Na tg dnes v pohode, vis o co jde a v 1v1 taky nemas problem, ale donesla se mi jedna zprava z dob, kdy si hraval za rst.
Po obnoveni rst se hrala cw rst vs. fak a ty jsi zapnul cheaty, konkretne aimbot. Fak natocili na tebe busted a Tripp se hajil tim, ze napsal "chteli jsme jim vratit to, co oni delaji porad" nehlede na to, ze to po cw resil i s clenami rst samotne. Otazka na tebe, je to pravda? Jestlize mi nereknes pravdu tak si to jednoduse zjistim. Kazdopadne jestli je to pravda, tak se muzeme tady s touto app rozloucit. Kdyby jsme te prijali, tak by jme pospinili tento klan, ktery uz ma nejakou hitorii.
To, ze rst misty cheatovali jsem si myslel uz hodne davno, a tenhle pripad jen napovida tomu, ze vas Tripp v tomto podporoval.
Problem je v tom, ze jsi na to kyvnul. Pisu ti co vim, zajima me nazor od tebe.
Nebudu zatajovat , už jsem to psal Iconovi že vždy říkám pravdu , pravda je ze jsem to AB Měl , zapnul jsem ho na te CW Proti F4K , To ze tripp to nějak hájil nebo co o tom nic nevím já jen vím že jsem zapnul , prostě jsem chtěl nad F4K vyhrát stejnou silou jak oni porazilly myslím aji vás , a myslím že s klidem v srdci mužu říct že F4K Jsou byly a budou zapnutí i nadále ale to už možná trochu odskakuju od tématu , byla to chyba bohužel nevrátím čas a pokud se od toho bude odvíjet závěrečné rozhodnutí u této přihlášky což asi bude , budu to akceptovat a respektovat , samozřejmostí je že bych si přál být přijat ale škemrat tu nebudu hold ve 22 rocích se to asi nehodí , je to čistě na vás , vím že si chcete udržet dobrou pověst a že už máte nějakou historii , jak jsem zmíňil ať už verdikt bude jakýkoliv budu ho respektovat to vše.
Sorry, ale jak jsem psal, tady to je vyreseno. Ve smes vetsina klanu co jeste hraji aktivne maji v clenech nejakehop cheatera. Tvoje reseni bylo cheat oplatit cheatem. Musis pochopit, ze kdyby jsme te prijali, tak pri kazdem konfliktu s nejakym klanem, se budou hajit tim, ze v klanu mame taky cheatera.
Vim, ze uz je to davno, ale v teto hre jednou jak zapnes cheat, jsi cheaterem naporad, takhle to vidi hraci co proti tobe hrajou a jsi lepsi nez oni, i presto, ze hrajes treba 2 roky ciste.
Mozna to ostatnim klanum vadit nebude, nevim, kazdopadne to budes muset zkusit a nebo zalozit svuj klan, jestli te ta hra jeste bavi a mas chut si ji zahrat ve volnem case, kazdopadne gl.