- Nehádat se s členy klanu -mam na to už svoj vek - Nebýt clanhoper -ten už dávno niesom.. - Věková hranice 15 let -yop - Minimální FPS 30 -mam cez 80 pohoda jahoda - Maximální PING 80 - nemávam viac
1) Tvůj nick ve hře:Core7 2) Kontakt (ICQ, Facebook): FB: Dodo Klobucnik, skype: theghostsvk 3) Předešlé nicky:Aquiro, HERMES,shapeYOU 4) Klanová historie:BsB,RaS,RsT.r,pSo,DeF,eFys,FbH,L4s 5) Věk:19 zachvilu 20 a žiadosť o dôchodok... 6) Od kterého roku hraješ samp:2009 cca 7) Denně hraješ:3hodinky si nájdem čas niekedy aj viac... 8) Proč chceš k nám do klanu: už dlho som chcel isť sem pretože nejde tu len o vašu históriu chvályhodnú, ale o to ako sa držíte a aká ste popič parta hľadám hlavne ľudí ktorý sú už starší a majú niečo za sebou 9) Tvoje FPS / Tvůj PING: fps: 80-90 , ping max 40 10) Ohodnoť svoje dovednosti se zbraněmi - SawnOff:0.3z - 7 , 0.3x - 9 - Deaglle: 5-6 - Brokovnice:4-5 - Combat:4-5 - M4: 5-6 11) Něco o sobě (Nepovinné):No akoby som začal..volám sa Dodo som z Bratislavy venoval som sa kickboxu neskor tancu lebo boli tam krásne dievčatá a ja milujem ženy...mam 19 v juni 20 chystám sa na univerzitu komenskho - fakulta telesnej výchovy a športu...som pohoďák a je so mnou haluz žiadne konflikty nechcem vyvolávať a ani som nikdy nebol za to peace..Edited by Leatherface on 24-01-2015 14:04
Icon ti to tady chtel locknout, ale nejspis zapomel, kdyz bude chtit jeste neco dodat, tak si to odemkne.
Kazdopadne rohodnuti nas obou a celkove klanu je stejne. Prijat na mesicniho testmembra, t. ti davam z jedoho duvodu a to z toho, co se resil v tvoji posledni prihlasce u nas. Vitej tedy mezi nami a gl.