Deadsquad 1st CW+TG Server - SKINSHOT
IP: ds1.deadsquad.cz:27482
Deadsquad 2nd CW+TG Server - LAGSHOT
IP: ds2.deadsquad.cz:27988
PwN3R_B0T's Server [AC] - SKINSHOT
IP: ac.deadsquad.cz:27668
PwN3R_B0T's Server [AC] - LAGSHOT
IP: ac2.deadsquad.cz:27617

Last CW matches
nCi
TLD
DL
VR
TLD
K1
WuTang

All detailed results

Results
Projects
Test Project

Process: 5%

Actualization: 09.10.2023

Forum Threads
Newest Threads
uMED
Join application
Application
[..GunMakeeBloooD..]
Lopez
Hottest Threads
No Threads created

Users Online
Guests Online: 13
Members Online: 0

Total Members: 713
Newest Member: Tesquir
Ds team (2016)
Project Partners

clanlist.deadsquad.cz

General Partners

uslclan.de

Partners
bskklan.sk

fol.mzf.cz

http://ogs-clan.cz

Icons

GTA.cz SA-MP.com
Web klanu HoMieS LSR
USL AMB
EeP - R.I.P NTP
Traffic website
View Thread
 Print Thread
Příhláška Give
Give
REAL INFO
1) Jméno: Vojtěch Miśkowiec
2) Věk: 20 let narozen: 3.Dubna 2000
3) Tvůj nick ve hře: _Give]
4) Předešlé nicky: Furt stale jen _Give]
5) Kontakt (FB, Discord): FB: Vojtěch Miśkowiec | Discord: GivenZ#7818

SA:MP INFO
6) Od kterého roku hraješ SA:MP?: Poprve jsem zapl SA:MP v roce 2013 registrovan na WTLS

7) Denně hraješ: to je Irelvantní dozvíte se v dalším odstavci (Něco o sobě)

8) Klanová historie a důvody k odchodu z klanu: Vlastně už to už si musím hodně sahnout do svědomí. RnS, To$ prominte už si fakt nevzpomínam. EDIT Tongeoutardon ještě si vzpomínam na F4K

9) Za jakých příležitostí jsi se poprvé dozvěděl o klanu?: Dozvěděl jsem se o vas tim zpusobem že jsem hodně kdysi viděl hrat na ''WTLS'' Pesnu, Icona, a ještě si vlastně pamatuji že jsem se díval na videa od Ungyho

10) Proč chceš k nám do klanu?: Upřímně. Poznat nový kolektiv a zapojit se do vaší da se říct že už rodiny.

11) Na kterých serverech hraješ?: jak jsem psal tak často hraju na WTLS a občas skočím na váš server ''Ds''

12) Používáš nějaké modifikace, jestli ano, tak které?: Maximalně tak na zbraně nějake skiny a skiny jako takove na postavy

13) Tvoje FPS / Tvůj PING: FPS: 90-100 Ping 36-46

SA:MP SKILL
14) Ohodnoť svoje dovednosti se zbrani Sawnoff (0-10): 6-7 je to strašně těžke ohodnocovat sám sebe to musí posoudit někdo jiny ale tak posoudil jsem podle vlastního uvažení.

NA ZÁVĚR
15) Něco o sobě (nepovinné): Ted vám povím o tom jak nahraju denně, jelikož pracuju v nepřetržitém provozu a šichty mam 12hodinove a mám 3dny ranní, 3dny volno, 3dny noční a furt tak dokola. Takže se to mění jak kdy kolik nahraju ale jak mam volno tak vždycky něco nahraju 4-5 hodin pokud mi samozřejmě něco nevleze do těch 3 dnech volna např. Oslava narozenin nebo něco podobneho. Toť asi všechno co vam chci sdělit

S Pozdravem _Give]
Edited by Give on 05-10-2020 22:56

WOLF
Jestli jsi ten Give který myslím, tak jsi býval dost dobrý nevím jak to máš teď ale rád si s tebou zahraju jak 1v1 tak i teamplay jestli bude možnost se s členy domluvit na aspoň 3v3 TG. Za mě máš zatím Neutral

skru
English translation of the app for our members who are not familiar with czech

REAL INFO

Name: Vojtech

Ingame nickname: Give

Previous nicknames: none

SAMP

Since when do you play samp: I have played samp for the first time in a 2013 on WTLS server

How many hours per day do you play samp: this is kind off an irrelevant question, the answer is on the bottom in “something about myself” section

Clan history and and reasons for leaving: I really gotta go deep into my memory, I remember I was in RnS and To$ but I really cant remember on any other clan. EDIT: I remember I was also in F4K

On what occasion did you get to know our clan? I learnt about existence of Ds clan on WTLS server when I often saw players like Plesna or Icon and I also used to watch some of Ungy’s youtube gameplay videos

Why do you want to become a member of the Ds clan? Honestly, I wanna get to know a new community and join in your so called family

On what servers do you play? As I already mentioned I play on WTLS and sometimes I pay a visit to your cw/tg servers as well

Do you use any modifications? If so, what kind: I only use some txd modifications for the weapons appearances and skins.

FPS/ping: 90 – 100 / 36-46

SAMP SKILL

How would you rate your sawnoff weapon skills? (0-10) It is really hard to rate myself in this as I think it should be judged by someone else but me, but I’d give meself 6-7.

Something about myself: I’ll try to explain in this section how frequently do I play samp. I work in a fixed cycle of having three 12 hours long day shifts and 3 days off then 3 nights shifts and 3 days off and so on and so on. So it really changes when and how often do I play but when I have time I give this game like from 4 to 5 hours if I have nothing important to do during these 3 days off like a birthday party or such. I think that’s all what I wanted to say
c.tenor.com/IOUGlLd5vNMAAAAd/big-lebowski.gif

Ratamahatta
+ skill při 1v1
+ teamplay
+ chování na serverech

Za mně ANO
imgur.com/B82CPVy.jpg

Give
Díky Valec =)

Fourthex
No.
Two of clans you mentioned used to play with cheats.
media.giphy.com/media/3ov9jKoGSsHZv7D5sc/source.gif
[CTU Engineer]

[img]https://www.imgup.cz/images/2016/02/04/DeadSquadFINAL.png[/img] is not a valid Image.

Give
Really Fourthex ? i dont know about it so sorry. i respect your opinion
Thank you, but you never know who and when use cheats

dedecek
Good luck, my vote remains neutral untill i get to know more about you.

Give
Okey dedecek Smile

Cortez
i dont know to much about you but i played vs u are u good on skin and lagshoot to Wink for now neutral and good luck
Edited by Roc on 16-11-2020 16:40
www.deadsquad.cz/images/userbars/sa-mp2.gif
www.deadsquad.cz/images/userbars/cs.gif
www.deadsquad.cz/images/userbars/hun.jpg
www.deadsquad.cz/images/userbars/android.gif

Give
thank you cortez =)

Pesna
Neutral, jestli budes mit cas, tak prijd zitra v 20Talking0 na pwner ac server, dame hru a uvidime co s tebou.
www.deadsquad.cz/images/userbars/pesna1.png
www.deadsquad.cz/images/userbars/pesna2.png
i.imgur.com/GqSfaYG.gif

Give
Budu se snažit tam být

Pesna
Na tg jsi odehrál pouze jedno kolo. Díval jsem se jak hraješ, teamplay celkem ovládáš, 1v1 je slabší. Další víkend bude opět tg, zkus dorazit a zahrát více kol.
i.imgur.com/GqSfaYG.gif

Give
Dobře Pesno ale nevím Jestli tam budu zas v neděli jestli to mate tedy v neděli jelikož jsem v práci, v sobotu mam volno

WOLF
Já ti dám teda ANO povahově v klidu týpek, skillově na tom taky nejsi ještě tak špatně po té celkem dlouhé inactivitě pokud se nepletu Bigsmile každopádně na to si zvykneš, TP taky zlepšíš, tak hodně štěstí Smile

Give
Díky Wolfe =)

Ykonstar
Neutrál Give, chci se o tobě dozvědět víc Wink
... jednou _Ds, navždy _Ds ...
IMPOSSIBLE TO CHEAT

www.deadsquad.cz/images/userbars/nissan_gtr.png
www.deadsquad.cz/images/userbars/sa-mp.gif
www.deadsquad.cz/images/userbars/barcelona.png
www.deadsquad.cz/images/userbars/jennifer_aniston.png

http://www.deadsquad.cz
Give
Díky Ykone =)

Pesna
Nedavno se k nam pripojili 3 hraci, kteri prosli testem. Aktualne je nas v klanu, da se rict 10 aktivnich, to si myslim, ze na dnesni dobu staci. Nikdy jsem nebyl zastance toho, aby v klanu bylo zbytecne moc hracu, lepsi je aby bylo vic klanu.

Neni to nic proti tobe, nehrajes spatne, nebudes mit problem pripadne najit jiny klan. Z moji strany mas ne, neni to poprve co jsem se takto rozhodnul u dobrych hracu.
i.imgur.com/GqSfaYG.gif

Jump to Forum:
Social Media

Login

Forgotten your password?
Request a new one here.
Shoutbox
You must login to post a message.

· 04-11-2024 15:24
Ešte to tu žije? Yes

· 05-10-2024 17:53
ahoj, hotove

· 28-09-2024 23:58
Ahojte, prosím upravte odkaz na nový ...Bsk klan web: https://bskklan.sk/. Díky Sun

· 12-08-2024 22:30
Pesna

· 12-08-2024 22:30
Pesna

· 12-08-2024 14:44
Pesna

· 10-08-2024 15:53
Jdeme si pro 700 zapasu Pesna

· 25-07-2024 20:47
Coje coje tady

· 21-06-2024 12:39
Pesna