Deadsquad 1st CW+TG Server - SKINSHOT
IP: ds1.deadsquad.cz:27482
Deadsquad 2nd CW+TG Server - LAGSHOT
IP: ds2.deadsquad.cz:27988
PwN3R_B0T's Server [AC] - SKINSHOT
IP: ac.deadsquad.cz:27668
PwN3R_B0T's Server [AC] - LAGSHOT
IP: ac2.deadsquad.cz:27617

Last CW matches
bTd
bTd
nCi
TLD
DL
VR
TLD

All detailed results

Results
Projects
Test Project

Process: 5%

Actualization: 09.10.2023

Forum Threads
Newest Threads
uMED
Join application
Application
[..GunMakeeBloooD..]
Lopez
Hottest Threads
No Threads created

Users Online
Guests Online: 12
Members Online: 0

Total Members: 715
Newest Member: MONST3RKO
Ds team (2016)
Project Partners

clanlist.deadsquad.cz

General Partners

uslclan.de

Partners
bskklan.sk

fol.mzf.cz

http://ogs-clan.cz

Icons

GTA.cz SA-MP.com
Web klanu HoMieS LSR
USL AMB
EeP - R.I.P NTP
Traffic website
View Thread
 Print Thread
rainbowek
Main
Je jedno, ze je to minulost, proste si se tak u me zapsal a takoveho te beru.

Sneaky
Však je to píča první třídy. Jediný co umí je cpát se lidem do řitě. Do historie si nenapsal 3/4 klanů + nicků. (Asi se za ně stydí Sad ), každým rokem si zakládá nový skype a ještě tady píše nejtrapnějši argument za svoje chování, kterej ho napadl, a to je minulost. To že si ted' dostal občanku na IQ nepřidává. Ikdyž ty už si těch 15 let píšeš tak 3 roky. Vlastně v BoSa si napsal, že už ti je 16... Už tady jeden takovej hráč byl, kterej pořádně nevěděl, kdy měl narozeniny, takže tímhle originální už moc nebudeš.
Celkem si mě ale překvapil s tím, že si vynechal tvoje oblíbený slovo "šance". Předpokládám, že na to ale ještě přijde.
Asi ti ale stejně tvoje 10 přihláška tady vyjde, když už i tady se berou takovýhle čuráci, což je škoda. Snad tě aspoň zase vyhodí za tu tvoji demenci/inactive než ti skončí t].

Sorry za post, ale tady ten "hráč" je moje srdcovka. (viz. jeho přihláška u BoSa - Předešlé klany: na wak: ReS,O$7, Měl jsem šanci v Ds, ale zaleželo na jednom playerovi).
Peace

Lanik
Sneaky napsal:

Však je to píča první třídy. Jediný co umí je cpát se lidem do řitě. Do historie si nenapsal 3/4 klanů + nicků. (Asi se za ně stydí Sad ), každým rokem si zakládá nový skype a ještě tady píše nejtrapnějši argument za svoje chování, kterej ho napadl, a to je minulost. To že si ted' dostal občanku na IQ nepřidává. Ikdyž ty už si těch 15 let píšeš tak 3 roky. Vlastně v BoSa si napsal, že už ti je 16... Už tady jeden takovej hráč byl, kterej pořádně nevěděl, kdy měl narozeniny, takže tímhle originální už moc nebudeš.
Celkem si mě ale překvapil s tím, že si vynechal tvoje oblíbený slovo "šance". Předpokládám, že na to ale ještě přijde.
Asi ti ale stejně tvoje 10 přihláška tady vyjde, když už i tady se berou takovýhle čuráci, což je škoda. Snad tě aspoň zase vyhodí za tu tvoji demenci/inactive než ti skončí t].

Sorry za post, ale tady ten "hráč" je moje srdcovka. (viz. jeho přihláška u BoSa - Předešlé klany: na wak: ReS,O$7, Měl jsem šanci v Ds, ale zaleželo na jednom playerovi).
Peace

NE

Pesna
V BoSA s nim problémy neměli, ale stou 10 přihláškou si mně dostal, Sneku. Jednoho takového hráče si pamatuji, není to Johnny,jefrry a takové ty jiné nicky?

Main
Ano Pesno, je to on. Vsak jsem psal, ze jsem to z nej dostal na skype. A tech nicku bylo mnohem vic a on to moc dobre vi. Bohuzel uz si nemohu vzpomenout na ten prvni, mozna Sneaky si vzpomene.

A k Jefrymu: za me mas ne a je mi jedno jak hrajes. Mohl si se k tomu postavit aspon trochu celem a napsat to tak, jak to doopravdy je. Ale na to ty asi nemas koule. (vim, ze jsem test a, ze bych tu do toho asi nemel tolik kecat, ale preci jen uz to par let hraji a tohoto hrace si moc dobre pamatuji)
Edited by Main on 25-10-2013 12:14

rainbow
Takže sneaky já si dokazovat nic nemusím co tady píšeš je mi celkem jedno..nevím naco si hraješ běž si hrát na píseček nic si nedokázal a sám si z tohodle klanu odešel několikrát..klidně mi zkažte přihlášku, když se vám udělá líp..Maine ty taky nejsi andílek, ale já se svama hádat nebudu, protože když jste dementi tak jste. btw.. teď jsem dostal občanku...aha nic o mě nevíš, tak se rači drž zpátky. A navíc uplně všem se cpu do řitě aspoň tu nepíšu takový sračky jako ty. Jediný co umíš je pomlouvat lidi za zády nic si ještě nedokázal tak tu prosím tě neházej takový machry a ještě prosím už se nevyjadřuj nemám na tebe náladu..hňupe.
muheeee.

eN
rainbow napsal:

Takže sneaky já si dokazovat nic nemusím co tady píšeš je mi celkem jedno..nevím naco si hraješ běž si hrát na píseček nic si nedokázal a sám si z tohodle klanu odešel několikrát..klidně mi zkažte přihlášku, když se vám udělá líp..Maine ty taky nejsi andílek, ale já se svama hádat nebudu, protože když jste dementi tak jste. btw.. teď jsem dostal občanku...aha nic o mě nevíš, tak se rači drž zpátky. A navíc uplně všem se cpu do řitě aspoň tu nepíšu takový sračky jako ty. Jediný co umíš je pomlouvat lidi za zády nic si ještě nedokázal tak tu prosím tě neházej takový machry a ještě prosím už se nevyjadřuj nemám na tebe náladu..hňupe.

toto sa mi nepači jak si to napisal, musím sa zastať sneka a tak isto maina a nemylsim si ze by si mal nejako "bojovat" proti nim, pretoze ked si pohnevas jedneho tak si myslim ze ostatny budu drzat s nim ako s tebou a to uz len z toho dovodu ze uz nejaky ten cas spolu hrame a tento klan si hlavne zaklada na "spoluziti" Bigsmile
Ja s tebou osobne problemy nemam, v Bose si bol vpohode typek aj ked si pametam nick Jeffry a moc si mi nesadol, ale som schopny hodit minulostm za hlavu, teraz je ale dolezitejsie vychadzanie s clenmi a to sa mi nezda moc adekvatne

rainbow
Proti mainovi nic nemám, ale když drží spolu tak co mám dělat..a sneaky v klanu není pokuď vím, ale jinak jsem to napsat nemohl omlouvám se za úražky. Navíc johny jsem nikdy neměl tak nevím kde si to vzal a viděl jsem tolik.. jefruSmile
Edited by rainbow on 25-10-2013 14:58
muheeee.

Ungy_17
nevím naco si hraješ běž si hrát na píseček

Ne
Pro me sneaky neni v klanu jen tak ze nenosi tag, nehraje cw a neni napsany v members. Uz kvuli te dobe co tu byl, tak jeho nazor respektuju uplne stejne jako kdyby clen byl i ted.
Edited by Ungy_17 on 25-10-2013 15:29

stejny
n

rainbow
Dobře respektuju to. Smile
muheeee.

eN
Ungy_17 napsal:

nevím naco si hraješ běž si hrát na píseček

Ne
Pro me sneaky neni v klanu jen tak ze nenosi tag, nehraje cw a neni napsany v members. Uz kvuli te dobe co tu byl, tak jeho nazor respektuju uplne stejne jako kdyby clen byl i ted.

++++ snek je stale zije v nasich srdciach Bigsmile suhlasim s ungym v tomto

Main
rainbow napsal:

Co jsi prosimtě dokázal Jefry? Bigsmile

Kolikrát odešel Sneaky z toho klanu? Pokud vím já, tak odešel až teď a to po 3 letech, protože už ho samp nebaví.

rainbow napsal:

Proti mainovi nic nemám, ale když drží spolu tak co mám dělat..a sneaky v klanu není pokuď vím, ale jinak jsem to napsat nemohl omlouvám se za úražky. Navíc johny jsem nikdy neměl tak nevím kde si to vzal a viděl jsem tolik.. jefruSmile

Sneaky, je můj spolužák ze základky, tak co jsi čekal? Samp jsem s ním začínal hrát ve stejnou dobu a oba dva si tě z wtls moc dobře pamatujem.

A možná si neměl nick Johny, ale měl si plno jiných a ty si na ně moc dobře pamatuješ. Ale bohužel si ještě moc malé pivo, na to, aby si je sem napsal.

rainbow
Aha tak promiň, že jsem malé pivoBigsmile
muheeee.

AdRYEN
Ungy napísal o pánovi futbalistovi (Šnekovy) tak asi jak to bere každý z nás v tom klane to je jedna vec... MaiN vyjadril len svoj názor na teba to isté aj Sneaky čiže im nemusíš hneď nadávať do dementov a podobné...Main-ové vyjadrenie sa nebere za 100% kedže je stále test ... a čo sa týka teba pravé si si to tu asi jak pozerám ZAS posral kedže si im začal nadávať to jest že tu už asi veľkú šancu mať nebudeš ... ja ťa poznám z BoSA moc dobre a poslednej dobe čo som tam bol si bol dosť inactive + jak hovoril pravdu tuším Main že si stále robíš nové účty na skype čo tiež možno naznačuje že nechceš aby sme vedeli všetký tvoje nicky v hre čo si mal ... u mňa to áno ostáva kedže ťa Pesna môže vyhodiť kedy len chce za inactivitu ...
[img]http://i44.tinypic.com/125nrfa.png[/img] is not a valid Image.

http://www.youtube.com/user/eXt4sY23
Lanik
neuplna prihlaska, nechapu proc jsi to tam nedopsal, kazdy tu jen krouti hlavou s takovou se daleko nedostaneš...
Edited by Lanik on 26-10-2013 09:58

rainbow
Nove skype si nezakladam stejny mam uz 2roky a omlouvam se ještě jednou, že jsem tam nedopsal ty mena..
muheeee.

shagehod
menim na neutral, ty nicky, clany a dalsi si tam mel dopsat pred postnutim prihlasky

Pesna
Na zadost Rainbowa lock. Neprijat.

Jump to Forum:
Social Media

Login

Forgotten your password?
Request a new one here.
Shoutbox
You must login to post a message.

· 10-03-2025 23:47
Dull

· 09-03-2025 13:38
FIXNETE PLS TY HB JSOU UPLNE NA HOVNO DIKY Smile

· 08-03-2025 10:45
jsem gej

· 07-03-2025 03:29
Beer

· 20-02-2025 19:31
Middlefinger

· 05-01-2025 14:01
Ano

· 04-11-2024 15:24
Ešte to tu žije? Yes

· 05-10-2024 17:53
ahoj, hotove

· 28-09-2024 23:58
Ahojte, prosím upravte odkaz na nový ...Bsk klan web: https://bskklan.sk/. Díky Sun

· 12-08-2024 22:30
Pesna

· 12-08-2024 22:30
Pesna

Birthdays
02.04 NrK (28)
02.04 tadexiiceK_ (23)
03.04 Give (25)
bd  04.04 Fourthex (103)
05.04 Pesna (30)
06.04 Jendaw0w (93)
06.04 Ratamahatta (22)