Deadsquad 1st CW+TG Server - SKINSHOT
IP: ds1.deadsquad.cz:27482
Deadsquad 2nd CW+TG Server - LAGSHOT
IP: ds2.deadsquad.cz:27988
PwN3R_B0T's Server [AC] - SKINSHOT
IP: ac.deadsquad.cz:27668
PwN3R_B0T's Server [AC] - LAGSHOT
IP: ac2.deadsquad.cz:27617

Last CW matches
nCi
TLD
DL
VR
TLD
K1
WuTang

All detailed results

Results
Projects
Test Project

Process: 5%

Actualization: 09.10.2023

Forum Threads
Newest Threads
uMED
Join application
Application
[..GunMakeeBloooD..]
Lopez
Hottest Threads
No Threads created

Users Online
Guests Online: 20
Members Online: 0

Total Members: 713
Newest Member: Tesquir
Ds team (2016)
Project Partners

clanlist.deadsquad.cz

General Partners

uslclan.de

Partners
bskklan.sk

fol.mzf.cz

http://ogs-clan.cz

Icons

GTA.cz SA-MP.com
Web klanu HoMieS LSR
USL AMB
EeP - R.I.P NTP
Traffic website
View Thread
 Print Thread
APP Derbyys
Derbisek
www.deadsquad.cz/images/flags/new/cz.png

- Všeobecné informace -
1) Jméno: Daniel
2) Věk: 26
3) Tvůj nick ve hře: Derbyys
4) Předešlé nicky: D3RbYS
5) Kontakt (FB, Discord): nevedu
- Herní Informace -
6) Od kterého roku hraješ SA:MP?: asi 2008
7) Denně hraješ: co sem začal hrát tak u toho sedim víc než chci.. takže tak cca 3-4h zatím.. možná se to zvýší až bude Léto v trapu
8) Klanová historie a důvody k odchodu z klanů:
aZe-rozpad asi nevím nepamatuju
DrS-rozpad
Art-pomalej rozpad a já byl hladovej takže sem odešel
Ds- přestal sem hrát
OST-odchod začal mě srát Arezzy toho tu moc lidí asi znát nebude..
KLOKO- banda tupců - odchod
RsT- Odchod do Ds
OGS- neaktivita když sem byl až moc aktivní Bigsmile 8hodin denně hraní Bigsmile
BoSA-stejnej odešli sme s d3 a Lopezem a založily vlastní klan a na jmeno si nevzpomenu pardoon
A2K- eLko měl moc velký ego a přitom byl slabej..tak sem odešel

Pak tu byly drift teamy akorát co si pamatuju
driftBANDITS, streets DEViLS a dP ale to jen tak mimo

ASI EŠTĚ NĚJAKÝ KLANY BYLY ALE OPRAVDU SI NEVZPOMENU

9) Za jakých příležitostí jsi se poprvé dozvěděl o našem klanu?:
Buzeroval sem a zabíjel Bigsmile teď už inactivní členy týmu věčně na WTLS eště za dob klanu DX.. nejvíc mě bavilo vysírat Smoukyho, ale nepovedlo se mi ho nikdy nasrat naopak on tomu přidával pak taky BigsmileD
10) Proč chceš k nám do klanu?: Parta kterou znám- některý více - některý méně, ale znám a proč si nezahrát znova s váma a pod křídlama MRTVÝHO SQUADU Bigsmile
11) Na kterých serverech hraješ?: WTLS je + sem tam MTA
12) Používáš nějaké modifikace, jestli ano, tak které?: jo upravenej timecyc a particle.txd e effectsPC Důvod- slabej NTB potřebuju víc FPS Bigsmile
13) Používal jsi někdy cheaty, jestli ano, tak které?: Aezakmi, uzumymw, aiypwzqp,kjkszpj, jumpjet,ohdude,wanrltw
14) Tvoje FPS / Tvýůj PING: 70-90 a PING 20-40
- Skill -
15) Ohodnoť svoje dovednosti se zbraní Sawnoff (0-10):
SKINSHOT- ten stojí uplně za hovno, ale snažím se přizpůsobit.. 7 let bez hraní se podepsalo no, ale přepsat se to dá taky
LAGSHOT- tak 3-4/10 je moje hodnocení po 1 dnu na CW/TG modu, ale to to je jen otázka času..
16) Hrál jsi někdy walk? Pokud ano, tak s jakou zbraní? (V případě, že si walk nikdy nehrál, pole nevyplňuj): dezert eagle
17) Hraješ i jiné hry, jestli ano, tak které?: sem tam nějaký ty oddechovky,plošinovky..a hodně Linearní hry..pak jen MP Warzone a čekám na Battlefield 2042..abych se mohl na Warzony vysrat Bigsmile
18) Ostatní dovednosti (scriptování/programování, mapování, grafika): uměl sem v pawnu,grafiku ale ani jedno už neumím, protože Notebook sem neměl důvod zapínat pár let Bigsmile

- Závěr -
19) Jsi připraven se případně podílet na klanových aktivitách?: Asi ano podle času a jak vyjde práce samozřejmě.. logicky osobní život je důležitější Bigsmile
[b]20) Něco o sobě: V první řadě.. hrát sem přestal z osobních důvodů né žeby mě to přestalo bavit..vím, že sem tu nebyl moc dlouho když, sem chtěl zase hrát. ale do života se sem tam připletou věci který člověk ve svým životě nechce.. no a potom na to nebyl čas prostě no zjednodušeně řečeno. A o mě ?nevím.. sem stejně jebnutej jako sem byl možná o dost víc.Chodím do práce jako normální člověk, snažím se pravidelně cvičit každej volnej den, hraju nohejbal, chodím chlastat sem tam (vožeru se vždy jak to prase a pak se toho pul roku nedotknu) a můj nejoblíbenější alkohol je pivo + Jack Daniels s ledem.. Bigsmile sem totální flegmatik.. možná až přehnaně velkej až je to na zvracení a ták no.. Bigsmile
BTW.. serou mě sluníčka a lidi s růžovýma brýlema
PS: smajlíky sem mohl omezit, ale přídávaj tomu šťávu

www.deadsquad.cz/images/flags/new/gb.png

- General information -
1) Name: Daniel
2) Age: 26
3) Ingame nickname: Derbyys_
4) Previous nicknames: D3RbYS
5) Contact information (FB, Discord):nothin Bigsmile

- Game Information -
6) Since which year do you play SA:MP?: 2008
7) How frequently do you play SA:MP?: i think its 2 or maybe max. 3hours hours per day... i will play more, but for now.. 2 words- its summer Bigsmile
8) Clan history and reasons of leaving:
aZe- ended
DrS- Ended
Art- This clan was inactive, but i was very hungry and very active so i leave it
Ds- leave sa-mp
OST-Leave because Arrezy was totally idiot
KLOKO- crew full of assholes with gangsta dreams
RsT- Leave for Ds
OGS- leave for inactivity and join BoSA
BoSA-same reason like OGS, leave BoSA with Lopez and d3 for UM
A2K- leave.. because eLko was one of peoples with ping glasses Bigsmile
9) In which occasions did you learn about our clan for the first time?: From server with name WTLS (now WTSA- Gta-multiplayer.cz) from there i know players like Smouky, Lanik, Pesna.. and killing them was my orgasm Bigsmile
10) Why do you want to join our clan?: I just wanna play with guys that i know for long time.. some less and some more.. so why not play again under the wings of deadsquad team Wink
11) What servers do you usually play on?: WTLS , MTA
12) Do you use any modifications? If so, what kind?: just edited timecyc, particle and effectsPC.txd nothing more.. Bigsmile
13) Did you use any cheats in the past? If so, what kind?: uzumymw, kjkszpj,aiypwzqp,jumpjet,ohdude,aezakmi Bigsmile
14) Your FPS / Your PING: 70-90 FPS |||| 20-40 PING

- Skill -
15) Rate your skill level with sawnoff shotgun (1-10):

SKINSHOT - tottaly bullshit, but i wanna learn this, because its the only option.. lagshot is dead
LAGSHOT - 3/10 for now.. just gime me some time Bigsmile
16) Did you ever play walk? If so, which weapons do you prefer? (In case you have never played walk, don’t fill this question): dezert eagle
17) Do you play other games, if so which one? : COD Warzone or some good games with linear stories.. now i waitin for Battlefield 2042
18) Other skills (scripting/programming, mapping, graphic stuff): yes i think it was scripting in pawno, and graphics in photoshop but it was long time ago..

- Conclusion -
19) Are you ready to participate on clan activities?: - Yes i´m, but it depends on i´ll be at work or not
20) Tell us about yourself: [color=#33ccff][b]First..lets say
I stopped playing here for personal reasons, not that I stopped enjoying it.things get involved in my life and there was peoples don't want in their life... well, and then.. its it just not time simply for playing. I know I havent been here very long, but now i wanted to play again. so lets say somethin about me.. I'm as dumper as I was, maybe I am a lot more. and my favorite alcohol is beer + Jack Daniels with ice..: D Im a total phlegmatic..maybe too big
BTW.. I hate people with pink glasses Bigsmile
PS: I could have reduced smilies here, but it look more juicy 😁
Edited by Roc on 24-08-2021 01:38

Wonder
Ja by som ti šancu dal ešte, poznám ťa dlho, nikdy som s tebou nemal problém. Aj ked sme spolu nejako dlho nehravali, ale za tú dobu čo som mal tú česť ťa spoznat si mi prišiel byt dost v pohode týpek. Takže za mňa máš +++. A myslím si že dotrenovat to v tvojom prípade problém nebude Wink
i.imgur.com/GCVFS2G.jpeg

i.imgur.com/wKjiZtb.jpeg

stejny
Derbisek wrote:

BTW.. serou mě sluníčka a lidi s růžovýma brýlema

+

Pesna
Cau, jak dlouho hrajes od tvoji neaktivity? U nas momentalne zalezi nejvice na aktivite, da se od tebe, jakoz to starsiho hrace ocekavat solidni aktivita?
www.deadsquad.cz/images/userbars/pesna1.png
www.deadsquad.cz/images/userbars/pesna2.png
i.imgur.com/GqSfaYG.gif

Derbisek
Řekl bych, že ano a hraju víc jak týden zatím.. jó krátká doba, ale jak říkám končit nehodlám tentokrát v nějakým fofru..jediný cl mě může brzdit je práce, ale to je snad pochopitelný a nebo to mohu vysvětlit jinak.. vždycky sem hrál hodně dokud sem nebyl nejlepší 😁 já vím eště tady si ty a proto to potrvá :-DD mám dokonce v plánu kvůli týhle starý hře koupit novej notebook, aby se mi ten SAMP pořádně hrát..10let starej ntb no 🤣
Edited by Derbisek on 23-08-2021 07:59

skru
Pochvalen, vedel by si pripadne app editnut aj o EN verziu pre nasich zahranicnych clenov?
za mna Neutral, pockam si pokial sa vratime k nejakym tg a ako zahras tam. Predpokladam, ze vacsinu casu budeme hrat skin, urcite by sa ale hodila posila aj na lag, ako vravim, zalezi co ukazes na tg
c.tenor.com/IOUGlLd5vNMAAAAd/big-lebowski.gif

Derbisek
skru wrote:

Pochvalen, vedel by si pripadne app editnut aj o EN verziu pre nasich zahranicnych clenov?
za mna Neutral, pockam si pokial sa vratime k nejakym tg a ako zahras tam. Predpokladam, ze vacsinu casu budeme hrat skin, urcite by sa ale hodila posila aj na lag, ako vravim, zalezi co ukazes na tg
Klidně, ale radší když to bude TG se Skinshotem to už sem totiž nehrál když tohle přišlo.. myslím si, že LAGSHOT dnes není priorita a mě by to akorát mátlo když, se těď snažím předělat po 7 letech na skinshot Bigsmile až to dostanu znova do ruky tak nevidím problem.. ale takhle to střídat stále by bylo zlo.. lag je pro mě do teď lehkej, a hrát to takhle ze startu opětovnýho hraní už se mi to hrozně plete jak sem to zkusil střídat Bigsmile nemá to být výmluva.. jen že by to bylo akorát na škodu..
Edited by Derbisek on 23-08-2021 14:41

Pesna
Derbisek wrote:

Řekl bych, že ano a hraju víc jak týden zatím.. jó krátká doba, ale jak říkám končit nehodlám tentokrát v nějakým fofru..jediný cl mě může brzdit je práce, ale to je snad pochopitelný a nebo to mohu vysvětlit jinak.. vždycky sem hrál hodně dokud sem nebyl nejlepší 😁 já vím eště tady si ty a proto to potrvá :-DD mám dokonce v plánu kvůli týhle starý hře koupit novej notebook, aby se mi ten SAMP pořádně hrát..10let starej ntb no 🤣

Nechci po tobě aby jsi u toho seděl celé dny. Zkrátka jsme si řekli, že pomalu začneme dávat přednost mladým hráčům, jelikož ti se z pravidla drží více u aktivity jak my, pracující. 80% hráčů v tomto klanu chodí do práce, potřebujeme někoho, kdo bude hrát a my starší budeme sem tam chodit na tg a zaskočíme na cw když bude potřeba, taková je teď tady situace, akorát nám stále chybí ti mladí hráči s chutí vyhrávat. Proto jsem se tě ptal na tvoji aktivitu, aby tohle případné přijetí mělo smysl.

Výhodou máš to, že už jsi zde působil, ale narovinu. Máš-li se k nám připojit a nehrát, tak nám to je k ničemu, takhle tady funguje větší polovina klanu.
i.imgur.com/GqSfaYG.gif

Derbisek
Pesna wrote:

Derbisek wrote:

Nechci po tobě aby jsi u toho seděl celé dny. Zkrátka jsme si řekli, že pomalu začneme dávat přednost mladým hráčům, jelikož ti se z pravidla drží více u aktivity jak my, pracující. 80% hráčů v tomto klanu chodí do práce, potřebujeme někoho, kdo bude hrát a my starší budeme sem tam chodit na tg a zaskočíme na cw když bude potřeba, taková je teď tady situace, akorát nám stále chybí ti mladí hráči s chutí vyhrávat. Proto jsem se tě ptal na tvoji aktivitu, aby tohle případné přijetí mělo smysl.

Výhodou máš to, že už jsi zde působil, ale narovinu. Máš-li se k nám připojit a nehrát, tak nám to je k ničemu, takhle tady funguje větší polovina klanu.

Toho bych se nebál.. hrát rozhodně budu.. vím, že máš asi v hlavě to jak sem šel podruhý do Ds a za týden nebo 2 zmizel, ale to sem popsal v 20 bodě.. jinak bych asi ani nepřestal hrát vždycky mě to bavilo a když si chci i koupit ntb kvůli SAMPu tak to o něčem vypovídá (i o tom, že sem asi debil 😁)
Nechci sem přece kvůli nějaký klan historii a podobně.. 😁

Ale víš jak argumenty tu můžu házet furt.. ve výsledku nejde o nic já jen můžu napsat, že za svýmy slovy si stojim
Edited by Derbisek on 23-08-2021 18:53

Pesna
Muzeme to zkusit, u mne mas zatim mensi ano, ale v pripade prijeti jsem zvedav, jestli aspon z mensi casti v testovaci dobe dodrzis co tady tvrdis
i.imgur.com/GqSfaYG.gif

Derbisek
Pesna wrote:

Muzeme to zkusit, u mne mas zatim mensi ano, ale v pripade prijeti jsem zvedav, jestli aspon z mensi casti v testovaci dobe dodrzis co tady tvrdis
EASY

Roc
Znam te dost dlouho. Pusobili jsme spolu i v BoSA jednu chvili, ale uz si nevzpomenu, proc jsi odesel. Ten klan, ktery jste zalozili s Demonem a Lopezem byl tusim [UM] - United Masters, nebo tak nejak to bylo. To se ale tusim zalozilo pote, co jste odesli z OGS. To uz jsou ale detaily ted. Nic proti tobe nemam, ale v minulosti se mi zdalo, ze jsi celkem dost rad stridal klany, docela casto. Bigsmile

Ve finale zastavam stejny nazor, jako Pesna. Jsi starsi a zkuseny old school veteran. Hledame spise mladsi krev a generaci, ktera je vybourena, plna elanu, aktivity a zapalu do hry. Pokud budes aktivni, komunikativni, vychazet s nami a neodeberes se po pripadnem prijeti ihned do zimniho spanku, tak by to snad slo. Az na vyjimky tu mame testovaci obdobi minimalne tak 6 mesicu. Bigsmile Nedavno tu byl Lopez, ktery to ale nedotahl. Vse ma samozrejme sva pochopeni, s vekem prichazi povinnosti a jine preference.

Si kdyz tak zaloz ucet na discordu a pripoj se k nam na server.
Edited by Roc on 24-08-2021 20:48
i.imgur.com/82prAfd.png
i.imgur.com/2Zs85z6.gif
i.imgur.com/LOVwUmW.gif
i.imgur.com/kmJ0ig1.png
i.imgur.com/dRno3BP.gif
i.imgur.com/qnSNuBo.gif
i.imgur.com/r7GIAKg.gif

i.imgur.com/wTMAXFD.png

i.imgur.com/PUmyMSY.png
i.imgur.com/bhhut9T.png

https://www.deadsquad.cz
Rastamanik
Čau

Popravdě tě nějak moc neznám, ale zase vím, že si v Ds působil, nedávno jsme si pokecali a zahráli, psal si mi, že to chceš zase rozjet po nějaký době, pokud to tak bude co tu píšeš, tak ti dávám ANO. Teďka potřebujeme nějakou tu aktivitu a zase to rozjet jako dřív.

Jediný kdo to tu teď tahá jsem jáGiggle
Pesna
Edited by Rastamanik on 25-08-2021 19:46

Derbisek
Roc wrote:

Znam te dost dlouho. Pusobili jsme spolu i v BoSA jednu chvili, ale uz si nevzpomenu, proc jsi odesel. Ten klan, ktery jste zalozili s Demonem a Lopezem byl tusim [UM] - United Masters, nebo tak nejak to bylo. To se ale tusim zalozilo pote, co jste odesli z OGS. To uz jsou ale detaily ted. Nic proti tobe nemam, ale v minulosti se mi zdalo, ze jsi celkem dost rad stridal klany, docela casto. Bigsmile

Ve finale zastavam stejny nazor, jako Pesna. Jsi starsi a zkuseny old school veteran. Hledame spise maldsi krev a generaci, ktera je vybourena, plna elanu, aktivity a zapalu do hry. Pokud budes aktivni, komunikativni, vychazet s nami a neodeberes se po pripadnem prijeti ihned do zimniho spanku, tak by to snad slo. Az na vyjimky tu mame testovaci obdobi minimalne tak 6 mesicu. Bigsmile Nedavno tu byl Lopez, ktery to ale nedotahl. Vse ma samozrejme sva pochopeni, s vekem prichazi povinnosti a jine preference.

Si kdyz tak zaloz ucet na discordu a pripoj se k nam na server.

Nojo co bylo tak bylo, ale to se nedá říct, že bych je rád střídal rád sem naopak byl někde kde to stálo za to 😁 ale to bejvávalo no
Ale jinak jo.. tvůj názor ti brát nemůžu přece
A nechte už ten věk, nebo si to začnu brát osobně 😀 však se nechte překvapit to je jediný co můžu říct psal sem to už vejš, že za svýmy slovy si stoiim

Derbisek
Rastamanik wrote:

Čau

Popravdě tě nějak moc neznám, ale zase vím, že si v Ds působil, nedávno jsme si pokecali a zahráli, psal si mi, že to chceš zase rozjet po nějaký době, pokud to tak bude co tu píšeš, tak ti dávám ANO. Teďka potřebujeme nějakou tu aktivitu a zase to rozjet jako dřív.

no myslím si, že tu tahá víc lidí jelikož sme tu všichni chlapi 😁😁

DÍKY

Ykonstar
Rastamanik wrote:

Ty babráku Pesna .. mám se vrátit ?
... jednou _Ds, navždy _Ds ...
IMPOSSIBLE TO CHEAT

www.deadsquad.cz/images/userbars/nissan_gtr.png
www.deadsquad.cz/images/userbars/sa-mp.gif
www.deadsquad.cz/images/userbars/barcelona.png
www.deadsquad.cz/images/userbars/jennifer_aniston.png

http://www.deadsquad.cz
Ratamahatta
NEUTRAL
imgur.com/B82CPVy.jpg

Pesna
Derbisek wrote:

Rastamanik wrote:

Čau

DÍKY

Ted doufej, ze nahodou Eamby nebo Taffik neprijdou na web
i.imgur.com/GqSfaYG.gif

Rastamanik
Pesna wrote:

Derbisek wrote:

Rastamanik wrote:

Čau

DÍKY

Ted doufej, ze nahodou Eamby nebo Taffik neprijdou na web

CryingSurprised
⚠️...To si piš, že jsem magor...⚠️

Pesna
V rychlosti jsem dnes domluvil tg, jestli budes mit cas, prijd v 20:00 na RSC server ip: 82.208.17.10:27981
i.imgur.com/GqSfaYG.gif

Jump to Forum:
Social Media

Login

Forgotten your password?
Request a new one here.
Shoutbox
You must login to post a message.

· 04-11-2024 15:24
Ešte to tu žije? Yes

· 05-10-2024 17:53
ahoj, hotove

· 28-09-2024 23:58
Ahojte, prosím upravte odkaz na nový ...Bsk klan web: https://bskklan.sk/. Díky Sun

· 12-08-2024 22:30
Pesna

· 12-08-2024 22:30
Pesna

· 12-08-2024 14:44
Pesna

· 10-08-2024 15:53
Jdeme si pro 700 zapasu Pesna

· 25-07-2024 20:47
Coje coje tady

· 21-06-2024 12:39
Pesna