1) Tvůj nick ve hře: h3M. 2) Kontakt (ICQ, Facebook):Máte 3) Předešlé nicky:Hat3Me, hejtmyyy 4) Klanová historie: eFys, Ds 5) Věk:17 6) Od kterého roku hraješ samp:2012 7) Denně hraješ:teď už více, na hraní je čas a chuť s aktivitou jsem nikdy problem nemel, az posledni dobu kdy jsem tu byl jsem za tento problem byl vyhozen. 8) Proč chceš k nám do klanu:Zazil jsem tu super rok hrani, naucil jsem se hodne, parta jak ma byt. Byl jsem vyhozen za neaktivitu pac toho bylo celkove hodne, at uz skola, posilovna nebo cokoliv jineho, toto me pripravilo o misto v Ds, o misto v jedinym klanu s urovni dnesni doby. Dlouho jsem vahal jestli a kdy prihlasku opet podam, rozhodl jsem se pro dnesek. Chci se opet pripojit do tohoto klanu, ani ne na 100% klanu, spis bych to nazval partou lidi co se tou hrou bavi a uz se to davno nebere na krev jako driv Uvidim jak dopadnu a jak se ke mne postavite, vsichni me znate. Jsem ready strilet CWcka a byt aktivni jak jen bude mozne. 9) Tvoje FPS / Tvůj PING: 100+ / +- 30 10) Ohodnoť svoje dovednosti se zbraněmi
- SawnOff: 8/10
- Deaglle: 7/10
- Brokovnice: 6/10
- Combat: 7/10
- M4: 8/10 11) [color=#ff0099]Něco o sobě (Nepovinné): Vsichni me znate a vite co jsem zac Pratelsky pro klan, ochotny pomoct a tak dáál a tak dáál. Doufam, ze se tu najde posledni sance, neaktivita uz nehrozi.[/color]
Posts: 262 Joined: 03.04.13 Location Brno Discord X Clan-history: AK, SKHY, _art], BoSA, TSHC, OGS, RsT, Ds Clanname [clantag]: _Ds
Nikdy jsem s tebou problém neměl. Ale s tou aktivitou mi to trošku nesedí.
Za tu dobu, co se hraje turnaj clanlistu chodím každý den minimálně 5x na server na půl hodiny, at už kontrolovat, nebo hrát a zatím jsem tě tam neviděl, což mě trošku překvapuje. Zahrajeme si a uvidíme.
Neutral.
... jednou _Ds, navždy _Ds ... IMPOSSIBLE TO CHEAT
Posts: 262 Joined: 03.04.13 Location Brno Discord X Clan-history: AK, SKHY, _art], BoSA, TSHC, OGS, RsT, Ds Clanname [clantag]: _Ds
Pesna - neutral Smouky - ne Lanik - ne TAFF - ne
Dám ti taky NE, ikdyž muj hlas to už neovlivní, protože 3x NE tady máš, ale dám ti ho jenom kvůli tomu že jsi neaktivní. Když zlepšíš toto, příště ti dám klidně Ano, protože jako s člověkem s tebou vycházím dobře.
.... máš 4 x NE, těch NE je dost, proto, pokud chceš i nadále do Ds a máš k tomu odhodlání, nejdřív si vyřiď svoje problémy s těma, kteří tě tu nechtějí, zkus ještě potrénovat, protože ta aktivita je sama tak na 50 procentech, to víš nejlíp sám a zkus to znova . Po dobu co jsi byl v Ds s tebou nikdy problém nebyl a patřil si sem, takže pokud budeš chtít můžeš zkusit znovu, dveře se ti tímto nezavírají.
Teď momentálně nepřijat. Hodně štestí !.
... jednou _Ds, navždy _Ds ... IMPOSSIBLE TO CHEAT