Pesna je nejspíš absolutně nezničitelnej, protože mě by z vás minimálně bouchlo péro, kdybych musel pořád dokola řešit vaše nesmyslný výzvy o cw.
Navrhuju přidat do výzvy o cw nějaký rozřazovací iq test, který rozhodne, jestli máte alespoň nějakou minimální inteligenci a dovolí vám odeslat výzvu o cw, protože řešit vás a vypisovat tohle vše, je vážně na kokot.
K té cw teda.. Všechno je v vyřešeno možná tak mezi vámi, kde je pro vás běžný hrát za více klanů, my tohle neuznáváme. Nikdo z nás za víc klanů nehraje, protože uznáváme nějaká pravidla a neděláme z téhle hry cirkus jako vy. Měli jsme s Vámi domluvené TG, přičemž Pesnovi bylo řečeno, že iB je jen crew/klan, který nehraje cw. Na TG jste byli asi jednou a pak jste se na to vysrali, nikomu jste nám nikdo nedali vědět. Od nějakého random hráče od vás z iB, když jsem čekal na Ds v neděli ve 200 na TG, jsem se dozvěděl, že iB se rozpadlo a už není. Jestli je to kec, tak tam nemáte nabírat každého dementa, pak to takto dopadá. To je jeden z důvodů, proč nikdo od nás neřešil to, že Karlo na cw Ds vs Hoe běhal s klantagem iB.
A teď najednou podáte výzvu o cw Ds vs iB. Tomu mi nezbylo, než se smát. Na webu máš tedy iB hráče psané jako
Karla z HoE - na kterého mi mimochodem během cw psalo několik hráčů, že je nejspíše zaplej, ale skoro sem na něj nehrál, tak nevím.
Nixeta z 16 - na něj klidně na yt ten busted najdu.
Vojtidla z AKT - na toho je bustedů dost, snad jen napíšu, že ta jeho cleo složka, kterou lze snadno obejít a hrát si na čistýho, nás totálně nezajímá.
Pekryho z HoE.
Romana z F4K - Jelikož Rozbad není píča a hraje čistě a snaží se tuhle hru taky udržet čistou, tak sem poslal busted na něj, kde je vidět, že prostě zašel na server s aimbotem a bylo mu to jedno, proto s ním ostatní členové klanu nechtějí hrát.
Styxe z HoE - na něj mi před cw psal hráč z HoE, že jestli bude hrát proti nám cw, tak ať si dáme pozor, že zapíná .
Ty sám Ananasi jsi teda v iB a v 16 zároveň a teď tu ještě padla zmínka o Vojtidlovém bratrovi . Ani nevím kdo to je, ale to jste raději ani psát neměli, to by jsme si pomohli, když by měl v IP Vojtidla. Další vaše hráče bohužel nebo naštěstí neznám.
Píčoviny jako co je crew a co klan tu už rozebírat nehodlám, s tím nás fakt už neotravujte.
K tomuto všemu si myslíte, že je vše vyřešeno a že Vám vyhovíme? Tohle je dobré možná jako komedie.
[CTU Engineer]
[img]https://www.imgup.cz/images/2016/02/04/DeadSquadFINAL.png[/img] is not a valid Image.