _art], BoSA, TSHC, OGS, RsT, Ds Clanname [clantag]: _Ds
Jsi mladý hráč. Já osobně tě neznám, ale rád bych si s tebou zahrál pokud jsi napsal, že máš ovládání sawnoff skillu na 70%. Nezahraju si s tebou ale, protože si dáváš přihlášku do klanu, když už v jednom jsi. Seznam se trošku se SAMP, co a ja kse vyžaduje a pak to zkus znova.Nejsme totiž jenom klan pro srandu. Máš tu 3x NE, přidávám se a tímto ti u nás možná šance ted skončila. Měj se a hodně štestí jinde. Lock.
... jednou _Ds, navždy _Ds ... IMPOSSIBLE TO CHEAT