Deadsquad 1st CW+TG Server - SKINSHOT
IP: ds1.deadsquad.cz:27482
Deadsquad 2nd CW+TG Server - LAGSHOT
IP: ds2.deadsquad.cz:27988
PwN3R_B0T's Server [AC] - SKINSHOT
IP: ac.deadsquad.cz:27668
PwN3R_B0T's Server [AC] - LAGSHOT
IP: ac2.deadsquad.cz:27617

Last CW matches
bTd
bTd
nCi
TLD
DL
VR
TLD

All detailed results

Results
Projects
Test Project

Process: 5%

Actualization: 09.10.2023

Forum Threads
Newest Threads
uMED
Join application
Application
[..GunMakeeBloooD..]
Lopez
Hottest Threads
No Threads created

Users Online
Guests Online: 9
Members Online: 0

Total Members: 715
Newest Member: MONST3RKO
Ds team (2016)
Project Partners

clanlist.deadsquad.cz

General Partners

uslclan.de

Partners
bskklan.sk

fol.mzf.cz

http://ogs-clan.cz

Icons

GTA.cz SA-MP.com
Web klanu HoMieS LSR
USL AMB
EeP - R.I.P NTP
Traffic website
View Thread
 Print Thread
uMED
Pesna
Lachyy napsal:

Též jsme dlouho zvažovali, jestli takovej božskej klan jako je uMED, chce ztrácet čas s Ds. A ti pochybní hráči by samozřejmě hráli na vašem bezpochybným AC. :excellent:
Btw, už byla nedávno i TG, tak v čem je teď problém?
Cheatoval snad někdo? *king2*

Na tg je mi opravdu jedno na koho strilim, hlavni je, ze se to hybe. Co vyse zminil fourthex je odemne, netreba to tajit, je to pravda a to z jednoducheho duvodu.

Nas klan se sklada po cely cas z hracu co nikdy nepouzili cheaty a jine. A kdyz se tomu tak stalo, okamzite bez vahani byli z klanu vyhozeni a nezalezelo jak byl ten hrac kvalitni.

U vas je to naopak. Mate v klanu hrace, co cheaty vyviji, editujou, rozsirujou.

Proto se ptam, zda si vas klan zaslouzi hrat s klanem Ds, protoze historie techto klanu a hraci v nich jsou dost rozdilne.
www.deadsquad.cz/images/userbars/pesna1.png
www.deadsquad.cz/images/userbars/pesna2.png
i.imgur.com/GqSfaYG.gif

alfonz
Bavi me jak se furt resi cheaty, pritom se hrajou cwcka na DS AC serveru, zabavicka hosi toto cist.

Lachyy
Co se dělo dřív na WTLS, je podle mě už pryč a ani nevím o tom, že by se ještě pokračovalo v editování a nějaké větší propagaci kamarata. Já sám jsem byl proti tomu a nemám cheaty zrovna moc v lásce. Na cw se ale hraje legit. Nevzali bychom do klanu někoho, kdo s čistou hrou sotva dokáže vystřelit. A podle mě v tomhle roce může být každej klan rád, když se jednou za čas najde aspoň jeden klan na nějaký zápas. :D Je to prostě jen na vás.

A jak teď píše Meny a psal jsem už i já. Nevím, k čemu jsou pravidelně updatované servery s AC od Pwnera, když se na nich stejně hráči obávají hrát i tak. :)
[img]https://cdn.discordapp.com/attachments/667135799761829929/777948904569569331/2020.png[/img] is not a valid Image.

Lopez
Nedělej tady ze sebe pitomce, každý kdo hraje sawny a pohybuje se okolo toho, tak ví že jsou baypassy na AC... Pwner nestíhá tyto vaše pičovinky blokovat.
Přemýšlej dřív než něco napíšeš ty blbe, odjakživa lidi používáli cheaty jen na cw a né na tg nebo proti vlastním hráčům v klanu.
Tak se tu nesnaž obhajovat ten váš rádoby čistý klan. :@
Edited by Lopez on 27-07-2019 15:01

homerun
Je hezke jak se snazis pospinit nas klan lopezi, neber toto jako urazku, jenom mam nutkani se k tomu taky vyjadrit. Zarazeji me tvoje slova placnuty do vetru, jak muzes rikat o nekom ze ma cheaty kdyz nemas ani jeden dukaz? Ano, je to kazdeho nazor ale trosku zapremyslej nad tim, co pises. Ja jsem z tvych vet vycitil pouhou "zavist" ... jako by jsi se nedokazal smirit s tim, ze je nekdo lepsi nez ostatni a proto si radsi najdes nejakou vymluvu. Jak tady pises ze kazdy kdo hraje sawny tak vi, ze jsou baypassy na ac, ja treba ani nevim jak takovej anticheat funguje .. jak tady pises ze pwner nam to nestiha blokovat, tak to je peknej nesmysl. A to, ze odjakziva lidi pouzivali cheaty jen na cw, tak nevim kde zijes. Ja a klany ve kterych jsem byl jsme v zivote nepouzili cheaty na cw, to bude asi tim ze jsem nikdy nezavidel ostatnim ze je lepsi nez ja, a proto jsem se snazil spis zlepsovat nez si stahovat picoviny.

Nevim no, uz ani nemam zajem na nejaky tg nebo cw s vami, kdyz se clovek snazi minimalne 4x tydne trenovat na vasich serverech a v zivote jsem nedostal ban za zadnej cheat a to jsem odehral dost cw na vasem ac ... a pak takhle jednoduse napisete cheaty a podobny hovna. dik Smile
[img]https://www.imgup.cz/images/2019/03/09/yddreGx.png[/img] is not a valid Image.

Lopez
Je hezké že se zástavas svých kolegů.. Ale o tebe tu bohužel nejde dostal ses do klanu mezi pitomce co si rádi zvyhodni hru nad ostatními v CW.. Nemusím nikde nic dokazovat zažil jsem to na vlastní kůži od tvých kolegů jak umí hrát čistě Cool

homerun
V pohodě hele, je to tvůj názor a já ti ho neberu, já mám zas jiný názor, jen mi to z mého pohledu příjde docela jako škoda se takhle do nás hned pouštět když pravda je úplně někde jinde (zase jak říkám, každýho názor a každý si může myslet něco jiné), pouze jsem chtěl úvést věci na pravou míru. Z našeho klanu máme všichni dost nahraných hodin na sawnech, já sám hraju sawny od 2010 a vážně si myslíš, že by jsme používali cheaty na anticheatu a rozpoutávali tak nějakou válku mezi náma a ostatníma klanama, když to je jenom blbá hra? Toť vše, dál už se k tomu nebudu vyjadřovat, pokud by s náma chtěl někdo hrát tak ať podá výzvu na web, a rádi si s vámi zahrajeme (samozřejmně na ac) lagshot či skinshot, protože takhle se k tomu asi nedokopem. Bigsmile Díky Smile
[img]https://www.imgup.cz/images/2019/03/09/yddreGx.png[/img] is not a valid Image.

Lachyy
Lopezi, už drž fakt píču, nikoho ty tvoje hovna nezajímají a fakt nechápu, proč a komu to sem pořád cpeš. Asi si přijdeš hodně zajímavej, ale tvůj názor nemá žádnou hodnotu. Jestli se přes ten den hodně nudíš, tak zkus někdy jít pracovat a věnovat se jiným věcem. Už na to máš věk a hraní her přenech mladším, stejně na to nemáš.

https://youtu.be/... Už tady na tomhle videu jde vidět, že jsi byl vždycky jen uplakanej debílek.

A když máme v klanu cheatery, proč je tam máš potom i ty, hmm? Viz screen.

[img]https://media.discordapp.net/attachments/571712023293984791/604610650513211392/C0QZQJR.png[/img] is not a valid Image.
[img]https://cdn.discordapp.com/attachments/667135799761829929/777948904569569331/2020.png[/img] is not a valid Image.

Lopez
Nezuř :2nd place: můžeš si za to sám jaký jsi blb

Lachyy
Až z tebe nebude mít každej prdel už pár let, potom někomu piš, že je blb.

alfonz
tak rovnou zruste ten vas jebnutej anticheat, kdyz podle vas se na nem da ez cheatovat,a neplacte, moje posledni slovo. cus

Roc
Ok, nejak se tu uz diskutuje neco, co nema s eventualni CW nic spolecneho. Napisu vam narovinu, my si s vami radi zahrajeme TG, pro me/za me klidne i CW, ja to ted neresim... neresim ani vase kontakty na bMe (de facto ty potencialni cleny, ktere mate jako uMED), neresim ani ty pubertalni decka z BtE s jejich zivotnim cilem "rozvratit SA-MP scenu a dalsi picoviny". Jde o to ted, ze nevim, jak na tom budou ostatni hraci od nas... zda s vami budou chtit hrat nebo ne, rekneme si narovinu, ze nekteri vasi clenove jsou "pochybni" - domyslete si jak chcete, ale je to tak.

Spolecne s Pwnerem, ktery na praci Anticheatu ma nejvetsi zasluhu se snazime delat maximum, ano... uz jsem slysel ty pohadky typu, ze ta hra je mrtva a podobne. Ovsem, to uz jsem slysel i 10let zpet. Hra neni mrtva, je to pouze o komunite a o hracich, jak se k tomu postavi. Hrajeme to primarne pro zabavu, pripadne si radi porovname sily, kdo umi lip behat se sawnama na letisti. Abych se vratil na zacatek, tak zakladni verze Anticheatu je free ke stazeni, jak spousta z vas vi, nicmene Pwner vynalozil usili upravit a nasledne dany anticheat vylepsit a pridat ruzne detekce. Nic z toho by ale nemuselo byt, kdyby si deti tady nemuseli pomerovat, kdo ma lepsi cheaty, cleo a nevim, co za dalsi kraviny.

Pokud s nami chcete pripadny ClanWar odehrat, nebo klidne i nejaky ten pratelsky a vzajemny respekt, tak nam to dokazte. Zacnete treba tim, ze nebudete mit ty primitivne arogantni reci pocas toho, kdy jste pripojeni na serveru a treba se klidne distancujte od tech idiotu v bMe a BtE. Tak to vidim ja, jako radu... samozrejme vezmete si z toho, co chcete.
Edited by Roc on 28-07-2019 02:08
i.imgur.com/82prAfd.png
i.imgur.com/2Zs85z6.gif
i.imgur.com/LOVwUmW.gif
i.imgur.com/kmJ0ig1.png
i.imgur.com/dRno3BP.gif
i.imgur.com/qnSNuBo.gif
i.imgur.com/r7GIAKg.gif

i.imgur.com/wTMAXFD.png

i.imgur.com/PUmyMSY.png
i.imgur.com/bhhut9T.png

https://www.deadsquad.cz
Lachyy
Rád bych se tu už domluvil na tu cw, ale Lopez má očividně komplexy a musí sem pořád cpát ty jeho hovna.

To vím, že ta hra není mrtvá a píše se to už pár let. Proto jsem rád, když přijde na scénu novej klan, kterej to zase o něco víc oživí. A vím i to, že základní verze sampcac je oficiální a dá se bez problému zdarma stáhnout a Pwner ho akorát pravidelně vylepšuje. To jako big up. :great: Ale k čemu? Když jsou tu podle vás potom "pochybní" hráči, proti kterým se vám moc nechce hrát? To je potom jeho úsilí skoro k ničemu.. A chtěl bych teda nějakej ten důkaz, kde je vidět, že nehrajeme na zápasech čistou hru. Všechny zápasy jsme se snažili odehrát AC, tak nevím, proč by měl být někdo "pochybnej". To, že někdo chvíli cheatuje na publicu, podle mě není tak hrozný. Jak jsi sám psal, je to jen hra, kterou hrajeme pro zábavu a na letišti si případně porovnáme skill. A nevím, kdo by od nás na tom letišti nehrál čistě. Wink

Nevím, jak si představuješ to, že se distancujeme od těch "idiotů" z bMe, když jsou u nás v klanu. =D A nějaký děti z BtE nás fakt nezajímají, to jsou jen závistiví nerdi, kteří si hrají na něco, co nejsou. Jinak proti vám nic nemáme a občasný kecy na server bychom neměli, když by se k nám nedostávalo, že je proti nám určitej hate. Pro příklad stačí screen, kterej posílal Fourthex hned na začátku.. nebo ta drama s tím smazaným Tweakovým webem, kde jsme byli hned podezřelí my bez jakýhokoliv důkazu. ^^

Takže píšu znovu, že je to jen na vás, jestli chcete hrát nebo ne.

DtK
Sorry, i have to comment, idk if my translator translated it correctly but i got a line called "The fact that someone cheats for a while in public is not so terrible."
So you think cheating in public is not terrible? That makes the game even worse than it is now...

Lachyy
Idk why everyone has to comment this topic. =D We just want to agree cw with Ds and to not deal with these bullshits.. I do not want to answer anymore, sorry.

alfonz
rockard to napsal celkem dobre, btw to ze je samp dead pisou 12yo old kids co hrajou od samp od 2016, a pritom vi uplny hovno o tom jako napr sallen, to je nazorny priklad, protoze uz v roce 2007 sme si delali prdel ze samp je mrtve, ubehlo uz tolik let a stale se hraje

meny-

sallen
Lol, proč sem taháš mě? Navíc nehraju od 2016 a 12let určitě nemám. Takže si zjisti pravdivý info a né to co ti řikají kamarádi v klanů.

SAINT
www.img.tpx.cz/uploads/jidbsahibdojsanda.jpg

http://aktuelements.8u.cz/
Pesna
homerun napsal:

Je hezke jak se snazis pospinit nas klan lopezi, neber toto jako urazku, jenom mam nutkani se k tomu taky vyjadrit. Zarazeji me tvoje slova placnuty do vetru, jak muzes rikat o nekom ze ma cheaty kdyz nemas ani jeden dukaz? Ano, je to kazdeho nazor ale trosku zapremyslej nad tim, co pises. Ja jsem z tvych vet vycitil pouhou "zavist" ... jako by jsi se nedokazal smirit s tim, ze je nekdo lepsi nez ostatni a proto si radsi najdes nejakou vymluvu. Jak tady pises ze kazdy kdo hraje sawny tak vi, ze jsou baypassy na ac, ja treba ani nevim jak takovej anticheat funguje .. jak tady pises ze pwner nam to nestiha blokovat, tak to je peknej nesmysl. A to, ze odjakziva lidi pouzivali cheaty jen na cw, tak nevim kde zijes. Ja a klany ve kterych jsem byl jsme v zivote nepouzili cheaty na cw, to bude asi tim ze jsem nikdy nezavidel ostatnim ze je lepsi nez ja, a proto jsem se snazil spis zlepsovat nez si stahovat picoviny.

Nevim no, uz ani nemam zajem na nejaky tg nebo cw s vami, kdyz se clovek snazi minimalne 4x tydne trenovat na vasich serverech a v zivote jsem nedostal ban za zadnej cheat a to jsem odehral dost cw na vasem ac ... a pak takhle jednoduse napisete cheaty a podobny hovna. dik Smile

Z toho co jsi napsal je videt, ze nemas ani tuseni, mezi jake hrace jsi prisel.

Lachy, jestlize nekdo jednou pouzil cheaty, nemuze po mne chtit, abych mu za rok veril, ze hraje ciste, o to hur kdyz nekdo ty cheaty upravuje a dokonce je pysne sdili mezi ostatnimi hraci.

Cw dnes probereme v Ds chatu a dam ti vedet behem vikendu
i.imgur.com/GqSfaYG.gif

Pesna
Zatim to nechame tak, momentalne delame jeste nejake upravy na ac a celkove ted neni moc casu na to, abych sehnal hrace ktere chci. Zkusim to nejak naplanovat a po prazdninach, nekdy v zari vam dam vyzvu nebo nekomu z vas napisu, pokud do te doby jeste budete active.
i.imgur.com/GqSfaYG.gif

Jump to Forum:
Social Media

Login

Forgotten your password?
Request a new one here.
Shoutbox
You must login to post a message.

· 10-03-2025 23:47
Dull

· 09-03-2025 13:38
FIXNETE PLS TY HB JSOU UPLNE NA HOVNO DIKY Smile

· 08-03-2025 10:45
jsem gej

· 07-03-2025 03:29
Beer

· 20-02-2025 19:31
Middlefinger

· 05-01-2025 14:01
Ano

· 04-11-2024 15:24
Ešte to tu žije? Yes

· 05-10-2024 17:53
ahoj, hotove

· 28-09-2024 23:58
Ahojte, prosím upravte odkaz na nový ...Bsk klan web: https://bskklan.sk/. Díky Sun

· 12-08-2024 22:30
Pesna

· 12-08-2024 22:30
Pesna

Birthdays
02.04 NrK (28)
02.04 tadexiiceK_ (23)
bd  03.04 Give (25)
04.04 Fourthex (103)
05.04 Pesna (30)
06.04 Jendaw0w (93)
06.04 Ratamahatta (22)