Deadsquad 1st CW+TG Server - SKINSHOT
IP: ds1.deadsquad.cz:27482
Deadsquad 2nd CW+TG Server - LAGSHOT
IP: ds2.deadsquad.cz:27988
PwN3R_B0T's Server [AC] - SKINSHOT
IP: ac.deadsquad.cz:27668
PwN3R_B0T's Server [AC] - LAGSHOT
IP: ac2.deadsquad.cz:27617

Last CW matches
bTd
bTd
nCi
TLD
DL
VR
TLD

All detailed results

Results
Projects
Test Project

Process: 5%

Actualization: 09.10.2023

Forum Threads
Newest Threads
uMED
Join application
Application
[..GunMakeeBloooD..]
Lopez
Hottest Threads
No Threads created

Users Online
Guests Online: 11
Members Online: 0

Total Members: 715
Newest Member: MONST3RKO
Ds team (2016)
Project Partners

clanlist.deadsquad.cz

General Partners

uslclan.de

Partners
bskklan.sk

fol.mzf.cz

http://ogs-clan.cz

Icons

GTA.cz SA-MP.com
Web klanu HoMieS LSR
USL AMB
EeP - R.I.P NTP
Traffic website
View Thread
 Print Thread
Sw3den_ - Přihláška do Clanu
Sw3den_
CaSio, Já to beru.. Vím že to tak vypadá.. eN mi sem napsal, že dělá také bodybuilding, tak jsem mu jen poslal zpátečně jedno z dobrých videí Street workoutu tohodle roku.. Tohle ale není ,,vlezdoprdelkování".. On mi poradil dobré rádio, Já jemu poslal dobré video, třeba ho to ještě víc podpoří v tom, co dělá.

S tím Pikym, jo to byla blbost, to jsem uznal a také jsem se i v chatu omluvil, na to jsem se neměl ani vyjadřovat, když se mě to netýkalo a už vůbec ne takovým videem.

Co se týče přihlášky.. Takovéhle přihlášky píšu pořád, psal jsem, že jsem kreativní, tak si s tím rád pohraji.. Pokud mi nevěříš, můžu Ti najít bývalé přihlášky do StB clanu a do HFC clanu. Jsou podobné.. Takže je čistě náhoda, že Já pracuji sám na sobě a eN taky, to samé v případě Icona, je čistě náhoda, že se mu líbí takovýhle styl přihlášky.. Co se týče toho ,, ze si si nepozrel druhre prihlasky ", podal jsem sem přihlášku, pak jsem se koukl na druhé přihlášky, co ještě byly platné abych omrkl konkurenci.. Rozhodně nikoho nekopíruju nebo tam nepíšu věci jen kvůli tomu, aby mi sem dal někdo ano Smile..

Tady tohle je pravda, nikomu jsem do zadku nelezl a ani jsem do přihlášky nepsal ,, falešné věci " aby mi sem lidi dali ano. Záleží mi na názoru ostatních, proto jsem to psal sám za sebe.. Navíc by mě ani nenapadlo, udělat něco takového. Co se týče toho Pikyho, za toho se ještě jednou omlouvám, jak jsem už psal. Smile

Ale každopádně díky za odpověď a za názor, cením si toho Wink.

// Přihláška StB - http://www.stb.g6...read_id=65
// Přihláška HFC - http://hfc-clan.c...ead_id=236
Pokud by jsi mi skrze to nevěřil
Edited by Sw3den_ on 21-09-2013 12:16

Pesna
CaSio napsal:

Ne
Duvod: jak tak krasne pozeram tak sa tu kazdemu pchas do riti ... priklad/y: napisal som pikymu ze je pikacu hned si sem dal nejaku blbost s pikacum ... eN ty poslal dobre radio GYMradio + robi ten bodybuilding tak hned si posielal eN-ovy videa o posilovani a nieviem co este + ta prihlaska (nehovor mi ze si si nepozrel druhre prihlasky a nepozeral iconove komenty)... totalne vidim ze sa sem vtieras len aby ti dali ano ...takze hore mas odpoved na teba...

To k tomu patri, akorat zalezi na jednotlivem hraci jak daleko zajde.

AdRYEN
Pesna napsal:

CaSio napsal:

Ne
Duvod: jak tak krasne pozeram tak sa tu kazdemu pchas do riti ... priklad/y: napisal som pikymu ze je pikacu hned si sem dal nejaku blbost s pikacum ... eN ty poslal dobre radio GYMradio + robi ten bodybuilding tak hned si posielal eN-ovy videa o posilovani a nieviem co este + ta prihlaska (nehovor mi ze si si nepozrel druhre prihlasky a nepozeral iconove komenty)... totalne vidim ze sa sem vtieras len aby ti dali ano ...takze hore mas odpoved na teba...

Patri tomu sa vtierat hracom ? Podla mna patri tomu snimi hrat a kecat a nie reagovat na vsetko co sa ho vobec ale vobec netika ... moj nazor nezmeni ... nejsom jediny co si to mysli.

http://www.youtube.com/user/eXt4sY23
Sw3den_
Počkej, Jak na všechno? Jedině co jsem takhle udělal, tak to bylo s tím Pikym.. Ty vycházíš jenom z toho.. Smile Pak jsem poslal eNovi video a to je jak Ty říkáš ,, bavení se ", pak jsi tu ještě vyjmenoval přihlášku.. Na to jsem též svoje napsal
Edited by Sw3den_ on 22-09-2013 17:01

Pesna
CaSio napsal:

Pesna napsal:

CaSio napsal:

Ne

Patri tomu sa vtierat hracom ? Podla mna patri tomu snimi hrat a kecat a nie reagovat na vsetko co sa ho vobec ale vobec netika ... moj nazor nezmeni ... nejsom jediny co si to mysli.

Myslel jsem to tak, ze tohle dela vetsina hracu, u nektereho to nepoznas a nekdo to zas prehani.

Ungy_17
J, ale na tomto je videt proc je v podminkach 15let, protoze k tomuhle prehaneni maji tendenci mladsi hraci. Ja jsem s Casiem Tongeout

AdRYEN
vravel som ze to neni len moj nazor.. db ma podobny ...len ho nechce napisat lebo ze je test tak si mysli ze jeho slovo by prd znamenalo... a to uz sme 3 co maju taky nazor

Sw3den_
Už to dál nerozebírejme, Já ten názor beru a pokud se chce Darkboy skrze mou přihlášku taky vyjádřit, tak jeho odpověď uvítám Smile

eN
toto vtieranie sa da podchytit keby nahodou v teste a da sa to aj "vytlct" z neho, popripade ho vyhodit, takze by som tu toto nerieisl a zameral sa radsej na jeho hru Smile

Kosik_
Kdo ví kolik bylo Ungymu když vlezl do Ds, a taky mi lezl doprdele vlastně mi tam leze furt ale to je jiná. Nevím jak hraješ ale sem spíš pro i když bych sem do ty přihlášky neměl kecat.

Konec konců vyoit tě pesna muže vždycky.

PS: metal je sračka

shagehod
Kosik_ napsal:
PS: metal je sračka

i.imgflip.com/3sr15.jpg

Sw3den_
Díky za odpovědi Smile. Každopádně dnes se už dostavím na TG, tak se uvidí, jak na tom jsem Smile..

eN
Nevidim problem v tom, ze by Ds malo doucat skillerov, resp. ich naucit nieco nove, ale predsa len aj prijatie do klanu pozaduje urcity skill v TP ci 1v1, celkovo v hrani a myslim si, ze ten tvoj nie je dostatocny pre tento klan.
Ale urcite, ak zlepsis svoju TP a hru so sawnami celkovo, tak budes mat miesto v tomto klane, no zatial to tak nevidim.
NIE odomna, ale kazdopadne to skus zas neskor, ked budes vidiet pokrok, pretoze nebyt toho skillu, dal by som ti ano Smile

Sw3den_
Jo chápu, máš pravdu Smile.. Hold jsem moc chvátal s přihláškou a přitom na to ještě ani nejsem dost dobrej, myslel jsem si, že bych to už zkusit mohl, ale dnes jsem se přesvědčil o opaku.. tak bych to řekl.. Myslím si, že to můžete uzavřít, zkusím to jindy, až toho budu víc ovládat atp.

Každopádně díky za vše a mějte se Smile.

(Nerad to vzdávám, ale stejně by se tu těch NE nahromadilo a akorát bych to moc zdržoval Smile..)

Pesna
Dal jsem te hned na 1.kolo abych se podival ze specu jak hrajes a musim rict zadna slava. Karno te tam daval 2x, zda se mi i 3x a byli i situace kde ses dostal do 2v1 dokonce 1x ses dostal do situace 3v1. Plne souhlasim s eNem a jsem stejneho rozhodnuti, ne.

Kosik_
Shage
[img]http://memecreator.cz/media/created/9qgxn0.jpg[/img] is not a valid Image.

AdRYEN
fail.brm.sk/o_rly/o_rly.jpg

Jump to Forum:
Social Media

Login

Forgotten your password?
Request a new one here.
Shoutbox
You must login to post a message.

· 10-03-2025 23:47
Dull

· 09-03-2025 13:38
FIXNETE PLS TY HB JSOU UPLNE NA HOVNO DIKY Smile

· 08-03-2025 10:45
jsem gej

· 07-03-2025 03:29
Beer

· 20-02-2025 19:31
Middlefinger

· 05-01-2025 14:01
Ano

· 04-11-2024 15:24
Ešte to tu žije? Yes

· 05-10-2024 17:53
ahoj, hotove

· 28-09-2024 23:58
Ahojte, prosím upravte odkaz na nový ...Bsk klan web: https://bskklan.sk/. Díky Sun

· 12-08-2024 22:30
Pesna

· 12-08-2024 22:30
Pesna

Birthdays
02.04 NrK (28)
02.04 tadexiiceK_ (23)
03.04 Give (25)
bd  04.04 Fourthex (103)
05.04 Pesna (30)
06.04 Jendaw0w (93)
06.04 Ratamahatta (22)