- Nehádat se s členy klanu✓ - Nebýt clanhoper✓ - Věková hranice 15 let✓ - Minimální FPS 30✓ - Maximální PING 80✓
Vzor přihlášky
1) Tvůj nick ve hře:Mad 2) Kontakt (ICQ, Facebook,skype)x-men2468 3) Předešlé nicky:MAAT. Cheaterys, sEpar, redEye( a takový fejkový) 4) Klanová historie:BtS,THC,eStyle,BsB,uS 5) Věk:16 6) Od kterého roku hraješ samp:2010 7) Denně hraješ:Žáleží kdy, když mám čas a naladu, tak si zahraju.. 8) Proč chceš k nám do klanu:Jste klan na dobrý urovni, už moc dobrých klanů ani není, pár lidí tu znám od vidění ze serveru, ale mě tu znají možná 2-3 lidi ( doufám, že nebude problém, s těmi s kterými se neznám, se rád poznám) 9) Tvoje FPS / Tvůj PING:FPS: 102 | PING: 35 10) Ohodnoť svoje dovednosti se zbraněmi - SawnOff: 2
- Deaglle: 0
- Brokovnice: 0
- Combat: 0
- M4: 0 11) Něco o sobě (Nepovinné):Takže ahoj, jmenuji se Jaromir, je mi 16 let, bydlím kousek od Brna, jsem člověk upřímný, chápavý pohodový kluk, taky zas vím i někomu dobře vynadat, ale to když mě někdo rozčílí, bez příčiny nenadávám nikomu .. Taky jsem přátelský, vím zapadnout do party, nehádam se s nikým jen tak bez důvodně, nedělám konfilkty, chodím rád do posilky, kdyby vás ještě něco zajímalo, tak se ptejte
Posts: 262 Joined: 03.04.13 Location Brno Discord X Clan-history: AK, SKHY, _art], BoSA, TSHC, OGS, RsT, Ds Clanname [clantag]: _Ds
Zajímavé.
Vzhledem k tomu, že když jsme po tobě chtěli video protože jsme si mysleli, že jsi cheater, udělal si ho.
Jenže potom co jsme se potkali na serveru jsi o Ds nepsal jako o lidech, kteří jsou v pohodě jak to tady píšeš, takže to se mi trošku nezamlouvá. A určitě se z toho nevykecáš ..Je jasný že každej ujede, ale psal jsi spoustu věcí, ne jen na Ds, ale i na Mě, nebo Pesnu co si pamatuju živě, dal nevím a celkem se mi to nelíbilo
... jednou _Ds, navždy _Ds ... IMPOSSIBLE TO CHEAT
Tak to se omlouvam jestli jsem na vás měl nějaky narážky, jak už jsem psal v appce, tak to napíšu aji teď.. Bez příčiny nikomu nanadávám a to jsi pamatuj, ti co mě znají delší dobu to jistě vědí :-)
Vzhledem k tomu, že když jsme po tobě chtěli video protože jsme si mysleli, že jsi cheater, udělal si ho.
Jenže potom co jsme se potkali na serveru jsi o Ds nepsal jako o lidech, kteří jsou v pohodě jak to tady píšeš, takže to se mi trošku nezamlouvá. A určitě se z toho nevykecáš ..Je jasný že každej ujede, ale psal jsi spoustu věcí, ne jen na Ds, ale i na Mě, nebo Pesnu co si pamatuju živě, dal nevím a celkem se mi to nelíbilo
Jsme tak dobri, ze nam zavistivci nadavaji, ale je mu 16, podivej an tafika, ten v 13 letechporad jen nadava a vzteka se.
K Madovi..
Mas strasne nevyvazenou hru, raz hrajes strasne dobre a za par hodin, za den hrajes jak nejaky zacatecnik. S klanovou historii nemam problem s vyjimkou estyle a us.
Planuju udelat aspon 1x tydne tg, takze jak bude, tak to napisu zde na web, po tg se rozhodnu, do te doby neutral.
Posts: 262 Joined: 03.04.13 Location Brno Discord X Clan-history: AK, SKHY, _art], BoSA, TSHC, OGS, RsT, Ds Clanname [clantag]: _Ds
když jsme se dohadovali na serveru a chtěl jsem vidět od kdy hraješ, tak jsi psal 2010, ale já si tě z roku 2010 nepamatuju. Naposledy 2014 si tě pamatuju v živé paměti, takže co je na tom pravdy bych rád věděl taky.
Icon začínal jsem hrát samp na vg, pak na wtlsku, nicky: Kaspar,Kasparrek,Pekakana, ]MaD][Skill[ lukinnooo ExTrem WeeD][BoO (takový shit nicky).
Edited by MaD on 13-06-2015 16:10
Po domluvě s celým klanem, teda bez taffika ktery na serveru nebyl jsme se dohodli ti dat na 6 mesíců test membera. Vítej mezi námi a zkus si to neposrat .
Tvuj clantag _Ds.t]. Hodně štestí a úspěchů.
i.