Deadsquad 1st CW+TG Server - SKINSHOT
IP: ds1.deadsquad.cz:27482
Deadsquad 2nd CW+TG Server - LAGSHOT
IP: ds2.deadsquad.cz:27988
PwN3R_B0T's Server [AC] - SKINSHOT
IP: ac.deadsquad.cz:27668
PwN3R_B0T's Server [AC] - LAGSHOT
IP: ac2.deadsquad.cz:27617

Last CW matches
nCi
TLD
DL
VR
TLD
K1
WuTang

All detailed results

Results
Projects
Test Project

Process: 5%

Actualization: 09.10.2023

Forum Threads
Newest Threads
uMED
Join application
Application
[..GunMakeeBloooD..]
Lopez
Hottest Threads
No Threads created

Users Online
Guests Online: 23
Members Online: 0

Total Members: 713
Newest Member: Tesquir
Ds team (2016)
Project Partners

clanlist.deadsquad.cz

General Partners

uslclan.de

Partners
bskklan.sk

fol.mzf.cz

http://ogs-clan.cz

Icons

GTA.cz SA-MP.com
Web klanu HoMieS LSR
USL AMB
EeP - R.I.P NTP
Traffic website
View Thread
 Print Thread
iB vs Ds
Ananas00
1) Název klanu / Clantag: Inglourious Bastards / iB
2) Web: ib.tode.cz
3) Počet hráčů [xVsx]: 3v3
4) Druh zápasu [TG,TCW,CW]CryingW
5) [RUN] Kola x Body: 3x30
6) Datum / čas: 3.10 20Talking0
7) Kontakt: luky.primasek
8) Server: 185.91.116.200:1616 ale lepší by byl vaš server,ale to se klidně mužem dohodnout
9) Něco k zápasu (nepovinné):xxx

Pesna
2 dny zpatky si hral cw za klan 16, mam teda chapat, ze si z tohoto klanu odesel a ted hrajes za IB ?

Na tg s IB mi hraci psali, ze to neni klan a ndes tu mam vyzvu na klanovy zapas od IB, Akatsuki uz se rozpadlo ze tam presla vetsina hracu nebo ti vasi cleni maji vice klanu, v pripade Vojtidla F4K, Akt, IB, sasci.
www.deadsquad.cz/images/userbars/pesna1.png
www.deadsquad.cz/images/userbars/pesna2.png
i.imgur.com/GqSfaYG.gif

Akatsuki
Co si to zase vymyslis to zas trepes protoze se bojis nebo co? Ze do toho tahas akt ze se rozpadlo haha akt se nerozpadlo a ve fak nejsem a ani nebudu iB je crew je to pohoda klan/crwe a vsichni budem tocit a natocime i pojebanou cleo slozku s tim fps limitrem Bigsmile ale i kdybych natocil tak stejne bych tam mel aimbot. Ale i tak fak top top nejlepsi klan ever btw jedinej ja jsem z akt v ib jsem tam na vypomoc a jsem tam abych hral s bratrem
Edited by Akatsuki on 03-10-2017 08:58

Fourthex
Akatsuki napsal:

Co si to zase vymyslis to zas trepes protoze se bojis nebo co?

media.giphy.com/media/l1J9rrqsyiBZCOVI4/giphy.gif

Akatsuki napsal:

iB je crew je to pohoda klan/crwe

media.giphy.com/media/l0IsHqPx3otQDFdbW/giphy.gif

Akatsuki napsal:

Ale i tak fak top top nejlepsi klan ever

media.giphy.com/media/3ov9jDNOgO7CuxRswE/giphy.gif
[CTU Engineer]

[img]https://www.imgup.cz/images/2016/02/04/DeadSquadFINAL.png[/img] is not a valid Image.

Akatsuki
Nic moc Bigsmile
Edit^^ Vy se moc vymlouvate u všeho cwcek je malo treba hrat vy o sobe tvrdite ze jste nejlepsi klan forever a ze mate 88 vyher v rade jenze proti komu to hrajete proti zacatecnik klanu ktery nemaj skoro ani web? A ktomu proti nim zahrajete par bodu k winu sak vas porazilo skoro hoe na kolo wtf? PNG kdyz mate jit proti nekomu lepsimu hrat kdo nema na webu jen prohry tak on fejkuje, on je z tamtoho klanu sem tam on je zapaty on toci s aimbotem no primitiv pls Smile me to je jedno to si vyres s karlem je to jeho crew jen me udivuje ze za Hoe hral karlo a to ti nevadilo kdyz je v iB Smile si to poreste mezi sebou ja jsem svoje rekl budu tocit namirim tam a ukazu vam skills 3v3 top skilk in evrope
A ty fouthexi se radsi nevyjadruj kdyz jsem chtel tocit jak dostanes tak si radsi nehral "nejdu hrat budes tocit" Bigsmileddd
Edited by Akatsuki on 03-10-2017 12:20

Pesna
Ono jak jednou zacheatujes tak se to s tebou tahne po celou dobu hrani, treba proto proti tobe nechcou hrat hraci, tkeri hraji a hrali vzdy ciste, tak primitivni, ze by si to mel i ty pochopit.

A k tvojemu poslednimu prispevku. Hrajeme proti klanum, kteri hrajou ciste, tak jako my, proto mame stale vyhry, nepujdeme prece do cw, kde jsi ty s povesti cheatera.

Jsme tu hodne drive jak nejaky Vojtidlo a ti tvoji kumpani, proto o kazdem hraci vime svoje, s vami hrajou nove klany protoze vas neznaji a po cw litujou toho ze s vami hrali.

Do teto vyzvy jsem mel za to, ze IB je nejaka crew, ktera cw ani nehraje, tak mi to bylo receno na tg IB vs. Ds od hracu IB, proto proti nam hral Karlo.
i.imgur.com/GqSfaYG.gif

Akatsuki
Co vic chces kdyz ti to natocim klidne vsechny 3 kola s cleo slozkou Bigsmile nebo oni hrat nemusim oni vas daji i beze me Bigsmile

Eamby
BigsmileBigsmileBigsmileBigsmileBigsmileBigsmileBigsmileBigsmileBigsmile
media.giphy.com/media/dspjD05WWREe4/giphy.gif

Ananas00
Jsem si myslel že to v klidu dohodnem...Ale asi ne no Bigsmile Ja v 16 jsem stale, ale iB je crew...Něco jako bylo uS.Tak se prosím začneme domlouvat co a jak.. A nevytahovat na sebe zbytečnou špínu.. Klidně vam budem natačet celou hru Bigsmile

Ananas00
A ty Vojto už nic nepiš pls Bigsmile Chci to v klidu dohodnout Smile

Ananas00
Vojta bude muset natačet při cw pokud chce hrat. No myslim že vyřešena tahle zbytečnost ne?

Akatsuki
Zahrate i beze mne aby zbytecne nepicovali, nemam zajem uz tak cg mate na to Kiss*

Ananas00
No okk díky. Tak tím vše vyřešeno

skru
Premyslam ze ako velmi musi byt retardovany niekto kto stale nechape tomu, ze jeden hrac nemoze byt v 2 klanoch a ze crew je crew preto lebo nehra clan wary. Ak raz cheatujes tiahne sa to s tebou a si brany ako spinavy hrac s ktorym rozhodne nemame chut hrat a spinit tak 7-8 rocnu historiu klanu. Tak to bolo stale a tak to je aj teraz Smile To, ze dajaka nova generacia deti co to hraju 2-3 roky sa rozhodla ze tieto veci nebude respektovat to nie je nas problem. Mimochodom ta sprava ze nemas zajem s nami hrat je tak trapna ze mi ujebalo dekel na mesiac. Niesi to nahodou ty kto je frustrovany z toho ze to nevie hrat tak si postahuje kokotiny a ptm place ze s nim nechcu hrat? A kde si videl napisane ze my mame zaujem hrat s tebou?Chlapec moj pekny pytam ta uprataj si to prosim ta v hlavicke a najdi si iny zivotny ciel ako "porazit Ds v sampe".

Akatsuki
Dobre dobre mate vsichni pravdu rekl jsem ze me to uz nezajima zahrajte si s nema me do toho uz netahejte jinak kdyz to povie hrac ze to natoci kde je problem

skru
Moj pekny a citat s porozumenim vies? Ci si chybal ked sa to v druhaku vyucovalo? Skus si este raz precitat tu moju spravu a potom si precitaj tu svoju. Ako chapem ze je to na dlho ale ja ti verim ze to zvladnes. Poprosim opakovat tento proces az.dokym nepochopis aku hlupost si napisal.

Akatsuki
mam píči nepotrebuju si hrat na to co nejsem, tak mi dej pokoj Bigsmile
ja jsem to pochopil ale to si vyreste s cl, ja jsem tu jen přišel protože mi prišlo ze spiš se tu neřeši ta cw, ale o to kdo bude hrat, kdyby prišel hend na féra a loknul to a nepsal tyhle trapne řeči tak je to o dost lepši.
Edited by Akatsuki on 03-10-2017 19:11

skru
Jn naco sa hrat na aspon trochu chapaveho a inteligentneho cloveka ked mozes byt jebnuty kokot. Skvela logika chalan, tlieskam.

Akatsuki
Netreba nechci být intelegentní skurvený buzerant, chci bejt zmrd, kurva Bigsmile takze choj do pizdy s jebnutym inteligentom brejlatym Bigsmile

Pesna
[img]http://www.imgup.cz/images/2017/10/03/Bez-nazvu16510281ca64b45b.md.png[/img] is not a valid Image.

Nevim jestli jste fakt tak hloupi nebo to na nas jen hrajete. Tohle je z webu IB. Sasci, jak IB, tak Akatsuki, sami na sebe hazite spinu a pak se spojite, smutne jak je ta samp komunita hloupa.
i.imgur.com/GqSfaYG.gif

Jump to Forum:
Social Media

Login

Forgotten your password?
Request a new one here.
Shoutbox
You must login to post a message.

· 04-11-2024 15:24
Ešte to tu žije? Yes

· 05-10-2024 17:53
ahoj, hotove

· 28-09-2024 23:58
Ahojte, prosím upravte odkaz na nový ...Bsk klan web: https://bskklan.sk/. Díky Sun

· 12-08-2024 22:30
Pesna

· 12-08-2024 22:30
Pesna

· 12-08-2024 14:44
Pesna

· 10-08-2024 15:53
Jdeme si pro 700 zapasu Pesna

· 25-07-2024 20:47
Coje coje tady

· 21-06-2024 12:39
Pesna