Posts: 13 Joined: 11.02.17 Location Bratislava Discord Clan-history: Clanname [clantag]:
- Nehádat se s členy klanu : Splnene
- Nebýt clanhoper : Nebudem
- Věková hranice 15 let : a maximalny limit je?
- Minimální FPS 30 : 105-180
- Maximální PING 80 : najviac mam 55.
Vzor přihlášky
1) Tvůj nick ve hře: 0M3N
2) Kontakt (ICQ, Facebook): Marek Omen
3) Předešlé nicky: K0K4IN,MoZZiK,Cremo
4) Klanová historie: 2007-NN (Member)
2008-iS (ClanLeader)
2008-FR0ST(MemberGrafik)
2009-CR4FT (ClanLeader)
2009-_cN (ClanLeader)
2009-BOSA (Member)
2010-OGS (Member)
2011-RWS(ClanLeader) ________________2012do2013PAUZA_____
2013-FROST(ACL)
2013-CryM(ClanLeader) ________________2013do2017(januar)PAUZA_
2017-CryM(Majitel)
5) Věk: 25
6) Od kterého roku hraješ samp: 2007
7) Denně hraješ: 2-3Hodinky Dm servery
8) Proč chceš k nám do klanu: Nekompromisny CL Pesna. Znami hraci ktorych si pametam a oni si pametaju mna a to ma tesi cize tvrdo odmakany skill ziadne ze som hviezda z roka na rok + myslim si ze sme podobnych nazorov vsetci.
9) Tvoje FPS / Tvůj PING: FPS-103/180. P-MaX-55
10) Ohodnoť svoje dovednosti se zbrani Sawnoff ( 0-10) : Najvyzsie dosiahnutie na mrtvych cieloch kde sa nezakusava aimbot bolo 85%
11) Něco o sobě (Nepovinné): Myslim si ze som v pohode ale zase nie ku kazdemu. Vzdy poviem co si myslim a neberiem potom ohlad na nazor druhych. Niekto povie ze som decko mam25 a hram hry... Poviem to takto GTA som hral tak silno od kedy to zacalo ze je tazke si vybrat inu hru. Dokonca jeden z prvych turnajov a prvy turnaj kde sa rozdavali ceny v CZ/Sk scene patril mne.
first time playing samp : 2007
Frst clan: 2008 [NN]
nicknames : CremoBs , Omen , KoKa1N, MoZZiK ,
MedVeD
Tournaments : eStar Tournaments
2009/ 1v1/ 1x30 /2.miesto
[img]https://m.popkey.co/289658/dW0W3.gif[/img] is not a valid Image.
btw that means nope. Tvoje názory o cheateroch v samp sa mi absolútne nepáčia+ nevedel si rozdýchať keď som mrdol tomu zmrdovi dzouvovi ban keď si ho mal v klane a stál si za tým fake bustedom čo ten hojdací koník dzou natočil.
[img]http://goodmorningquotes.info/wp-content/uploads/2016/10/Have-a-Nice-Day-Gif-Animations-funny-donkey.gif[/img] is not a valid Image.
Uz jsme se o tom bavili na fb, no muj nazor je stejny, tohle by nedelalo dobrotu.
Tim jak jsi tady vypsal ze kde si byl leader, co si vyhral, si dokazal, ze jsi zkuseny a mas uz neco odehrane, otazka ale je, jestli my takoveho hrace potrebujem, podivej se na to takhle. Nas klan se sklada z vetsi casti z hracu, jako jsi ty, proto si myslim, ze by si nebyl prinosem pro nas klan. Dalsi vec, ta zasadni je, ze jsi velitelsky typ a to by ti u nas nedelalo dobre, az by ti to doslo a zkusil si to, tak by si odesel.
A jak ted ctu nazor od Screwa, tak by jste asi kamaradi nebyli. Psal jsem ti, ze bych radsi videl dalsi klan, nez aby se hraci zhromazdovali v existujicich klanech a z techto duvodu ti davam ne. Ber to jako muj nazor, ktery ma stejnou vahu jako ostatni hraci v Ds.
Posts: 13 Joined: 11.02.17 Location Bratislava Discord Clan-history: Clanname [clantag]:
Ok beriem. Screw.. Ked meny na teba urobil busted tak som sa ta zastal. A zastaval som aj svojich hracov ktory sa bohuzial uz nezastali mna ale tak to je.
MedVeD
to ma teší, každý kto nemá v hlave nasraté tomu neveril, čiže v prípade, žeby si sa nezastal tak by si bol za kokota. To však nič nemení na tom, že si urobil niečo podobné lebo si nevedel predýchať pravdu. A mimochodom, rozdiel je v tom že keď si sa "zastal" mňa tak som bol v práve ale keď si sa zastával svojich hráčov(dzou, nitram) tak si proste tiež nevedel rozdýchať to, že su čítri.
btw píše sa to first nie frst, správne má byť first time playing samp a nie frst play samp, a nicknames nie nicks.
Mojcih hracov som sa zastal z jedineho dvovodu. Boli sme pozvany k vam na server odohrat TG. Cely cas cakas ze si ides zahrat fajnu hru proti dobrym hracom.. Do toho zrazu niekto zabanuje mojich hracov kvoli nejakej nezhode z minulosti a podobne... Takze to si stojim za sojim ze toto nebolo adekvatne spravanie a celkom ma to urazilo.
MedVeD
dzou dostal ban až po tg, čiže ten tvoj jediný dôvod je klamstvo. Behať s aimbotom a s wallhackom na tcw proti nám(btw aj keď hral s nami) nie je nezhoda z minulosti. Čiže keď si to zhrnieme, dzou dostal ban až PO TG, zato že je cheater, teba to urazilo že cheater dostal ban lol, a to len preto, že bol v tvojom klane, nevidím iný logický dôvod. A výsledok tvojho plaču bol ten fake busted na mňa, ktorý dzou postol na ytb. To ti príde ako adekvátne správanie hodného človeka ktorý má 25 rokov? A mám na teba otázku, prečo si mal v klane známych cheaterov? Nevadilo ti, že cheatery špinili meno tvojho vlastného klanu už len tým, že mali tvoj clantag?
-Dzou a Nitram dostali ban pocas TG no po skonceni kola.
-Dzou behal s wallhackom a aimbotom na TCW.Tak ako ste ho vy mali v klane vzali ho a nasledne ho vylucili tak isto som ho bral do klanu aj ja nevediac o tom ze u vas behal s aimbotom a wh. Dzou si podal prihlasku prebehli duely Tgčka nasledne dokladal needitovane video z duelov a bol specovany pocas duelov a prveho Clanwaru a ziadne hacky sme u neho nepostrehli.
-teba to urazilo že cheater dostal ban: Mna urazilo ako si to spravil a co si konkretne predviedol. Predviedol si to ze na vasom servery si este pred TG ako mali prist hraci zacal verejne osocovat hracov slovami Nitram je hacker to viem a Dzou je hacker a podobne. Ako si to mal povedat? Mal si mi napisat Pm : pocuj hrac dzou bol u nas a toto a toto sa stalo ani ho na tu tg nevolaj lebo ho tu caka ban alebo si mal napisat zavolaj inych hracov lebo s nimi to neodohrame. Co si urobil ty? Uplneho frajera zo seba. Kebyze si hrac urovne vojtidlo.. Sallen Rees a tieto skapacinky a si v klane akatsuky.. FOH a podobne tak by som to tvoje spravanie vzal.
A výsledok tvojho plaču bol ten fake busted na mňa: Neviem o tom ze by som plakal. Ale viem o tom ze sme sa bavili a sam si priznal ze mas nejaky divny HItbox a niekedy ti aj zle berie. Cize v podstate si dal dzouovi za pravdu ci sa mylim? Rada: ked to nemas u seba v pc v poriadku alebo cim to podla teba je mozno by bolo dobre nezapajat sa do ClanWarov aby si neznevyhodnil druhych hracov resp oponentov.
To ti príde ako adekvátne správanie hodného človeka ktorý má 25 rokov? vysvetli ako sa sprava 25rocny.
MedVeD
Dzou nebol v Ds pokiaľ ja viem, hraval s nami tcw keď som ešte ani ja nebol v tomto klane a mali sme spravený walk crew skladajúci sa prevažne z hráčov Ds, mňa, roca a dzoua. Prečo by mali ostatní hráči byť okrátení o pravdu? Keď o niekom viem že niečo používa tak to vykričím všade verejne nech to všetci vedia čo to je za hráča, nech si dávajú naňho pozor a nech si ten dotyčný hráč užíva hanbu za svoje činy. Nevidím jediný dôvod prečo by som to mal riešiť pmkou, + chcel som aby prišiel lebo mi to skrášľilo večer keď som mu dal ban. Keď už sa tu hráš na moralistu tak prečo si dzoua nevykopol z klanu keď si sa dozvedel čo za sračky používa/používal? Hej mýliš sa. Áno niekedy mi zle berie kvôli skákajúcemu pingu a packetlossu. Vysvetľoval som to aj vtedy na serveri, myslel som si že taká "legenda" ako ty to pochopí ale tak očividne som sa mýlil. Mimochodom takisto to znevýhodňuje mňa keďže mi tam v tie chvíle hráči warpuju jedna radosť a ja len random strieľam aby som nestál a nečumel na to. Aj napriek tomu ten kokot natočil b2 busted lebo mu nestačili vreckovky na ten ban čo som mu dal a musel niečo vyviesť. A ty si to absolútne schvaľoval keďže si mi potom písal že choď sa pozrieť do ds shoutboxu a pozri si video.
rada: uprav si už konečne ten popis vyzerá to jakeby to písalo 10ročné dieťa s downom. Ak si niekde dávaš app, najprv sa logicky zamysli nad tým čo si vyviedol hráčom ktorí pôsobia v danom klane a rozmysli si či tú app dáš. Arogantné správanie v app sa nikdy nevyplatí. Tak normálny 25ročný človek s kúskom inteligencie a s fungujúcim logickým myslením sa pozrie na veci s oboch strán a potom vyvodí dôsledky a nepozerá sa na vec iba z jeho strany a v žiadnom prípade si neprizná pochybenie.
Nejmenovaný hráč mi řekl, že pokud se chci pobavit mám si přečíst jisté příspěvky no a měl pravdu... mám to chápat správně, že tu píšeš, že jsem měl na walku všechno možné, ale důkazy nemáš žádné? já narozdíl od tebe aspoň natočil, že jsi cheatoval na tg proti CryMore, já důkaz mám a fake to rozhodně nebyl, jelikož jste hráli 2v2 s rocem prvně sem dej nějaký důkaz a potom piš o někom, že je cheater... Meny to nazval správně "uplakaný cheater screw" Všichni něco mají a důkazy nikde, ale když někdo natočí busted kde hráčovi nevezme ani na 4 shoot tak to je špatným netem, zamysli se nad sebou
-Dzou behal s wallhackom a aimbotom na TCW.Tak ako ste ho vy mali v klane vzali ho a nasledne ho vylucili tak isto som ho bral do klanu aj ja nevediac o tom ze u vas behal s aimbotom a wh.
Dzou nikdy v Ds nebyl, diky bohu. Tehdy, jak jsme hravali AAD, tak jsme meli Fun Team slozeny z radnom hracu, to se tak hraje, kdyz v AAD nemas svuj klan, neco jak v RUNu hrajes tg za klan vs. random hraci. No a Dzou chtel s nama hravat, tak jsme ho vzali na tcw a tam se na nej prislo, prvne mi chodili reporty od souperu, kteri AAD hraji nekolik roku, ale to jsme prehlizeli, jelikoz jsme byli v rozbehnutem kole, v prubehu hry jak nas zabili a nasledne jsme specovali Dzoua, tak jsme prisli na to, ze maji pravdu a tcw se nedohrala, jelikoz Dzou dostal ban. Timto nas Dzou pospinil v zahranici, jelikoz cz/sk klany na AAD nejsou a my tak potom tezko shaneli dalsi tcw, po case jsme to ukoncili uplne, takze musis chapat, ze Screw a ostatni si tohle nenechaji libit a banuji ho vsude kde se da.
Nejmenovaný hráč mi řekl, že pokud se chci pobavit mám si přečíst jisté příspěvky no a měl pravdu... mám to chápat správně, že tu píšeš, že jsem měl na walku všechno možné, ale důkazy nemáš žádné? já narozdíl od tebe aspoň natočil, že jsi cheatoval na tg proti CryMore, já důkaz mám a fake to rozhodně nebyl, jelikož jste hráli 2v2 s rocem prvně sem dej nějaký důkaz a potom piš o někom, že je cheater... Meny to nazval správně "uplakaný cheater screw" Všichni něco mají a důkazy nikde, ale když někdo natočí busted kde hráčovi nevezme ani na 4 shoot tak to je špatným netem, zamysli se nad sebou
Ty s touhle prihlaskou nemas nic spolecneho, ackoliv jsi tady zminen, tak stale tady ma prihlasku Omen, kteremu vysvetlujeme, co se tehdy stalo a koho mel v klanu. Pokud se chces pobavit, tak musis jit na jine forum, dale tvoje prispevky budu mazat, jednak to nikoho nezajima a jednak tady nemas co delat.
A kdyz uz tady ten tvuj prvni a posledni prispevek zustane, tak ti k nemu neco napisu.
Pises tady o dukazech a k cemu by nam byli dukazy? My tehdy proti tobe nic nemeli, proto si take s nama hral, myslis teda, ze by jsme si vymysleli to, co tady tvrdime, proc by jsme to delali? Staci nam to, co jsme videli, nepotrebujem dukazy, pro koho a proč? My si o hraci udelame obrazek a zapamatujem si, ze s nim uz hrat nebudem.
Menyho video beres jako dukaz? Kdyby si toho hrace znal, tak si o nej ani kolo neopres, ty jeho fake bustedy na hrace nataci porad, ovsem od doby kdy jsem na to prisel, tak uz to nenataci na nasem serveru, ale na jinem, ktery ke vsemu ve videu taky skryval, jelikoz nesmyslne video priblizil.
Jestli mas potrebu na tohle reagovat, tak pis do sz, tady uz si moc nepopises.
Posts: 80 Joined: 11.10.15 Location VM Discord Clan-history: Clanname [clantag]:
Za mne spíš ne, včera jsi tu ještě řešil tg za CryM a ještě ten den si zde hodíš přihlášku. Už si Tě moc nepamatuji, nevím, jaký jsi, ale rozjedeš jeden klan, a pak to zkoušíš tady. To fakt ne.
Vcera sme sa jednotne rozhdoli ako klan ze CryMore uz nebude na scene posobit ako klan ale ako Crew a to znamena: Vytvaranie roznych eventov
: Sprava a dotvorenie nasho Public servera.
MedVeD
Ja si myslim ze je cas to locknut lebo to tu smeruje k roznym dokazovaniam si a hadkam.. Ci si ideme zmerat kto ma vetsi? Dakujem za vyjadrenia k prihlaske .
MedVeD
To bude asi rozumne, jak jsem psal, nebude to delat dobrotu, ale nenapadlo me, ze ti prihlasku locknem z tohoto duvodu. Tehdy na tom tg jsem ani nebyl, jen jsem prisel az je Screw zabanoval, takze vim jen to, co mi rekli ostatni. Gl jinde.