Sw3den_ - Přihláška do Clanu
|
Sw3den_ |
Posted on 21-09-2013 12:06
|

Rookie

Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
CaSio, Já to beru.. Vím že to tak vypadá.. eN mi sem napsal, že dělá také bodybuilding, tak jsem mu jen poslal zpátečně jedno z dobrých videí Street workoutu tohodle roku.. Tohle ale není ,,vlezdoprdelkování".. On mi poradil dobré rádio, Já jemu poslal dobré video, třeba ho to ještě víc podpoří v tom, co dělá.
S tím Pikym, jo to byla blbost, to jsem uznal a také jsem se i v chatu omluvil, na to jsem se neměl ani vyjadřovat, když se mě to netýkalo a už vůbec ne takovým videem.
Co se týče přihlášky.. Takovéhle přihlášky píšu pořád, psal jsem, že jsem kreativní, tak si s tím rád pohraji.. Pokud mi nevěříš, můžu Ti najít bývalé přihlášky do StB clanu a do HFC clanu. Jsou podobné.. Takže je čistě náhoda, že Já pracuji sám na sobě a eN taky, to samé v případě Icona, je čistě náhoda, že se mu líbí takovýhle styl přihlášky.. Co se týče toho ,, ze si si nepozrel druhre prihlasky ", podal jsem sem přihlášku, pak jsem se koukl na druhé přihlášky, co ještě byly platné abych omrkl konkurenci.. Rozhodně nikoho nekopíruju nebo tam nepíšu věci jen kvůli tomu, aby mi sem dal někdo ano ..
Tady tohle je pravda, nikomu jsem do zadku nelezl a ani jsem do přihlášky nepsal ,, falešné věci " aby mi sem lidi dali ano. Záleží mi na názoru ostatních, proto jsem to psal sám za sebe.. Navíc by mě ani nenapadlo, udělat něco takového. Co se týče toho Pikyho, za toho se ještě jednou omlouvám, jak jsem už psal.
Ale každopádně díky za odpověď a za názor, cením si toho .
// Přihláška StB - http://www.stb.g6...read_id=65
// Přihláška HFC - http://hfc-clan.c...ead_id=236
Pokud by jsi mi skrze to nevěřil
Edited by Sw3den_ on 21-09-2013 12:16
|
|
|
|
Pesna |
Posted on 22-09-2013 13:56
|

Site Administrator
 Headquarters
 DeadSquad

Clan-history: HoMieS, art, DX
Clanname [clantag]: Ds
|
CaSio napsal:
Ne
Duvod: jak tak krasne pozeram tak sa tu kazdemu pchas do riti ... priklad/y: napisal som pikymu ze je pikacu hned si sem dal nejaku blbost s pikacum ... eN ty poslal dobre radio GYMradio + robi ten bodybuilding tak hned si posielal eN-ovy videa o posilovani a nieviem co este + ta prihlaska (nehovor mi ze si si nepozrel druhre prihlasky a nepozeral iconove komenty)... totalne vidim ze sa sem vtieras len aby ti dali ano ...takze hore mas odpoved na teba...
To k tomu patri, akorat zalezi na jednotlivem hraci jak daleko zajde. |
|
|
|
AdRYEN |
Posted on 22-09-2013 16:29
|

High-Roller

Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
Pesna napsal:
CaSio napsal:
Ne
Duvod: jak tak krasne pozeram tak sa tu kazdemu pchas do riti ... priklad/y: napisal som pikymu ze je pikacu hned si sem dal nejaku blbost s pikacum ... eN ty poslal dobre radio GYMradio + robi ten bodybuilding tak hned si posielal eN-ovy videa o posilovani a nieviem co este + ta prihlaska (nehovor mi ze si si nepozrel druhre prihlasky a nepozeral iconove komenty)... totalne vidim ze sa sem vtieras len aby ti dali ano ...takze hore mas odpoved na teba...
To k tomu patri, akorat zalezi na jednotlivem hraci jak daleko zajde.
Patri tomu sa vtierat hracom ? Podla mna patri tomu snimi hrat a kecat a nie reagovat na vsetko co sa ho vobec ale vobec netika ... moj nazor nezmeni ... nejsom jediny co si to mysli. |
|
|
|
Sw3den_ |
Posted on 22-09-2013 16:52
|

Rookie

Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
Počkej, Jak na všechno? Jedině co jsem takhle udělal, tak to bylo s tím Pikym.. Ty vycházíš jenom z toho.. Pak jsem poslal eNovi video a to je jak Ty říkáš ,, bavení se ", pak jsi tu ještě vyjmenoval přihlášku.. Na to jsem též svoje napsal
Edited by Sw3den_ on 22-09-2013 17:01
|
|
|
|
Pesna |
Posted on 22-09-2013 19:00
|

Site Administrator
 Headquarters
 DeadSquad

|
CaSio napsal:
Pesna napsal:
CaSio napsal:
Ne
To k tomu patri, akorat zalezi na jednotlivem hraci jak daleko zajde.
Patri tomu sa vtierat hracom ? Podla mna patri tomu snimi hrat a kecat a nie reagovat na vsetko co sa ho vobec ale vobec netika ... moj nazor nezmeni ... nejsom jediny co si to mysli.
Myslel jsem to tak, ze tohle dela vetsina hracu, u nektereho to nepoznas a nekdo to zas prehani. |
|
|
|
Ungy_17 |
Posted on 22-09-2013 21:11
|

V.I.P.
 DeadSquad

Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
J, ale na tomto je videt proc je v podminkach 15let, protoze k tomuhle prehaneni maji tendenci mladsi hraci. Ja jsem s Casiem  |
|
|
|
AdRYEN |
Posted on 22-09-2013 21:56
|

High-Roller

Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
vravel som ze to neni len moj nazor.. db ma podobny ...len ho nechce napisat lebo ze je test tak si mysli ze jeho slovo by prd znamenalo... a to uz sme 3 co maju taky nazor |
|
|
|
Sw3den_ |
Posted on 22-09-2013 22:28
|

Rookie

Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
Už to dál nerozebírejme, Já ten názor beru a pokud se chce Darkboy skrze mou přihlášku taky vyjádřit, tak jeho odpověď uvítám  |
|
|
|
eN |
Posted on 23-09-2013 15:03
|

V.I.P.
 DeadSquad

Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
toto vtieranie sa da podchytit keby nahodou v teste a da sa to aj "vytlct" z neho, popripade ho vyhodit, takze by som tu toto nerieisl a zameral sa radsej na jeho hru  |
|
|
|
Kosik_ |
Posted on 23-09-2013 15:50
|

Gangster

Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
Kdo ví kolik bylo Ungymu když vlezl do Ds, a taky mi lezl doprdele vlastně mi tam leze furt ale to je jiná. Nevím jak hraješ ale sem spíš pro i když bych sem do ty přihlášky neměl kecat.
Konec konců vyoit tě pesna muže vždycky.
PS: metal je sračka |
|
|
|
shagehod |
Posted on 23-09-2013 16:12
|

Supreme Member
 DeadSquad

Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
 |
|
|
|
Sw3den_ |
Posted on 23-09-2013 18:23
|

Rookie

Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
Díky za odpovědi . Každopádně dnes se už dostavím na TG, tak se uvidí, jak na tom jsem .. |
|
|
|
eN |
Posted on 23-09-2013 20:43
|

V.I.P.
 DeadSquad

Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
Nevidim problem v tom, ze by Ds malo doucat skillerov, resp. ich naucit nieco nove, ale predsa len aj prijatie do klanu pozaduje urcity skill v TP ci 1v1, celkovo v hrani a myslim si, ze ten tvoj nie je dostatocny pre tento klan.
Ale urcite, ak zlepsis svoju TP a hru so sawnami celkovo, tak budes mat miesto v tomto klane, no zatial to tak nevidim.
NIE odomna, ale kazdopadne to skus zas neskor, ked budes vidiet pokrok, pretoze nebyt toho skillu, dal by som ti ano  |
|
|
|
Sw3den_ |
Posted on 23-09-2013 21:12
|

Rookie

Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
Jo chápu, máš pravdu .. Hold jsem moc chvátal s přihláškou a přitom na to ještě ani nejsem dost dobrej, myslel jsem si, že bych to už zkusit mohl, ale dnes jsem se přesvědčil o opaku.. tak bych to řekl.. Myslím si, že to můžete uzavřít, zkusím to jindy, až toho budu víc ovládat atp.
Každopádně díky za vše a mějte se .
(Nerad to vzdávám, ale stejně by se tu těch NE nahromadilo a akorát bych to moc zdržoval ..) |
|
|
|
Pesna |
Posted on 23-09-2013 21:38
|

Site Administrator
 Headquarters
 DeadSquad

|
Dal jsem te hned na 1.kolo abych se podival ze specu jak hrajes a musim rict zadna slava. Karno te tam daval 2x, zda se mi i 3x a byli i situace kde ses dostal do 2v1 dokonce 1x ses dostal do situace 3v1. Plne souhlasim s eNem a jsem stejneho rozhodnuti, ne. |
|
|
|
Kosik_ |
Posted on 23-09-2013 22:09
|

Gangster

Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
Shage
[img]http://memecreator.cz/media/created/9qgxn0.jpg[/img] is not a valid Image. |
|
|
|
AdRYEN |
Posted on 23-09-2013 22:19
|

High-Roller

Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
 |
|